Warmwaterbronnen van Landmannalaugar en wandelen in de hooglanden

 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 206,13

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Het wonder van Zuid-IJsland! Deze tocht voert u door het prachtige landschap van het zuiden van IJsland en de centrale hooglanden. Bekijk kleurrijke bergen en neem een duik in een natuurlijke warmwaterbron, alvorens in westelijke richting verder te reizen naar de beroemdste actieve vulkaan van het land, Hekla.

Talen tour

Gids Engels

Na het verlaten van Reykjavik gaat u naar het geothermisch gebied rond Landmannalaugar, beroemd om de ongelofelijke natuurlijke schoonheid en vaak 'Parel van de centrale hooglanden' genoemd.

Reis door de Þjórsárdalurvallei de hooglanden in en breng een bezoek aan de Hjálparfosswaterval. De kleurrijke bergen van Landmannalaugar zijn ontstaan door de eeuwenlange vulkaanactiviteit in dit gebied. Het pittoreske natuurlijke landschap in dit ruwe klimaat is gewoon adembenemend. Daar kunt u een heerlijk ontspannende duik nemen in een natuurlijk, warm zwembad dat ontstond toen verschillende warme en koude bronnen zich met elkaar vermengden.
Voor degenen die dit willen, kan een korte begeleide wandeling in Landmannalaugar worden gemaakt.

Uw tour gaat verder richting het westen en voert u langs de meest beruchte en actieve vulkaan van IJsland, Hekla, waarvan in de middeleeuwen werd gedacht dat het de poort naar de hel was. De vulkaan is in de afgelopen jaren regelmatig uitgebarsten en heeft een dikke laag as en puimsteen over het landschap achtergelaten. Keer terug naar Reykjavik via Hellisheiði Mountain Heath.

Dit product is seizoensgebonden en wordt alleen van juni t/m september uitgevoerd


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Centraal gelegen hotels in Reykjavik of de cruisehaven van Reykjavik.

In Reykjavík is er een verbod op toeristenvoertuigen in het stadscentrum. Passagiers die verblijven in hotels in het stadscentrum kunnen niet recht voor het hotel worden opgehaald.

Zij moeten in plaats daarvan naar het dichtstbijzijnde ophaalpunt voor de bus komen. Het hotel kan hen helpen het dichtstbijzijnde ophaalpunt te vinden

Vertrektijd:
8:30 uur
U wordt ongeveer 30 minuten vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald.
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert om ongeveer 19:30 uur terug naar het vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Warmwaterbronnen van Landmannalaugar en wandelen in de hooglanden

Landmannalaugar, Iceland
©40473508

Inbegrepen:
 • Engelssprekende gids
 • Transport per touringcar
 • Servicekosten in Landmannalaugar
Niet inbegrepen:
 • Maaltijden zitten niet bij deze trip inbegrepen, tenzij vermeld in het reisplan.
 • Fooien naar keuze
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • De organisator behoudt zich het recht voor het reisplan te wijzigen of te annuleren als de weersomstandigheden uitvoering niet toelaten
 • Het is raadzaam om wandelschoenen te dragen tijdens de tour; als passagiers in de warmwaterbron willen baden, dienen ze een handdoek en zwemkleding mee te nemen
 • Controleer de beschikbaarheid; de tour vindt gewoonlijk plaats op maandag, woensdag en zaterdag van 19 juni t/m 30 september

Houd er rekening mee dat gebruik van zeep in het zwembad verboden is.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.