Dagtrip naar het eiland Prickly Pear vanuit Sint-Maarten

 • Tourcode: 3324PRPEAR
 • Locatie: Simpson Bay, Sint-Maarten
 • Duur: 8 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Een reis naar Sint-Maarten is niet compleet zonder een bezoek aan het prachtige en ongerepte eiland van zon en zand, Prickly Pear Cay, en een stop om te zwemmen aan een strand van het ongeëvenaarde Anguilla. De Lambada en de uitstekende bemanning staat al 10 jaar garant voor plezier op zee en familiefeesten. Hierdoor staat een reisje met de Lambada vaak bovenaan het lijstje met favoriete excursies.

Talen tour

Gids Engels
De 19 meter lange zeilcatamaran de Lambada was de eerste van de nieuwe generatie chartercatamarans die in Sint-Maarten aankwam in 1996. De boten bieden veel ruimte, met aangename zitplaatsen, een bar en twee toiletten. Aan de voorkant bevinden zich twee netten waarop passagiers heerlijk kunnen zonnebaden tijdens het zeilen. Als u wilt snorkelen, kan aan de voorsteven een schuine ladder worden neergelaten, zodat u gemakkelijk in en uit het water kunt klimmen.

Dankzij de Lambada kunt u genieten van wat beide eilanden te bieden hebben: eten, drinken, snorkelen en ongelooflijk witte zandstranden. Dit is een reis die eerder wordt geboekt vanwege de naam van de boot dan vanwege de bestemming. De combinatie van zeilen, rumpunch en enthousiaste bemanningsleden zorgt voor een dag die in uw geheugen gegrift staat. Veel van onze gasten komen nog eens terug en benoemen de Lambada en de bemanning als hun leukste vakantiebesteding.

Dit eilandje is een waar paradijs, vlakbij de kust van Anguilla. Op de twee restaurantjes na die gasten een lunch voorschotelen, is Prickly Pear een onbewoond eiland. Restaurantpersoneel reist elke dag opnieuw af. Hier komt u volledig tot rust, met palmbomen in de zon en suikervogels die door het restaurant vliegen. Prickly Pear is een geweldige bestemming voor gezinnen met kinderen. De boot gaat voor anker aan een prachtig lang strand en ondiep water. Voor de lunch hebt u de keuze uit BBQ-kip, vis of spareribs. Daarna vult u uw dag met snorkelen, zwemmen of zonnen. Wanneer de Lambada terug naar Sint Maarten zeilt, maakt u een korte maar leuke stop bij Maunday's Bay of Mead's Bay voor een verfrissende duik.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Tour vertrekt van Pelican Marina in Simpson Bay
Vertrektijd:
U dient zich om 08:00 uur te melden om in te checken bij Pelican Marina

U kunt worden opgehaald op de volgende locaties:
Great Bay: 07:50 uur
Divi: 08:00 uur
Bellair: 08:10 uur
Sapphire: 07:30 uur
Towers: 07:40 uur
Maho: 07:50 uur
Royal Islander: 07:50 uur
Caravanserai: 08:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 17:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Aanvullende informatie

Dagtrip naar het eiland Prickly Pear vanuit Sint-Maarten

Day Trip to the Island of Prickly Pear from St. Martin

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel (dinsdag t/m vrijdag, alleen bepaalde hotels)
 • Vervoer naar Prickly Pear
 • Zeilen op de catamaran de Lambada
 • Lunch
 • Lichte versnaperingen
 • Gebruik van snorkeluitrusting
 • Haventoeslag
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel (zaterdag t/m maandag)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Ophaalservice is alleen beschikbaar voor bepaalde hotels, waaronder Sonesta Maho Beach Resort, Royal Islander Club, The Towers, Wyndham Sapphire Beach Club & Resort, Caravanserai Beach Resort, Divi Little Bay Beach Resort en Belair Beach Hotel
 • U dient te beschikken over een geldig paspoort als u incheckt voor deze tour

Let op: de immigratieprocedure van Sint-Maarten verplicht passagiers bij terugkomst in Sint-Maarten hun paspoort te overhandigen aan de bemanning. Paspoorten worden verzameld om de immigratieprocedure te voltooien voordat de boot kan aanleggen en passagiers van boord kunnen gaan.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.