Dagpas voor Bavaro Adventure Park

 • Locatie: Punta Cana, Dominicaanse Republiek
 • Duur: 7 uur (circa)
Van USD 108,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar sensatie in de buitenlucht voor het hele gezin in Bavaro Adventure Park, in de buurt van de hotels in Punta Cana. Afhankelijk van de dagpas die u kiest, hebt u toegang tot drie, vijf of een onbeperkt aantal attracties in het park. Zoef over de tokkelbanen, schiet over touwen op een piratenschip en vlieg over de jungle met vrienden in de vluchtsimulator. In Dino World brengen animatronics de uitgestorven wezens tot leven. Rol de berg af in een gigantische plastic bal en verken het park op een mountainbike, BMX of een Segway.
Zoek spannende en fysieke uitdagingen in Bavaro Adventure Park, een milieuvriendelijk outdoorpark gebouwd op 44 hectare grond in de jungle, op ongeveer 1,5 kilometer afstand van de Caribische Zee en vlak bij de hotels van Bavaro en Punta Cana. Er zijn verschillende ophaaltijden bij het hotel en vertrektijden bij het park beschikbaar van 's morgens vroeg tot 's avonds. U kunt genieten van de flexibiliteit om een halve dag of een volledige dag in het park door te brengen. (Zie 'Aanvullende informatie' voor tijden van ophalen en afzetten.)

Kies één van de dagpassen hieronder. Zie het gedeelte Reisplan voor meer informatie over de spannende attracties die allemaal met veiligheidsinstructies beginnen.

Naast de attracties beschikbaar volgens uw geselecteerde dagpas, kunt u ook een bezoek brengen aan de rustigere plekken van het park, zoals de vlindertuin, een orchideeëntuin, een cactuskwekerij en fruittuin. Een pauze nodig na alle bloedstollende activiteiten? Ontspan in een van de rustplekken in het park of de Zen-tuin.

Dagpas met drie attracties
 • Kies een van de volgende opties: Bungee-trampoline, BMX-circuit of mountainbike
 • Kies een van de volgende opties: Vluchtsimulator tokkelbaan, zorbing of paintball
 • Kies een van de volgende opties: Tokkelbaan pro, klimtuin, Dino World of Segway

Dagpas met vijf attracties
 • Kies twee van de volgende opties: Bungee-trampoline, BMX-circuit of mountainbike
 • Kies twee van de volgende opties: Vluchtsimulator tokkelbaan, zorbing of paintball
 • Kies een van de volgende opties: Tokkelbaan pro, klimtuin, Dino World of Segway

Dagpas met onbeperkte attracties
Geniet van onbeperkte toegang tot alle attracties, evenals lunch (Dino World niet inbegrepen).

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vertrekt vanuit de meeste hotels in Punta Cana
Vertrektijd:
Varieert
Duur:
7 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

3 attracties
Code: THREE

Entreeprijs plus toegang tot 3 attracties. Inclusief vervoer van en naar het hotel.

Van
USD 108,99
Prijsgegevens
5 bezienswaardigheden
Code: FIVE

Entreeprijs plus toegang tot 5 attracties. Inclusief vervoer van en naar het hotel.

Van
USD 138,99
Prijsgegevens
Onbeperkte bezienswaardigheden
Code: UNLIMITED

Entreeprijs plus onbeperkt toegang tot alle attracties. Inclusief vervoer van en naar het hotel en gratis lunch.

Van
USD 168,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagpas voor Bavaro Adventure Park

Bavaro Adventure Park Day Pass

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Entree
 • Toegang tot 3, 5 of onbeperkt aantal attracties
 • Fles water
 • Lunch (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd 8 jaar
 • Attracties worden geselecteerd op dag van vertrek
 • Sommige attracties zijn niet toegankelijk voor zwangere passagiers
 • Bepaalde attracties hebben leeftijdsvereisten
 • Niet aanbevolen voor deelnemers met hartklachten of andere ernstige aandoeningen
Reisplan:
Attracties:

Tokkelbaan (1 uur)
Klim op een 12 meter hoge muur en daal af langs twee tokkelbanen, elk 131 meter lang. Steek een 30 meter lange hangbrug over met een hindernisbaan en ga terug naar de begane grond via een laatste tokkelbaan op 250 meter hoogte met een snelheid van 55 km per uur.

Tokkelbaan Pro (2 uur)
Behoefte aan meer uitdaging? Na een bestorming van de muur, pakt u zes tokkelbanen. Vervolgens gaat u via een 37 meter lange hangbrug naar nog moeilijkere obstakels voordat u met de laatste tokkelbaan naar beneden ruist.

Klimtuin (tot 2 uur)
Overwin moeilijke klimparcours opgezet op een piratenschip. Maak nog een paar beklimmingen voordat u enkele van de 26 uitdagingen op drie verschillende circuits uitprobeert. Klim naar een maximale hoogte van 16 meter, raak de vlag op het schip aan en keer terug naar de begane grond via de tokkelbanen of de 'Topas-sprong'.

Zorbing (10 minuten)
Neem veilig plaats binnen de dubbele wanden van een reusachtig grote, doorzichtige en zachte plastic bal (3 meter in diameter), en rol vervolgens de helling af.

Vluchtsimulator (45 minuten met veiligheidsinstructies)
Zet u schrap in een apparaat dat lijkt op een zeilvlieger en zweef op een hoogte van 24 meter. U vliegt als een vogel en geniet van de panorama's op Punta Cana. De simulator biedt plaats aan maximaal drie personen, waardoor dit een geweldige activiteit voor het gezin of een groep vrienden is.

Mountainbike (2 uur)
Stap op een Scott-mountainbike en ontdek twee lagunes, 5 km aan afgelegen strand en Cape Engaño.

BMX-circuit (2 uur)
Stuur uw BMX op een 152 meter lang circuit vol kuilen en bochten, en hobbel over extra paden in een tropisch bos. Bekijk Cape Engaño, het strand en een verlaten resort.

Paintball (1,5 uur)
Laat uw inwendige actieheld de vrije loop en schiet uw weg vrij met een paintball-geweer. Hijs uzelf in de benodigde outfit en maak uw weg door de bunkers, langs blokkades en een klein vliegtuig op een locatie die geschikt is voor spelers van alle niveaus. Probeer eens een game zoals Speedball, Capture the Flag of Woodland.

Segway (45 minuten)
Slinger door de jungle op de circuits die gemaakt zijn voor de Segway. Cruise op een snelheid van 21 km per uur. Lagere snelheden kunnen worden ingesteld voor kinderen.

Bungee-trampoline (15 minuten)
Hijs uzelf in het pak en spring rond in een trampoline. Spring tot hoogten van 10 meter en probeer acrobatische toeren in de lucht uit te halen!

Dino World (2 uur)
Vergaap u aan meer dan 20 animatronic-dinosaurussen die er levensecht uitzien en echt klinken. Ontmoet een T-Rex, een iguanodon, een diplodocus, een stegosaurus en nog veel meer. In het museum leert u meer over de geschiedenis van dinosaurussen en bekijkt u de tentoonstelling van fossielen en nesten met eieren. Kinderen kunnen beginnen aan een speciale opgraving van 'fossielen' die ze in een gigantische puzzel kunnen stoppen.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie