Lunchcruise op de rivier de Moldau in Praag

 • Locatie: Praag, Tsjechië
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 34,93

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Voor een perfecte kennismaking met Praag, maakt u een ontspannen lunchcruise op de rivier de Moldau om vanaf het water enkele van de meest adembenemende locaties in Praag te bekijken. Deze twee uur durende cruise is inclusief een lunchbuffet in combinatie met aangename muziek.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
Nadat u vanaf uw touringcar naar de rivier de Moldau bent gebracht om aan boord te gaan van een boot met airconditioning voor uw lunchcruise, hebt u de mogelijkheid om enkele majestueuze plaatsen in Praag te bekijken. Tijdens de cruise over de Moldau ziet u veel van Praags belangrijke gebouwen en historische monumenten, zoals het klooster van de Heilige Agnes, het oudste gotische gebouw dat werd gebouwd tussen 1231 en 1234. U ziet tevens het Rudolfium, samen met het Nationaal Theater één van de belangrijkste bouwwerken in Praag uit de Neo-renaissance. Vandaag de dag is het schitterende Rudolfinium de thuisbasis van het Tsjechisch Philoharmonisch orkest dat werd opgericht in 1896. Tijdens uw tocht over de langste rivier in de Tsjechische Republiek, die onder het indrukwekkende aantal van 20 bruggen doorloopt, met onder andere de barokke Karelsbrug, ziet u het grootste kasteel ter wereld, de Praagse burcht. U komt ook langs het schitterende Vysehrad, een kasteel op een heuvel met uitzicht op de Moldau, dat werd gebouwd rond de 10e eeuw en langs nog veel meer zeer fraaie bouwwerken!

Tijdens het lunchbuffet luistert u naar aangename muziek om er zeker van te zijn dat u optimaal geniet van uw cruise.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De Gele Kiosk bevindt zich op het Plein van de Republiek (Náměstí Republiky) tegenover het Gemeentehuis (dichtbij de Kruittoren). Het ontmoetingspunt is gemakkelijk te vinden. Uw gids staat daar op u te wachten.
Vertrektijd:
11:30 uur
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij het InterContinental Hotel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Lunchcruise op de rivier de Moldau in Praag

Vltava River

Inbegrepen:
 • Lunchbuffet
 • Riviercruise
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging voor dit product krijgt u bij de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie