Golden Circle avondtour vanuit Reykjavik

 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 74,12

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken het beste van IJsland, het 'land van vuur en ijs', tijdens deze 5 uur durende Golden Circle-tour vanuit Reykjavik. Verlaat de hoofdstad en reis naar het nationaal park Thingvellir waar uw gids u leert over de unieke geologie van de streek. Leer over Althingi, een van de oudste parlementaire instituten ter wereld; bewonder de pure kracht van de geweldige Gullfoss-waterval; en kijk hoe kokend water uit de Strokkur-geiser in Haukadalur omhoog spuit. Bezoek de historische zetel van de IJslandse bisschoppen en ontdek het eeuwenoude erfgoed van IJsland.

Talen tour

Gids Engels
Nadat u bij uw hotel in Reykjavik bent opgehaald, verlaat u de hoofdstad in een touringcar met airco en bewondert u het adembenemende uitzicht op het ruige, ongerepte landschap van IJsland. Dit eiland staat bekend als 'het land van vuur en ijs' en heeft een unieke geografie en geologie die u nergens anders ter wereld zult vinden.
U gaat eerst samen met uw gids naar het nationaal park Thingvellir. In het jaar 930 werd het nationale parlement van IJsland hier opgericht. Dit instituut wordt door de plaatselijke bevolking Althingi genoemd en is tegenwoordig een van de oudste ter wereld, maar dat is niet de enige reden waarom dit een bijzondere plek is. Hier, in het nationaal park Thingvellir, komen de grote tektonische platen van Noord-Amerika en Europa samen.
Luister naar uw gids die uitlegt welke geografische krachten aan het werk zijn in deze spectaculaire natuuromgeving. Daarna gaat u door naar de indrukwekkende waterval Gullfoss, algemeen beschouwd als een van IJslands mooiste plekken. Gullfoss wordt gevoed door de rivier de Hvítá, die op dramatische wijze over een reeks rotsige trappen naar beneden valt in de diepe baden. Bewonder de kracht van de waterval en vergeet niet het moment met uw fototoestel vast te leggen.
Ga weer aan boord van uw touringcar en reis naar Haukadalur, waar u de warmwaterbronnen van Geysir en Strokkur vindt. Ontdek indrukwekkende geothermische kenmerken zoals bubbelende modderbaden en bewonder de regelmatige uitbarstingen van de Strokkur-geiser.
Nadat u vijf uur lang de beroemde Golden Circle van IJsland hebt verkend, keert u per touringcar terug naar Reykjavik waar uw tour eindigt.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Reykjavik of Reykjavik Cruise Port
Vertrektijd:
18:00 uur
Ophalen start 30 minuten eerder.
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Golden Circle avondtour vanuit Reykjavik

Golden Circle Evening Trip from Reykjavik
©132841829

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Bevestiging voor deze tour krijgt u bij de boeking
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Als deze rondleiding wegens slecht weer wordt geannuleerd, kunt u een alternatieve datum kiezen of volledig worden terugbetaald
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie