Walexcursie Sint Maarten: vervoer van en naar Maho Beach

 • Locatie: Philipsburg, Sint Maarten
 • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)
Van USD 25,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek Maho Beach, een van de levendigste en populairste stranden van Sint Maarten, tijdens deze walexcursie vanaf de haven van Philipsburg. Tijdens uw vrije tijd op het strand kunt u de jets bewonderen die recht boven uw hoofd vliegen terwijl u zwemt en op het strand ontspant. Ga naar de Sunset Beach Bar als u honger of dorst krijgt (op eigen kosten) en geniet van een handige transfer van en naar de cruisehaven.

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Geleid door een plaatselijke gids
Wanneer uw cruiseschip in Philipsburg op Sint Maarten is aangemeerd, stapt u in de touringcar voor de rit van 12 km in westelijke richting naar Maho Beach, waarbij u onderweg stopt voor een foto bij Cole Bay Hill.

Maho Beach (ofwel Airport Beach) staat bekend om de nabijheid van Princess Juliana International Airport en is een favoriete locatie op het eiland vanwege de vlak boven het hoofd vliegende vliegtuigen als ze landen op of opstijgen vanaf de naburige landingsbaan.

Na aankomst kunt u uw tijd op het strand hoe u maar wilt doorbrengen: lounge op het zand en kijk naar jets die over de zee komen aanvliegen, zwem in het turquoise water of breng een bezoekje aan de Sunset Beach Bar voor een drankje en een hapje eten (op eigen kosten).

Na uw tijd op het strand wordt u teruggebracht naar Philipsburg.

Zorgeloze kustexcursie:
Wij garanderen dat u na deze tour op tijd aankomt in de haven van Philipsburg. In het zeldzame geval dat uw schip reeds vertrokken is, zorgen wij voor vervoer naar de volgende haven waar aangelegd wordt. Als uw schip is vertraagd en u niet in staat bent om deze activiteit bij te wonen, wordt uw geld terugbetaald. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vervoer vertrekt vanaf de cruiseterminal in Philipsburg
Vertrektijd:
10:00 uur (plaatselijke tijd op het eiland)
Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Nederlands

Aanvullende informatie

Walexcursie Sint Maarten: vervoer van en naar Maho Beach

St Maarten Shore Excursion: Maho Beach Tour

Inbegrepen:
 • Vervoer van en naar Maho Beach
 • Ophalen en afzetten bij haven
 • Gids
 • Zorgeloze kustexcursie
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken (te koop)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.