Snorkelen aan de rand van het Groot Barrièrerif vanuit Port Douglas

 • Locatie: Port Douglas, Australië
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 206,39

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geweldig voor beginners, niet-zwemmers en iedereen die Tropical North Queensland voor het eerst bezoekt: een cruise naar Agincourt Reef vanuit Port Douglas. U kunt het voeren van de vissen bekijken, op snorkelexpeditie gaan, scubaduiken uitproberen, het koraal en het zeeleven in een semi-duikboot bekijken en genieten van een heerlijk lunchbuffet.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Lunchbuffet inbegrepen
 • Alle noodzakelijke uitrusting inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
U vertrekt uit Port Douglas en vaart in 90 minuten met een supersnelle catamaran rechtstreeks naar Agincourt Reef. De permanente ponton die hier is afgemeerd biedt een beschutte basis. Tijdens de tocht bereidt een snorkeldemonstratie u voor op uw avontuur, en het personeel neemt uw opties voor de dag met u door.

U hebt ongeveer 3,5 uur om op uw gemak van het rif te genieten. Pak een snorkel en zwemvliezen en ga op eigen gelegenheid het water in of neem deel aan een optionele begeleide snorkeltour met een gekwalificeerde zeebioloog. Snorkelen is een geweldige manier om het Groot Barrièrerif te verkennen, en het vriendelijke personeel kan u laten zien hoe.

Blijft u liever droog? U kunt het prachtige rif comfortabel verkennen met een semi-duikboot. U maakt een ontspannen cruise door kleurrijke koraaltuinen, waardoor u het zeeleven als een snorkelaar ziet zonder nat te worden.

Voor een beetje meer avontuur kunt u een inleiding tot scubaduiken proberen. Of een unieke Ocean Walker Helmet Dive - hiervoor is geen duikervaring nodig.

Zie 'Reisplan' hieronder voor meer informatie over uw opties en klik op de onderstaande knop 'prijsoverzicht' om prijzen te vergelijken.
We raden u aan deze trip naar het rif te boeken voor uw eerste volledig beschikbare dag. Daarna hebt u de mogelijkheid om flexibel te zijn en uw vertrekdatum te wijzigen als u dat wilt. Uw boeking kan zonder extra kosten rechtstreeks bij de operator worden gewijzigd zodra u in Cairns bent. Boek vooraf en stel uw boeking veilig met de geruststelling dat u kosteloos wijzigingen kunt aanbrengen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Hotels in Port Douglas

Vertrektijd:
Inchecken om 9:15 uur. Cruise vertrekt van Reef Marina, Port Douglas om 10:00 uur. U wordt tussen 8:30 en 9:00 uur bij uw hotel opgehaald.
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
U bent om 16:30 uur terug bij Reef Marina, Port Douglas.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Cruise Only
Code: OBR

3,5 uur snorkelen, zwemmen of koraal bekijken bij het Outer Great Barrier Reef. Inclusief ophalen/afzetten bij hotels in Port Douglas, lunchbuffet, snorkeluitrusting

Engels
Van
USD 206,39
Prijsgegevens
Cruise & Guided Snorkel Tour
Code: OBRSNK

3,5 uur snorkelen, zwemmen, koraal bekijken en begeleide snorkeltour bij het Outer Great Barrier Reef. Inclusief ophalen/afzetten bij hotels in Port Douglas, lunchbuffet, snorkeluitrusting

Engels
Van
USD 268,49
Prijsgegevens
Cruise & Introductory Dive
Code: OBRINT

3,5 uur snorkelen, zwemmen, koraal bekijken en introductieduik bij het Outer Great Barrier Reef. Inclusief ophalen/afzetten bij hotels in Port Douglas, lunchbuffet, snorkeluitrusting

Engels
Van
USD 336,66
Prijsgegevens
Cruise & Ocean Walker
Code: OBROW

3,5 uur snorkelen, zwemmen, koraal bekijken en Ocean Walker bij het Outer Great Barrier Reef. Inclusief ophalen/afzetten bij hotels in Port Douglas, lunchbuffet, snorkeluitrusting

Engels
Van
USD 335,14
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Snorkelen aan de rand van het Groot Barrièrerif vanuit Port Douglas

