Golden Circle en paardrijden

 • Locatie: Reykjavík, IJsland
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 189,76

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Tijdens de Golden Circle en paardrijtour verkent u de wereldberoemde Golden Circle met een audiotour in 10 talen en maakt u kennis met het unieke IJslandse paard. Van Þingvellir, waar zich het oudste parlement ter wereld bevindt en waar de twee continenten langzaam uit elkaar drijven, naar het enige originele geothermische gebied met spuitende geisers, naar de majestueuze Gullfoss-waterval. De dag eindigt met een paardrijrit door het klassieke IJslandse platteland. Een briljante combinatie!

Talen tour

Audio Engels
Audio Nederlands
Gids Engels
Tekst Engels
Tekst Nederlands

De Golden Circle en paardrijtour is een van de populairste dagtours met een audiogids in 10 talen! U ziet de wereldberoemde spuitende geiser en warmwaterbronnen en de prachtigeGullfoss-waterval en treedt in de voetsporen van de oude Vikingen terwijl u langs de lavakloof loopt, die de scheidingslijn vormt tussen het Amerikaanse en het Euraziatische continent in Þingvellir. De dag eindigt met een rit op een paard door de weiden en lavavelden.

De tour begint met een stop in Nationaal park Þingvellir, een park dat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat en de geboorteplaats is van het oudste bestaande parlement ter wereld. Dit is ook de plek waar de gigantische tektonische platen van Amerika en Eurazië uit elkaar zijn getrokken en u ziet de daaruit voortvloeiende vlakte aan de oevers van het grootste meer van IJsland.

De volgende stop is bij de warmwaterbronnen van Geysir, de enige originele geiser en de beroemdste natuurattractie van IJsland. Hier voelt u de grond letterlijk trillen en ziet u hoe het hete water om de paar minuten omhoog spuit uit de beroemde Strokkur-geiser.

Vervolgens maken we een ontspannen wandeling naar de betoverende Gullfoss-waterval. Hier stort een krachtige gletsjerrivier met een oorverdovend geluid in twee trappen 32 meter naar beneden in een smalle kloof.

De paardrijtour neemt ons mee door de weiden, lavavelden en een kleine rivier. U zult genieten van het pittoreske landschap van vulkanische bergen en akkerland en komt langs verschillende boerderijen. Hierdoor krijgt u een idee hoe de landbouw in IJsland zich de afgelopen decennia heeft ontwikkeld. De paden zijn geschikt voor paardrijden en bieden een goede gelegenheid om kennis te maken met de tölt, de speciale manier van lopen van het IJslandse paard.


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen is mogelijk bij centraal gelegen hotels in Reykjavik indien u de hotelgegevens hebt opgegeven bij de boeking of bij een ontmoetingspunt in het centrum.
Vertrektijd:
8:00 uur - elke dag, het hele jaar.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt als u wordt afgezet bij uw hotel of de dichtstbijzijnde bushalte.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Engels
Nederlands
Engels
Nederlands

Aanvullende informatie

Golden Circle en paardrijden

The Icelandic horse during winter

Inbegrepen:
 • Audiogids aan boord in 10 talen (Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees, Japans, Koreaans en Fins)
 • Engels sprekende, lokale gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Gratis WiFi aan boord
 • USB-oplader in elke stoel
 • Alle noodzakelijke uitrusting voor het paardrijden
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Oortelefoons voor audiogids (te koop)
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Kleed u volgens de weersomstandigheden: in IJsland is het altijd verstandig om warme, waterdichte kleding te dragen. Het weer kan snel omslaan, dus wees hierop voorbereid. Draag een waterdichte jas en broek, een hoofddeksel en handschoenen. Goede wandelschoenen worden aanbevolen
  • Neem uw eigen hoofdtelefoon mee voor de audiogids aan boord, omdat deze nu eenmaal het lekkerst zit. Bovendien is dit beter voor het milieu. Als u geen hoofdtelefoon hebt of uw hoofdtelefoon bent vergeten, kunt u aan boord oordopjes kopen (op eigen kosten)
  • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
  • Vanwege beperkte verkeersmogelijkheden moeten klanten die verblijven in het gebied met postcode 101 zelf naar het dichtstbijzijnde ophaalpunt gaan. Uw hotelreceptionist kan u vertellen waar dat is. Als u verblijft in een privé-accommodatie, kunt u contact opnemen met de plaatselijke organisator
  • Let op: ophalen is niet beschikbaar bij airbnb's en privéwoningen. Neem contact op met de operator voor meer informatie over het dichtstbijzijnde ophaalpunt voor uw accommodatie
  • Audiogids is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans, Spaans, Chinees, Japans, Koreaans en Fins
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie