Golden Circle en geothermische tour in Laugarvatn Fontana vanuit Reykjavik

 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur: 8 uur 30 minuten (circa)
Van USD 108,98

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de buitenaardse landschappen en ontspannende thermische krachten van IJsland tijdens deze dagtrip vanuit Reyjavik. Wandel samen met een gids rondom het Thingvallavatn-meer en volg daarna de sightseeing-route door de Golden Circle met beroemde bezienswaardigheden. Bezoek het ruige nationaal park Thingvellir, de warmwaterbronnen van Geysir en de waterval Gullfoss, en stop onderweg bij de geothermische baden van Laugarvatn Fontana: een spa met uitzicht op het meer Laugarvatn. Zwem in de warme baden, kies voor een verjongingskuur in de stoomcabines of ontspan met hapjes en drankjes (op eigen kosten) in het café.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Uw avontuur begint wanneer u wordt opgehaald bij uw centraal gelegen hotel in Reykjavik. U reist door het ruige vulkanische landschap rondom het Thingvallavatn-meer en de Hengill-bergen.

Geniet van het panoramische uitzicht en het omliggende landschap dat zich helemaal uitstrekt tot aan het Thingvallavatn-meer. Vervolgens bezoekt u het nationaal park Thingvellir dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en bekend staat om de ruwe IJslandse schoonheid. Wandel door het rotsachtige terrein en bekijk de tektonische kloof van Thingvellir waar de continentale platen van Noord-Amerika en Eurazië tegenover elkaar liggen.

Terwijl u geniet van het landschap vertelt uw gids alles over de Vikingen die hier vanaf 930 samenkwamen en zo het eerste parlement van IJsland - en misschien wel de hele wereld - ontstond.

Vervolgens reist u naar het meer Laugarvatn voor een bezoek aan de geothermische baden van Laugarvatn Fontana. Deze stijlvolle spa ligt aan de oever en heeft veel thermische baden in de buitenlucht, evenals natuurlijke stoomcabines waar u zich heerlijk kunt ontspannen in de serene omgeving.

Duik in de warme baden en voel u verjongd dankzij de stoomcabines waar heet en natuurlijk stoom uit de grond komt. U kunt ook ontspannen en van het uitzicht genieten vanuit het café over een drankje (op eigen kosten), zoals koffie, of een lichte maaltijd.

Daarna bezoekt u twee andere hoogtepunten van de Golden Circle. U bezoekt de waterval Gullfoss, waar het water trapsgewijs over gestolde lava stort, en u bezichtigt de warmwaterbronnen van Geysir met de spuitende geiser Strokkur.

Uiteindelijk keert u weer terug naar Reykjavik en eindigt uw tour als u wordt afgezet bij uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Centraal gelegen hotels in Reykjavik of de cruisehaven van Reykjavik.

In Reykjavík is er een verbod op toeristenvoertuigen in het stadscentrum. Passagiers die verblijven in hotels in het stadscentrum kunnen niet recht voor het hotel worden opgehaald.

Zij moeten in plaats daarvan naar het dichtstbijzijnde ophaalpunt voor de bus komen. Het hotel kan hen helpen het dichtstbijzijnde ophaalpunt te vinden

Vertrektijd:
10:30 uur
Ophalen start 30 minuten eerder
Duur:
8 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Golden Circle en geothermische tour in Laugarvatn Fontana vanuit Reykjavik

Golden Circle and Fontana Geothermal Baths

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie