Veerboot vanuit Sint-Maarten naar Sint-Bartholomeus

 • Locatie: Simpson Bay, Sint-Maarten
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 100,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar één dag lang de schoonheid van de ongerepte witte zandstranden en prachtige snorkelgebieden van Sint-Bartholomeus! Verken het eiland op uw eigen tempo, en geniet van de ontspannen sfeer en prachtige omgeving. Dit eiland mag dan klein zijn, het heeft veel te bieden!
Sint-Bartholomeus staat bekend als de Parel van de Cariben. Ontdek zelf waarom en zeil ernaartoe vanuit Sint-Maarten. U hebt de mogelijkheid om Sint-Bartholomeus zelf te verkennen, met een rondleiding mee te gaan, te winkelen of tot rust te komen op een van de ongerepte stranden van het eiland.

Sint-Bartholomeus ligt op slechts 45 minuten varen van Pelican Marina, Sint-Maarten. U vertrekt van Simpson Bay en komt aan in de haven van Gustavia, waar het gonst van de activiteit. Geniet van een ontbijt van pannenkoeken of croissantjes op een terras, huur een auto, neem een taxi, of bezoek winkeltjes: alles bevindt zich vlakbij de aanlegplaats van de boot.

Het bijzondere eiland Sint-Bartholomeus heeft witte zandstranden, geweldige snorkelmogelijkheden, geweldige restaurants en een unieke schelpenmuseum. Op deze dag verveelt u zich zeker niet: er is genoeg te zien en te proeven!

Geniet van een lunch bij een hamburgertent, of ga voor een geheel andere culinaire ervaring uit dineren bij een van de exclusieve strandhotels. Veel winkels in Gustavia zijn tijdens lunchtijd gesloten, dus het is raadzaam om 's ochtends te winkelen.

Eilandtours met een taxi kosten ongeveer US$ 12 per persoon, of ongeveer US$ 50 voor twee personen met een privétaxi. Vanaf 15:45 uur kunt u inchecken voor de boot van 16:00 uur. U komt rond 16:45 uur aan in Pelican Marina.

Alleen van dinsdag t/m vrijdag is er een gratis shuttle naar Pelican Marina vanaf de volgende hotels:
Caravanserai
Sonesta Maho
Royal Islander/La Terasse
Towers
Sapphire
Bellair
Divi Little Bay

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour op dinsdag en donderdag vertrekt vanuit de meeste hotels in Simpson Bay. Voor de tour op zaterdag dient u eigen vervoer te regelen naar Pelican Marina.
Vertrektijd:
8:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 17:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Veerboot vanuit Sint-Maarten naar Sint-Bartholomeus

Aerial view of St Barts

Inbegrepen:
 • Rondvaart met overstap veerboot
 • Gratis shuttle naar Pelican Marina ALLEEN van dinsdag t/m vrijdag
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Pendeldienst in het weekend
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Gasten verblijven slechts één dag op Sint-Bartholomeus. Gasten komen aan en vertrekken weer op dezelfde dag.
 • U dient te beschikken over een geldig paspoort als u incheckt voor deze tour
 • Voordat u de grens passeert, MOET u navragen wat de visumvereisten zijn en ervoor zorgen dat u hieraan voldoet. Alle visumvereisten zijn de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf

Let op: de immigratieprocedure van Sint-Maarten verplicht passagiers bij terugkomst in Sint-Maarten hun paspoort te overhandigen aan de bemanning. Paspoorten worden verzameld om de immigratieprocedure te voltooien voordat de boot kan aanleggen en passagiers van boord kunnen gaan.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.