Outer Great Barrier Reef Pontoon

Inbegrepen:
 • Cruise vanuit Port Douglas naar Agincourt Reef
 • Gebruik van snorkeluitrusting
 • Tour in een semi-duikboot
 • Lunchbuffet
 • Ochtendthee
 • 'Afternoon tea'
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • GST (Goods and Services Tax)
 • Toeslag voor milieubeheer
Niet inbegrepen:
 • Drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Begeleide snorkeltour (als optie niet is geselecteerd)
 • Introductieduik (als optie niet is geselecteerd)
 • Ocean Walker Helmet Dive (als optie niet is geselecteerd)
 • Huur van een stingersuit indien nodig (ongeveer AUD 5,00 per persoon)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Het is niet raadzaam binnen 48 uur na uw vlucht te gaan duiken. Alle deelnemers moeten een vragenlijst over hun gezondheid invullen voordat ze mogen duiken. Als u een chronische medische conditie hebt (astma, hartproblemen enzovoort), mag u misschien niet duiken, dus vraag uw dokter om advies.
 • De minimumleeftijd voor alle duikactiviteiten is 12 jaar, en de maximumleeftijd 70 jaar
 • Alle duikactiviteiten (Ocean Walker en introductieduik) voor kinderen t/m 14 jaar moeten worden geboekt op de dag van vertrek. Vermelde prijzen betreffen alleen de cruise
Reisplan:

Inbegrepen activiteiten:

Snorkelen bij Agincourt Reef
Op weg naar Agincourt Reef kunt u een instructievideo bekijken over snorkelen die u de juiste technieken leert. Bij het Outer Reef kunt u uw snorkeluitrusting uit de opslagcontainers op het platform halen. U hebt gemakkelijk toegang tot het water met platforms onder water. Onze vriendelijke medewerkers kunnen u helpen met uw snorkeluitrusting, en geven u een paar tips zodat u volop kunt genieten van uw ervaring.

Koraal bekijken met een semi-duikboot
Als u droog wilt blijven, kunt u het prachtige rif comfortabel vanuit een onderzeeër bekijken. De semi-duikboten varen langzaam door de kleurrijke koraaltuinen zodat passagiers, die slechts één meter onder water zitten, de mogelijkheid hebben om te zien hoe een snorkelaar het zeeleven ziet zonder nat te worden. De tocht met de semi-duikboot duurt ongeveer 25 minuten en bevat kundig commentaar op het zeeleven dat wordt waargenomen tijdens de reis, en een overzicht van de wonderen van het Groot Barrièrerif. Semi-duikboten vertrekken elke 15 minuten vanaf de achterkant van het platform. Er zijn aankondigingen om u te waarschuwen voor vertrek.

Onderwaterobservatiepost
Bekijk hoe de vissen worden gevoerd vanaf het unieke uitkijkplatform en de onderwaterobservatiepost. Vanaf hier kunt u ook zien hoe duikers deelnemen aan introductieduiken. Koraalvlinders, papegaaivissen, engelvissen en elegante zeenaaktslakken dansen voor uw ogen en koraaltuinen lonken om te worden verkend. 

Optionele activiteiten (vooraf boeken en betalen):

Inleidende snorkeltour
Deze tour onder leiding van een zeebioloog is een inleiding tot het Groot Barrièrerif. Deze is bedoeld voor nieuwkomers en beginnende snorkelaars, en een geweldige manier om meer te weten te komen over het zeeleven.

Introductieduik
Als u nooit eerder hebt gedoken en graag de magie van scubaduiken wilt ervaren, kunt u een introductieduik proberen met een hooggekwalificeerde duikinstructeur. De enige vereisten zijn dat u ten minste 12 jaar oud bent, voor de medische vragenlijst aan boord 'slaagt' en deelneemt aan een 30 minuten durende duikinstructie. Geen ervaring nodig.

Ocean Walker Helmet Diving
Een unieke en leuke ervaring waarbij u het rif van dichtbij bekijkt tijdens een 'helmduik'. U ademt frisse lucht in die vanaf het oppervlak in uw helm komt en wandelt onder water op een rifplatform. U kunt zelfs uw bril dragen als u wilt! Ocean Walker is geschikt voor niet-zwemmers en personen ouder dan 12 jaar. Als u geen medische aandoeningen hebt, wandelt u na een korte briefing tussen de rifvissen en koralen.

Let op: alle duikactiviteiten (Ocean Walker en introductieduik) voor kinderen t/m 14 jaar moeten worden geboekt op de dag van vertrek. 

Optionele activiteiten (boeken en betalen op de dag van de reis):

Gecertificeerde duikers
Scubaduiken aan de rand van het Australische continentaal plat is gewoonweg spectaculair. Bij deze unieke Ribbon Reefs is de zichtbaarheid uitstekend en de verscheidenheid aan zeeleven uitzonderlijk. Gecertificeerde duikers moeten in bezit zijn van een internationaal erkend duikbrevet.

Helikoptervlucht
Voor een ander en spectaculair uitzicht op de juweelachtige Ribbon Reefs is een 10 minuten durende helikoptervlucht beschikbaar bij platforms die zijn afgemeerd bij Agincourt Reef.

Kidsclub Squid Squad
Een leuke kidsclub die is bedoeld voor kinderen van 5-12 jaar. Er worden dagelijks leuke spelletjes gespeeld tijdens drie sessies van 45 minuten bij het Outer Reef. Zo kunnen papa en mama zonder schuldgevoel genieten van wat tijd om te snorkelen, samen te lunchen en te ontspannen op het zonnedek.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.