Dagtrip naar Milford Sound vanuit Queenstown

 • Locatie: Queenstown, Nieuw-Zeeland
 • Duur: 12 uur 30 minuten (circa)
Van USD 162,21

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek Milford Sound tijdens een dagtrip vanuit Queenstown. U reist in een luxe bus met panoramische ramen door het prachtige Fiordland en maakt een onvergetelijke schilderachtige boottocht door de majestueuze Milford Sound.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Tour met doorlopend commentaar
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot

Maak een onvergetelijke reis door het hart van Milford Sound, de bekendste toeristische bestemming van Nieuw-Zeeland. U ervaart de wereldberoemde fjord in al zijn natuurlijke glorie, omringd door dicht tropisch regenwoud, door gletsjers uitgesneden valleien en prachtige watervallen.

Verlaat Queenstown en maak een comfortabele reis langs de oever van Lake Wakatipu en over het zuidelijke platteland naar Lake Te Anau, het grootste meer op het zuidelijke eiland. Geniet 's ochtends van een kopje thee (op eigen kosten) en reis langs het meer naar Fiordland National Park. Betreed de pittoreske Eglinton Valley, een plek van oude bergbossen en gutsende watervallen en slechts een van de weinige gletsjervalleien in Nieuw-Zeeland die via de weg toegankelijk zijn. Profiteer van de fotomogelijkheden langs de Milford Road, zoals de verbluffende Mirror Lakes, waar op een kalme dag de omringende bergketens perfect weerspiegelen in het stille water, en Knobs Flat, waar gletsjers hun stempel op het terrein hebben gedrukt.

Uw touringcar met glazen dak biedt prachtig uitzicht op de indrukwekkende skyline terwijl u de Main Divide van de Southern Alps passeert, met prachtige bergtoppen rondom. Stop bij Monkey Creek en proef het zuiverste water in de wereld (maar kijk uit voor brutale kea's, de inheemse bergpapegaaien!). Reis onder de bergen door via de Homer Tunnel, een doorgang van 1,2 km die in hard rotsgesteente is geboord. Ervaar vervolgens The Chasm, een korte maar indrukwekkende wandeling over voetgangersbruggen boven enkele krachtige, kolkende watervallen en stroomversnellingen.

Ga bij Milford Sound aan boord voor uw 1 uur en 45 minuten durende boottocht en vaar via de fjord naar de Tasmanzee. Daarbij passeert u door gletsjers afgeslepen rotswanden en watervallen die zich in zee storten. Bewonder inheemse bossen langs steile kliffen, terwijl wilde dieren zoals zeehonden, pinguïns en dolfijnen regelmatig het ijskoude water bezoeken.

Uw cruise vindt plaats op het nieuwste en meest luxueuze cruiseschip in Milford Sound. Deze indrukwekkende catamaran met drie lagen heeft uitgebreide buitendekken zodat u de natuur van dichtbij kunt bewonderen. Binnen vindt u comfortabele zitplaatsen en unieke glazen daken en HD-schermen waarop u kunt zien wat buiten gebeurt, zodat u niets hoeft te missen. Een culinaire buffetlunch met verse, lokale ingrediënten wordt geserveerd aan boord (inbegrepen in uw tour). Onderweg geeft uw kapitein levendig en informatief commentaar. Vertalingen zijn op papier beschikbaar in het Japans, Duits, Spaans, Frans, Koreaans en Mandarijn.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf centraal gelegen hotels in Queenstown

OF

Athol Street, Queenstown (in het midden van het parkeerterrein)
Vertrektijd:
7:20 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
12 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 19:40 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour & Buffet Lunch
Code: G76L

Milford Sound en Fiordland National Park dagtour. Vertrek vanuit Queenstown. Inclusief sightseeingcruise van Milford Sound en lunchbuffet met internationale gerechten.

Engels
Van
USD 162,21
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Milford Sound vanuit Queenstown

Spectacular Milford Sound

Inbegrepen:
 • Sightseeingcruise van 1 uur en 45 minuten op de Milford Sound
 • Lunchbuffet
 • Plaatselijke gids
 • Live commentaar aan boord
 • Touringcar met glazen dak en gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • De voertuigen zijn toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel. Vanwege verzekeringsvoorschriften mag de chauffeur echter niet helpen bij het in- en uitstappen
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Kris L , Belgium, februari 2014

This was just beautiful. Highly recommended.