Hele dag toegang tot Scape Park in Cap Cana met vervoer

 • Locatie: Punta Cana, Dominicaanse Republiek
 • Duur: 7 uur (circa)
Van USD 149,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bedenk een dag plezier in Scape Park, een eco-avonturenpark dat zich bevindt op het uitgestrekte terrein van het Cap Cana-resort. Uw ticket geeft u toegang tot zes spannende attracties: tokkelbanen rond de Farallon-klif, de cenotes Hoyo Azul en Las Ondas, een grottenexpeditie en een strandverblijf (niet beschikbaar op zondag). Met dit pakket kunt u drie activiteiten kiezen en van gidsen uit de streek komt u meer te weten over de lokale ecologie. Deze zorgeloze tour omvat een lunchbuffet, drankjes en vervoer van en naar het hotel. Beter kan het niet! Dus laten we gaan, het avontuur wacht op u!
Een touringcar met airconditioning neemt u mee vanuit uw hotel naar Scape Park, een eco-avonturenpark dat zich bevindt zich op Cana Resort, dat meer dan 100 hectare beslaat aan de oostkust van de Dominicaanse Republiek. Uw entreebewijs voor de hele dag omvat drie van de zes attracties hieronder. (De meeste bezoekers vinden dat ze zonder stress drie of vier attracties kunnen bezoeken.) Gidsen zijn op het terrein bij elke attractie om veiligheidsinstructies en hulp te bieden.

Vergeet niet te stoppen bij het restaurant in het park voor een lunchbuffet en drankjes! Wanneer u klaar bent om te vertrekken uit het park, staat eenvoudig vervoer terug naar uw hotel op u te wachten.

Tokkelbaanavontuur in de natuur
Vlieg langs een circuit met negen tokkelbanen met platforms gebouwd in de Farallon-klif. Snelheid maximaal 64 km per uur over kabels met een lengte van maar liefst 420 meter. Tussen de tokkelbanen door komt u een hangbrug, een grot, rotswand klimmen en een via ferrata tegen, en u verkent vier ecologische paden. Minimumleeftijd is 11 jaar.
Ecotour naar Hoyo Azul
Koel af met een duik in een verborgen cenote met prachtig blauw water. Steek de brug over voor een prachtig uitzicht op de Farallon-klif en breng een bezoek aan de plantenstations om meer te weten te komen over de lokale flora en fauna.
Grottenexpeditie naar Iguabonita
Wandel de Farallon-klif binnen en ga op pad door een jungle. Ga een trap af, betreed de grot en ontdek het uitgebreide ondergrondse netwerk van kamers en tunnels.

Las Ondas-cenote
Tijdens een wandeling door de natuur ziet u markeringen van Tainos, de oorspronkelijke autochtone bewoners van het eiland. U komt aan bij een cenote en beklimt een trap waar u meer pictogrammen kunt bekijken, waaruit blijkt dat de Tainos ooit gebruik maakten van deze grot.

Paardrijden op het platteland
Tour over een ranch, leer alles over paarden en onderneem vervolgens een ontspannen tocht te paard door diverse landschappen. Minimumleeftijd is 10 jaar.

Optionele aanvullende attracties (bijkomende kosten):
 • Strandbuggy's – Stap in een strandbuggy voor een off-road avontuur door schilderachtige paden omringd door kliffen en tropische regenwouden. Bereik de kustlijn en koel vervolgens af onder een waterval.
 • Zonnerondvaart: vaar aan boord van een dubbeldeks catamaran langs de kustlijn van Cap Cana, gevolgd door snorkelen bij een rif en een bezoek aan een zandbar. Open bar, fruit en lichte lunch zijn inbegrepen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vertrekt vanaf de meeste hotels in Punta Cana en Bavaro
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
7 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Hele dag toegang tot Scape Park in Cap Cana met vervoer

Full-Day Admission to Scape Park Cap Cana

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Toegang tot het Zip Line Eco-avontuur, de Hoyo Azul Eco-tour, Iguabonita-grottenexpeditie, Cenote Las Ondas en het strandverblijf
 • Professionele en gecertificeerde gidsen
 • Lunchbuffet
 • Drinken
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Zoncruise (USD 89 per persoon)
 • Buggy's (USD 90 - USD 150 per persoon)
 • Foto's of dvd als souvenir (te koop)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Let op: voor sommige attracties gelden mogelijk leeftijds-, lengte- of gewichtsbeperkingen
 • Zwangere vrouwen mogen mogelijk niet deelnemen aan bepaalde attracties
 • Niet aanbevolen voor deelnemers met hartklachten of andere ernstige aandoeningen
 • U wordt aangeraden om dichte schoenen, zwemkleding, sandalen en zonnebrandcrème mee te nemen
 • Ticket biedt toegang tot 3 van de 6 activiteiten
 • Let op dat het strandverblijf alleen op zondag beschikbaar is
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie