Dagtrip Santiago de Compostela en Valença do Minho vanuit Porto

 • Locatie: Porto, Portugal
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 136,77

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Steek de grens met Spanje over en ontdek een deel van de St. Jacobsroute, een heilige route die pelgrims al eeuwenlang volgen, tijdens een bezoek aan Santiago de Compostella vanuit Porto. Tijdens deze onvergetelijke dagtrip verkent u de beroemde kathedraal van Santiago en de oude stad, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Terug in Portugal bezoekt u de stad Valença do Minho tijdens de terugreis naar Porto.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Lunch inbegrepen
Reis vanuit Porto, Portugal, de grens over naar het noordwesten van Spanje, loop in de voetsporen van pelgrims en ontdek de gotische en barokke pracht van de wereldberoemde kathedraal in de stad Santiago de Compostella. De St. Jacobsroute, een van 's werelds belangrijkste pelgrimsroutes sinds de vroege middeleeuwen, leidt naar de kathedraal, waar de overblijfselen van de apostel Jakobus begraven liggen.

Tijdens uw rondleiding met gids wordt onthuld waarom dit een van de beroemdste kathedralen in de wereld is, vol romaanse beeldhouwwerken, kerktorens die uit meerdere lagen bestaan, portieken, kloosters en poorten. Bekijk en ervaar de hoogtepunten van het adembenemende interieur van de kathedraal, waaronder het torenhoge schip met tongewelf, de bedwelmende geur van wierook, het gouden altaar en de crypte met daarin de overblijfselen van de apostel Jakobus.

U hebt wat vrije tijd om in Santiago een traditionele lunch te nuttigen van octopus of schaal- en schelpdieren (op eigen kosten) en om het oude centrum te verkennen, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Na uw bezoek aan Santiago de Compostella stapt u weer in de bus met airconditioning en reist u naar de stad Valença do Minho in het noorden van Portugal. De pre-Romeinse citadel van de stad bovenop de berg Santa Luzia dateert uit het mesolithicum. Bezoek hier de Basiliek van St. Luzia, waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de Sacré-Coeur in Montmartre, Parijs.

Rijd door het centrum van de stad voordat u terugkeert naar Porto, waar uw dagtrip eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in Porto of Vila Nova da Gaia
Vertrektijd:
8:00 uur
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt om ongeveer 18:30 uur bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip Santiago de Compostela en Valença do Minho vanuit Porto

Santiago de Compostela and Viana do Castelo Day Trip from Porto

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Lunch
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.