Viator

Dagtrip naar Anguilla vanuit Sint Maarten met lunch

 • Locatie: Simpson Bay, Sint-Maarten
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 120,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de paradijselijke stranden van Anguilla op deze dagtour vanuit Sint Maarten. Vaar aan boord van een catamaran en stop bij Prickly Pear Island, een van de eilandjes voor de kust van Anguilla, waar u gaat snorkelen in helder turquoise water en zwemt met kleurrijke vissen waarvan het wemelt rond een koraalrif. Of luier lekker in het warme ondiepe water langs de kustlijn. Geniet van een heerlijke lunch bij Roy's Bayside Grill op het spectaculaire Road Bay Beach en ontdek de met palapa beklede strandtentjes voordat u terugzeilt. Vervoer van en naar bepaalde hotels in Sint Maarten is inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels
Bij Pelican Marina in Simpson Bay klimt u aan boord van de ruime catamaran Lambada. (Ophalen en afzetten zijn beschikbaar bij bepaalde hotels in Sint Maarten; zie Belangrijke informatie voor details.)

Vaar langs de westkust van Sint Maarten naar Plum Point en steek daarna het kanaal over naar Anguilla. Tijdens de reis nipt u aan rumpunch van de bar aan boord en kunt u zich laten verwennen door de behulpzame en enthousiaste bemanning.

U komt aan bij Prickly Pear Island, een klein onbewoond eiland vrij van toeristische drukte. In dit zeldzame oord kunt u genieten van blauwe luchten, ongerepte witte zandstranden en palmbomen. Voel hoe u direct heerlijk ontspant in deze schilderachtige omgeving en ervaar een Pavloviaanse zoute smaak in uw mond terwijl u de geluiden van meeuwen en pelikanen boven u hoort.

Trek de meegeleverde snorkeluitrusting aan en spring in het transparante blauwe water van het Caribisch gebied. Terwijl u dobbert door dit waterparadijs, wordt u beloond met uitzicht op het koraalrif vol felgekleurde vissen en andere zeedieren. De kleinere kinderen in uw groep kunnen lekker spelen in het ondiepe water langs de kustlijn of pootje baden in de eilandlagune.

Afhankelijk van de weers en zee-omstandigheden kan uw ervaren bemanning u ook meenemen om te snorkelen bij riffen rond Prickly Pear.

Na het snorkelen klimt u weer aan boord van de Lambada en ontspant u terwijl uw kapitein de catamaran naar Road Bay navigeert. Vul uw rammelende maag met een heerlijke lunch (inbegrepen) bij Roy's Bayside Grill, waar meestal een uitgebreid buffet van kip, vis en ribbetjes van de barbecue wordt aangeboden.

Breng de middag door in de charmante kleine bars in Road Bay Beach en al luierend op het mulle zand. Neem een laatste duik in het adembenemende blauwe water voordat u terugzeilt naar Sint Maarten.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanaf het Simpson Bay Resort.
Vertrektijd:
8:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 17:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Anguilla vanuit Sint Maarten met lunch

Anguilla Day Trip from St Maarten Including Lunch.
©Viator Inc.

Inbegrepen:
 • Retourtransfer met veerboot
 • Lunch
 • Lichte versnaperingen
 • Open bar
 • Gebruik van snorkeluitrusting
 • Haventoeslag
 • Ophalen en afzetten bij hotel (dinsdag t/m vrijdag, alleen bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel (zaterdag t/m maandag)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • U dient te beschikken over een geldig paspoort als u incheckt voor deze tour
 • Belangrijke opmerking: ophalen bij het hotel is alleen beschikbaar bij bepaalde hotels

Let op: de immigratieprocedure van Sint-Maarten verplicht passagiers bij terugkomst in Sint-Maarten hun paspoort te overhandigen aan de bemanning. Paspoorten worden verzameld om de immigratieprocedure te voltooien voordat de boot kan aanleggen en passagiers van boord kunnen gaan.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.