Noorderlichttour bij nacht vanuit Reykjavik

 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur: 3 - 5 uur
Van USD 52,39

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Mis deze unieke kans niet om op zoek te gaan naar Aurora Borealis, het mysterieuze noorderlicht! Deze nachttour neemt u mee tot ver buiten de gloed van de stad om dit indrukwekkende schouwspel van de natuur te gaan bewonderen. Het beroemde noorderlicht kan waargenomen worden zodra de herfst zijn intrede doet tot aan de korter wordende lentenachten.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Seizoensaanbieding
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Op een heldere avond kunt u geluk hebben en het Noorderlicht in een wilde en zorgeloze dans langs de hemel zien wervelen, dramatische vormen, kleuren en patronen schilderend op het nachtelijke firmament.

Deze tour is seizoensgebonden en vindt uitsluitend van september tot en met april plaats.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Centraal gelegen hotels in Reykjavik of de cruisehaven van Reykjavik.

In Reykjavík is er een verbod op toeristenvoertuigen in het stadscentrum. Passagiers die verblijven in hotels in het stadscentrum kunnen niet recht voor het hotel worden opgehaald.

Zij moeten in plaats daarvan naar het dichtstbijzijnde ophaalpunt voor de bus komen. Het hotel kan hen helpen het dichtstbijzijnde ophaalpunt te vinden

Vertrektijd:

Ophalen van hotels begint circa 30-60 minuten eerder; het exacte tijdstip wordt bij herbevestiging doorgegeven.

Duur:
3 - 5 uur
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug bij beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

8PM Departure
Code: ENG_20:00

Vertrekt om 20:00 uur

Engels
Van
USD 52,39
Prijsgegevens
9PM Departure
Code: ENG_21:00

Vertrekt om 21:00 uur

Engels
Van
USD 52,39
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Noorderlichttour bij nacht vanuit Reykjavik

Northern Lights Mystery Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Als de tour vanwege slechte weersomstandigheden wordt geannuleerd, kunnen klanten gratis een andere avond boeken of hun geld terugkrijgen. Als de tour doorgaat maar geen noorderlicht te zien is, kunnen klanten gratis een andere avond boeken, maar wordt geen restitutie aangeboden.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: A.H.M. K , maart 2016

Helaas niet gezien, maar je mag opnieuw mee de volgende avond als je hem niet ziet! Ik had alleen de pech dat het elke avond bewolkt was. De tour guide en de buschauffeur deden erg hun best om ons een zo leuk mogelijke avond te bezorgen en hebben ons als troost nog naar een geiser gebracht. Petje af!

Beoordeling door: Renee V , april 2014

De dag van de tour was het prachtig weer, dus dat zag er goed uit... totdat het tegen de schemering begon dicht te trekken. De gids beloofde ons een mystery tour, een zoektocht naar een gat in het wolkendek. De eerste stop leverde niets anders op dan een klauterpartij in het donker met behulp van het licht van mobiele telefoons. De tweede stop: alleen een vage streep aan de hemel - was dat nou alles?. Maar de gids gaf het niet op. We drongen nog dieper het binnenland in, en warempel, een derde stop leverde een fraai groen gordijn op. Op de terugweg naar Reykjavik: bingo! Weer een groen gordijn, maar dit golfde en wapperde. Schitterend. Alle hulde aan de gids, die niet van wijken wist en ons uiteindelijk naar het beloofde Noorderlicht heeft gebracht.

Beoordeling door: Elzinga , Nederland, november 2013

Goed geregeld, helaas was er niets te zien door de dichte bewolking. We mochten nog een keer mee op dezelfde voucher, helaas was er op de volgende dag ook niets te zien en de dag daarna ging het niet door

Beoordeling door: Severine B , april 2013

helaas geen noorderlicht gezien, ook al was het super helder, maar op een verlaten vlakte in het donker onder de sterrenhemel is ook al mooi!

Beoordeling door: Yolanda G , maart 2013

Deze hebben we helaas niet kunnen zien ivm slecht opkomend weer. We zijn wel met de bustour meegeweest. Onze gids had contact met de lokale boeren of ergens een open heldere lucht zou zijn, maar zonder resultaat. De gids heeft wel gaande weg de tour uitleg gegeven over het noorderlicht. Bij terugkomst in Reykjavik werd ons verteld dat we de tickets niet weg moesten doen, want de tickets zijn 2 jaar gelig. Mochten we in die 2 jaar nog eens naar ijsland komen, konden we de tickets opnieuw inleveren om het noorderlicht te bekijken.
We zaten de dag erna in een vreselijke sneeuwstorm vats op het vliegveld.

Beoordeling door: Hinke v , maart 2016

Prachtig om dit mee te maken maar afschuwelijk om met zoveel bussen op pad te zijn en als vee naar buiten gestuurd te worden om iets te kopen.

Beoordeling door: Raf V , België, november 2013

Het duurde even eer we het licht vonden, want het was vrij bewolkt.
Men deed wel moeite om het licht om andere plaatsen te gaan zoeken.
Uiteindelijk zagen we het beter op het fototoestel dan in het echt, maar het was wel spectaculair.

Beoordeling door: bianca b , maart 2015

Goede gids. Maar geen Noorderlicht. Fijn is dat je dan nog een keer mee mag, maar de voorspellingen waren niet van dien aard dat we er voor kozen. De dag dat we het wel wilden werd de tour afgezegd, omdat er geen kans op Noorderlicht was. En wat schets onze verbazing.... We komen in Reykjavik uit het restaurant en hebben een prachtig schouwspel van Noorderlicht, wel een half uur lang. Ook hier mogen we de trip nog binnen twee jaar herhalen, maar ook hier, wie plant een reis alleen om excursies te herhalen? Ook hier lijkt mij restitutie van een deel van de boekingskosten meer op zijn plaats.

Beoordeling door: Jorna V , februari 2015

De gids vertelde heel weinig over het noorderlicht. Dat vonden wij jammer. De bus chauffeur is drie keer verkeerd gereden. Dat wekte bij ons een ongeorganiseerde indruk. De kans om het licht die avond te zien was heel klein. Dat is jammer, maar doe je niets aan. Het is erg druk op het uitkijk punt. Er komen wel 8 bussen. Realiseer je dat als je dit boekt. Ik zou een volgende keer eerder een huisje huren op het platteland met een hot tub in de tuin. Dan heb je meer kans op het zien van het noorderlicht.