Viator

Safaritocht vanuit Punta Cana door het platteland van de Dominicaanse Republiek

 • Locatie: Punta Cana, Dominicaanse Republiek
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 90,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Maak kennis met het Dominicaanse platteland aan boord van een safaritruck tijdens deze dagtrip met gids vanuit Punta Cana. Boven in de bergen van Anamuya brengt u een bezoek aan een oude suikerplantage om de verschillende methoden van het oogsten van suiker te bekijken en krijgt u een demonstratie sigaar rollen door ambachtslieden die al jaren in deze branche werkzaam zijn. Ga naar een privéstrandclub om te relaxen op het schitterende Macao Beach. Paardrijden, een lunchbuffet op de top van de berg en een bezoek aan een Dominicaans huis voor een kennismaking met een lokaal gezin, maken allemaal deel uit van deze tour buiten de gebaande paden.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Ideaal voor families
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Lunch inbegrepen
Stap vanaf uw hotel in Punta Cana of Bavaro in de open safaritruck en zet koers richting het Anamuya-gebergte. Tijdens de rit met horten en stoten geniet u van het adembenemende zeelandschap en het tropische platteland, bezaaid met pastelkleurige huisjes. Terwijl uw deskundige gids u boeiende informatie geeft, kijkt u of u paarden, ezels, kippen en stieren ziet grazen of rusten in de schaduw.

Vervolgens gaat u te paard richting de weelderige akkerbouwgronden. U maakt een rit van 25 minuten over het uitgestrekte terrein van een trapiche, een klassieke suikerplantage.

De Dominicaanse Republiek is niet alleen bekend vanwege de rum, maar ook vanwege de sigaren. Bij de trapiche luistert u naar een oude meester die uitlegt hoe de tabak wordt geoogst en vervolgens tot populaire sigaren wordt gerold.

U luncht in een restaurant boven op een berg, waar u kunt genieten van een overheerlijk buffet met een verfrissend biertje, zachte rum en niet-alcoholische drankjes bij uw maaltijd.
Vervolgens brengt u een bezoek aan een typisch Dominicaans huis voor een kennismaking met een lokale familie en proeft u populaire lekkernijen zoals vers geplukt tropisch fruit, vers gezette biologische koffie en pure cacao. Wilt u iets pittigers? Probeer dan een mamajuana, een Dominicaans drankje van rum, rode wijn en honing.

Ga verder naar Macau Beach waar u kunt genieten van rust en ontspanning bij een privéstrandclub. Geniet van het turquoise water en het witte zandstrand waar u zich in het paradijs zult voelen.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Geselecteerde hotels in Punta Cana en Bavaro
Vertrektijd:
8:00 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Safaritocht vanuit Punta Cana door het platteland van de Dominicaanse Republiek

Punta Cana Day Tour

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
 • Lunch
 • Drankjes (alcoholisch en niet-alcoholisch)
 • Eten en drinken proeven in een huis van de lokale bevolking
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.