Viator

Tour naar Versailles met optionele fonteinshow

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 4 uur (circa)

Speciale aanbieding
USD 100,20  Bespaar  USD 6,64

Van USD 93,56

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek vóór 9 november 2017 en reis tussen 1 november 2017 en 31 maart 2018 en bespaar 25% op onze eerder aangeboden prijs!
Deze aanbieding is NIET beschikbaar voor tours tussen 25 december 2017 en 7 januari 2018.

Ga terug in de tijd naar het bewind van koningin Marie Antoinette en verwonder u over de weelderige luxe van het hof op deze 4 uur durende tour door het Paleis van Versailles, met optionele fonteinshow. Sla de wachtrij over om direct met uw tour te beginnen. U zult versteld staan van de luxe koninklijke appartementen van de koning en koningin. Bekijk de prachtige Spiegelzaal, de Salon de la Guerre en de Salon de la Paix. Wandel langs koninklijke standbeelden en bustes in de prachtig aangelegde paleistuinen aan het eind van de tour.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Kies uit een ochtend- of middagexcursie en begeef u naar het metrostation Pyramides in het centrum van Parijs. Hier stapt u op de touringcar met airco en reist u in een uur door de stad naar het beroemde Paleis van Versailles.

Lodewijk XIII van Frankrijk gaf opdracht voor de bouw van een jachtslot bij Versailles en zijn opvolger, Lodewijk XIV, breidde het slot uit tot een van de meest luxe paleizen ter wereld. Het Paleis van Versailles werd gebouwd tussen 1664 en 1710 en behoort tegenwoordig tot de mooiste gebouwen in Europa.

Als u aankomt in Versailles slaat u de wachtrij over en begint u direct aan de rondleiding. (Bezoekers van Versailles kunnen op bepaalde dagen in de zomer de fonteinshows bijwonen, dus plan uw bezoek van tevoren en haal het meeste uit uw reis!)

Volg uw gids door de imposante weelde van de staatsievertrekken van de koning en koningin en sta versteld van de luxe decadentie van de vorsten die hier woonden. Dit waren de privévertrekken waar koning Lodewijk XIV en koningin Marie Antoinette de meeste tijd doorbrachten.

Verken de privévertrekken van de dauphin en de dauphine (titels voor de toekomstige erfgenamen van de Franse troon) en bewonder de statige pracht van de vertrekken. Bewonder de salons, slaapkamers en studeerkamers en maak u een voorstelling van het leven als erfgenaam van de troon in het Frankrijk van de 17e en 18e eeuw.

Ga verder naar de spectaculaire Spiegelzaal die wordt beschouwd als het hoogtepunt van het Paleis van Versailles. Uw gids vertelt u over de talrijke belangrijke elementen en decoraties in deze zaal. Met de bouw van de Spiegelzaal werd in 1678 begonnen. Deze zaal vormt de centrale galerij van het paleis en verbindt de Zaal van de Oorlog en de Zaal van de Vrede met de staatsievertrekken van de koning en koningin.

U hebt aan het eind van de rondleiding vrije tijd om op uw gemak door de perfect onderhouden tuinen van Versailles te wandelen. Bewonder de standbeelden, bustes en beeldhouwwerken die u in de tuinen ontdekt en neem de tijd om een paar prachtige foto's te maken. In de zomermaanden kunnen bezoekers elke zaterdagavond de fonteinshows van Versailles bekijken. Tijdens deze schitterende shows worden de vaardigheden en kunsten van drie eeuwen Franse tuindesign en -aanleg getoond. De show wordt begeleid door muziek die werd gecomponeerd in de tijd dat Louis XIV regeerde.

Aan het eind van uw bezoek aan het spectaculaire Paleis van Versailles reist u met de touringcar terug naar het centrum van Parijs, waar de excursie eindigt

Let op: de eerste zondag van elke maand is het bezoek zonder gids en krijgt u een audiogids.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Pyramides, centrum van Parijs.
Vertrektijd:
8:45 uur voor de ochtendtour
14:00 uur voor de middagtour en middagtour met fonteinshow
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ochtendtour in het Engels
Code: VAMEN

Ochtendexcursie vertrekt om 8:45 uur met een Engelstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 100,32
Prijsgegevens
Ochtendtour in het Italiaans
Code: VAMIT

Ochtendexcursie vertrekt om 8:45 uur met een Italiaanstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 100,32
Prijsgegevens
Ochtendtour in het Frans
Code: VAMFR

Ochtendexcursie vertrekt om 8:45 uur met een Franstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 100,32
Prijsgegevens
Ochtendrondleiding in het Portugees
Code: VAMPO

Ochtendexcursie vertrekt om 8:45 uur met een Portugeestalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 100,32
Prijsgegevens
Ochtendtour in het Duits
Code: VAMDE

Ochtendexcursie vertrekt om 8:45 uur met een Duitstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 100,32
Prijsgegevens
Ochtendtour in het Japans
Code: VAMJP

Ochtendexcursie vertrekt om 8:45 uur met een Japanstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 100,32
Prijsgegevens
Middagtour in het Spaans
Code: VAPES

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur met een Spaanstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 93,56
Prijsgegevens
Middagtour in het Frans
Code: VAPFR

Middagtour vertrekt om 14:00 uur met een Franstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 93,56
Prijsgegevens
Middagtour in het Italiaans
Code: VAPIT

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur met een Italiaanstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 93,56
Prijsgegevens
Middagtour in het Portugees
Code: VAPP0

Middagtour vertrekt om 14:00 uur met een Portugeestalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 93,56
Prijsgegevens
Middagtour in het Engels
Code: VAPEN

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur met een Engelstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 93,56
Prijsgegevens
Middagtour in het Chinees
Code: VAPCH

Middagtour vertrekt om 14:00 uur met een Chineessprekende gids, inclusief entree en tour met gids door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 93,56
Prijsgegevens
Middagtour in het Spaans & fontein
Code: VSES

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur (Spaanstalige gids). Excursie is inclusief entree en begeleide rondleiding door Paleis van Versailles. Inbegrepen is ook de toegang tot een speciale voorstelling van de fonteinshow in Versailles (ongeveer 8 euro per volwassene).

Engels
Van
USD 111,47
Prijsgegevens
Middagtour in het Italiaans & fontein
Code: VSIT

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur (Italiaanstalige gids). