Dagtrip naar Anguilla vanuit Sint Maarten met lunch

 • Locatie: Simpson Bay, Sint-Maarten
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 120,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de paradijselijke stranden van Anguilla op deze dagtour vanuit Sint Maarten. Vaar aan boord van een catamaran en stop bij Prickly Pear Island, een van de eilandjes voor de kust van Anguilla, waar u gaat snorkelen in helder turquoise water en zwemt met kleurrijke vissen waarvan het wemelt rond een koraalrif. Of luier lekker in het warme ondiepe water langs de kustlijn. Geniet van een heerlijke lunch bij Roy's Bayside Grill op het spectaculaire Road Bay Beach en ontdek de met palapa beklede strandtentjes voordat u terugzeilt. Vervoer van en naar bepaalde hotels in Sint Maarten is inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Een reis naar Sint-Maarten is niet compleet zonder een dagtrip naar het prachtige en ongerepte eiland van zon en zand, Anguilla, en het ongeëvenaarde Prickly Pear Cay. Kom varen op de Lambada voor een dagje ontspannen, feesten, zwemmen, snorkelen en mooie vakantieherinneringen.

Anguilla & Prickly Pear - dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Zeil naar Prickly Pear om te snorkelen en te zwemmen en ga vervolgens naar het strand van Anguilla voor de lunch (op dinsdag en donderdag is de lunch bij Prickly Pear en bezoekt u 's middags het strand van Anguilla). Adembenemende, ongerepte witte zandstranden en turkooisblauw water.

Goed om te weten: Lambada is een goede keuze voor gezinnen met kinderen, stelletjes en vriendengroepen. De lunch bestaat uit kip, vis of spareribs van de barbecue met salades, rijst en erwten. Er is een rubberboot om u naar het strand te brengen als u niet wilt zwemmen of liever een tas meeneemt. Wij raden u aan om geld mee te nemen voor extra drankjes in het restaurant. U dient in en uit de rubberboten te kunnen klimmen als u mee wilt op deze trip. Af en toe kunnen weersomstandigheden of een woeste zee onze bestemming veranderen. Wij hebben vele andere prachtige plekken om te bezoeken op Anguilla, dus u kunt gerust met ons mee voor een leuk dagje uit.

Dagtrips worden aangeboden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Inchecken om 8:00 uur met paspoorten, voor een vertrek om 9:00 uur uit de Simpson Bay Resort Marina. De Lambada keer om 16:45 uur terug.

Schema kan worden gewijzigd

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanaf het Simpson Bay Resort.
Vertrektijd:
8:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 17:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Anguilla vanuit Sint Maarten met lunch

Lambada at Road Bay

Inbegrepen:

 • Lunch
 • Lichte snack aan boord van de catamaran 
 • Open bar
 • Gebruik van snorkeluitrusting
 • Haventoeslag
 • Ophalen en afzetten bij hotel (dinsdag t/m vrijdag, alleen bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel (zaterdag t/m maandag)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • U dient te beschikken over een geldig paspoort als u incheckt voor deze tour
 • Belangrijke opmerking: ophalen bij het hotel is alleen beschikbaar bij bepaalde hotels

Let op: de immigratieprocedure van Sint-Maarten verplicht passagiers bij terugkomst in Sint-Maarten hun paspoort te overhandigen aan de bemanning. Paspoorten worden verzameld om de immigratieprocedure te voltooien voordat de boot kan aanleggen en passagiers van boord kunnen gaan.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.