Trip per minibus vanuit Pisa naar Cinque Terre

 • Locatie: Pisa, Italië
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 179,28

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Breng een dag door met het verkennen van de kleurrijke kustplaatsen van de Cinque Terre in het gezelschap van een vriendelijke gids. Vanuit Pisa reist u eerst per minibus en daarna, afhankelijk van de weersomstandigheden, per boot of trein naar de pittoreske stadjes in de rotswanden van de Cinque Terre dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Geniet van de fabelachtige aanblik en bewonder het spectaculaire uitzicht op de Ligurische kust. Deze tour is beperkt tot acht personen om een meer persoonlijke ervaring in een kleine groep te garanderen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
U vertrekt bij uw hotel in Pisa in een minibus met airconditioning voor een reis naar de Cinque Terre. Cinque Terre betekent 'vijf landen'. Deze naam is afgeleid van de vijf charmante dorpjes die verspreid liggen langs de ruige kust. Tijdens de tocht vertelt uw gids meer over deze locatie die is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Deze idyllische stadjes zijn nauwelijks toegankelijk voor auto's en daarom vrij van verkeer, waardoor ze perfect te voet te verkennen zijn. Na een rit naar de kust stapt u uit uw minibus en gaat u verder per boot of trein, afhankelijk van de weersomstandigheden op zee.

Uw gids leidt u vervolgens te voet rond door elk stadje terwijl u tijd krijgt om te winkelen, de stadjes te verkennen of te gaan zonnebaden. De eerste stop is in Riomaggiore, het meest zuidelijke van de vijf stadjes. Volg uw gids door de charmante straatjes en bewonder de pastelkleurige huizen die in de rotswand zijn gebouwd.

Van daaruit gaat u naar Manarola, het oudste dorp van de Cinque Terre, en vervolgens naar het hoger gelegen Corniglia met een panoramisch uitzicht op de glinsterende Middellandse Zee. Pauzeer in Vernazza om in de open lucht te lunchen in een restaurant (op eigen kosten) en reis vervolgens naar Monterosso waar u over het zandstrand kunt wandelen en zelfs kunt zwemmen in het warme water.

Na de proeverij begint de reis terug naar Pisa, waar u wordt afgezet bij uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in het centrum van Pisa of het afgesproken ontmoetingspunt
Vertrektijd:
8:00 uur
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Trip per minibus vanuit Pisa naar Cinque Terre

Small-group Cinque Terre & Wine Tasting Tour from Pisa

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Begeleiding
 • Vervoer met minibus met airconditioning
 • Boot-/treinkaartje
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimaal 4 personen vereist om tour door te laten gaan. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Ton E , augustus 2016

Leuke dagtrip, vriendelijke gids die ons zeer goed heeft begeleid, veel gezien en voornamelijk erg genoten.