Viator Exclusive: tour door de Coba-ruïnes met vroege toegang en een archeoloog, vanuit Playa del Carmen

 • Locatie: Cancún, Mexico
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 56,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontloop de hordes mensen en ontdek Coba op een rustige manier tijdens deze tour in de vroege ochtend met archeologische gids - een Viator Exclusive die nergens anders geboekt kan worden! Wandel door de ruïnes van de oude Maya-stad, een van Mexico's grootste nederzettingen tijdens de klassieke periode, en doe kennis op van de locatie via uw professioneel gecertificeerde archeologische gids. Ga de uitdaging aan en beklim de grootste piramide van het schiereiland Yucatan, en koel daarna af met een duik in een prachtige ondergrondse grot. Lunch en vervoer van en naar het hotel in Playa del Carmen zijn inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Lunchbuffet inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Tour met doorlopend commentaar
Begin uw Viator Exclusive-tour nadat u 's ochtends vroeg wordt opgehaald bij uw hotel in Playa del Carmen en geniet van een prachtige rit van 90 minuten naar Coba. Maak samen met uw gids, een gecertificeerde archeoloog, een uitgebreide tour van de oude Maya-stad, die wordt beschouwd als een van de grootste pre-Colombiaanse nederzettingen van de klassieke periode. Als u aankomt op de locatie kunt u genieten van de rust voordat de hordes toeristen aankomen!

Terwijl u door de ruïnes van Coba wandelt, wat in de taal van de Maya 'plaats van ruw water' betekent, zal uw deskundige gids u voorzien van informatief commentaar. Kom meer te weten over het archeologisch onderzoek van de locatie met een oppervlakte van ongeveer 70 vierkante kilometer en de Maya-beschaving die er ooit woonde.

Hoor hoe de stad zich heeft ontwikkeld rond de vijf omliggende meren, waterbronnen die 50.000 inwoners van water voorzagen. U krijgt tijdens de tour meer inzicht in het netwerk van wegen, evenals de grote steenmonumenten genaamd steles, en hiëroglifische teksten.

Klim naar de top van de Nohoch Mul-piramide, de grootste Maya-piramide van het schiereiland Yucatan, en geniet dan op 42 meter boven het regenwoud van een adembenemend uitzicht daarover.

Met deze Viator Exclusive bezoekt u Coba vroeg in de ochtend en hebt u de gelegenheid de locatie op een ontspannen manier te ontdekken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om hordes mensen, en kunt u na de Maya-stad genieten van een andere prachtige locatie. Ga verder naar een cenote, een ondergrondse grot met een waterpoel, en geniet van een uurtje ontspanning in de natuurlijk verlichte grot.

Neem daarna een hartige buffetmaaltijd in een nabijgelegen restaurant dat lokale gerechten als pasta's, salades en toetjes serveert. De tour eindigt met vervoer terug naar Playa del Carmen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vertrekt vanaf de meeste hotels in Playa del Carmen en Tulum
Vertrektijd:
Tussen 5:00 en 7:45 uur, afhankelijk van de ligging van uw hotel
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Viator Exclusive: tour door de Coba-ruïnes met vroege toegang en een archeoloog, vanuit Playa del Carmen

Viator Exclusive: Early Access to Coba Ruins from Playa del Carmen

Inbegrepen:
 • Entree
 • Lunchbuffet
 • Archeoloog als gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie