Segwaytour in Portland

 • Locatie: Portland, Oregon
 • Duur: 1,5-2 uur (ongeveer)
Van USD 49,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet per segway van de bezienswaardigheden in het centrum van Portland en leer meer van een deskundige lokale gids over deze hippe maar historische stad! Kies voor een sightseeingtour van 1,5 uur langs het water of voor een tour van 2 uur naar het historische centrum, voor een rit door de straten van Portland en langs de rivier de Willamette op een elektrische, zelfbalancerende segway. U stopt bij de beste bezienswaardigheden van Portland, zoals de Steel Bridge en Chinatown, en u leert alles over de industriële geschiedenis van de stad.
Na het inchecken bij het kantoor van de lokale touroperator in Portland, op slechts een paar blokken van de rivier Willamette, begint uw segwaytour met een training om ervoor te zorgen dat u comfortabel omgaat met uw elektrische, zelfbalancerende tweewieler.

Wanneer uw groep klaar is, volgt u uw gids en geniet u van uw 1,5 of 2 uur durende segway-avontuur!

Sightseeing-segwaytour aan het water (1,5 uur)
Met uw lokale gids reist u moeiteloos met de segway langs de westelijke oever van de rivier Willamette en stopt u op bepaalde momenten om foto's te maken en luistert u naar de verhalen en leuke weetjes van uw gids.

Ga op weg naar de populairste attracties van Portland, zoals Chinatown, een gebied dat staat geregistreerd als onderdeel van het National Register of Historic Places. Bewonder de Steel Bridge, een dubbeldeksbrug over de Willamette die verticaal open gaat en tevens een van de populairste symbolen van Portland is. Ga vervolgens naar Waterfront Park, een favoriete lokale plek om te joggen, te fietsen en te genieten van de frisse lucht van Oregon.

U komt langs bezienswaardigheden in de stad, zoals het Jeld-Wen Field, de thuisbasis van de Portland Timbers, het Portland Art Museum, het oudste museum in de Pacific Northwest, en het Central Business District met zijn historische gebouwen uit begin 1900.

Uw tour eindigt bij het vertrekpunt.

Sightseeing-segwaytour naar het historische centrum (2 uur)

Op deze tour door het centrum van Portland ziet u het merendeel van dezelfde bezienswaardigheden langs de Willamette als tijdens de tour van 1 uur, plus nog meer attracties, zoals de Portland Marina, het congrescentrum en het Moda Centre, thuisbasis van het professionele basketbalteam de Portland Trail Blazers.

Veel historische bezienswaardigheden die u ziet, liggen in het populaire Pearl District van de stad, een voormalig industriegebied dat nu een wijk met chique winkels en restaurants is. Rijd langs pakhuizen die nu onderdak bieden aan kunstgalerieën en boetiekjes, en zie de trams langskomen.

Tijdens de tour brengt zal uw gids af en toe stoppen zodat u foto's kunt maken en naar het historische commentaar kunt luisteren. Aan het einde van de tour keert u terug naar het vertrekpunt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
120 SW Stark, Portland
Duur:
1,5-2 uur (ongeveer)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Sightseeing-segwaytour naar het historische centrum
Code: 9AMDT

Sightseeing-segwaytour naar het historische centrum om 21:00 uur. Hoogtepunten zijn onder andere de Morrison Bridge, de schilderachtige rivier de Willamette, China Town, de Steel Bridge, de jachthaven, het beroemde Pearl District en nog veel meer!

Van
USD 69,00
Prijsgegevens
Downtown Historic Segway Tour
Code: 6PMDT

Sightseeing-segwaytour naar het historische centrum om 18:00 uur. Hoogtepunten zijn onder andere de Morrison Bridge, de schilderachtige rivier de Willamette, China Town, de Steel Bridge, de jachthaven, het beroemde Pearl District en nog veel meer!

Van
USD 69,00
Prijsgegevens
Sightseeing-segwaytour naar de rivier
Code: 12PMR

Sightseeing-segwaytour naar de rivier om 12:00 uur. Hoogtepunten zijn onder andere het centrum van Portland, Waterfront Park Trail, de prachtige rivier de Willamette, China Town, de Steel Bridge, het Portland Art Museum en nog veel meer!

Van
USD 49,00
Prijsgegevens
River Sightseeing Segway Tour
Code: 1430PMR

Sightseeing-segwaytour naar de rivier om 14:30 uur. Hoogtepunten zijn onder andere het centrum van Portland, Waterfront Park Trail, de prachtige rivier de Willamette, China Town, de Steel Bridge, het Portland Art Museum en nog veel meer!

Van
USD 49,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Segwaytour in Portland

Portland Segway Tour

Inbegrepen:
 • Segwayverhuur en tour met gids
 • Veiligheidshelm
 • Oriëntatie- en trainingssessie
 • Plaatselijke gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd is 14 jaar. Bestuurders jonger dan 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene
 • Maximaal 8 personen per boeking
 • Om met een segway te kunnen rijden, moet u zonder hulp ten minste 1 uur bewegingen kunnen maken als traplopen
 • Het maximumgewicht is 125 kg en het minimumgewicht 45 kg
 • Gasten MOETEN een verklaring van afstand van aansprakelijkheid invullen. Bestuurders jonger dan 18 jaar moeten deze verklaring laten ondertekenen door een van de ouders 
 • Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.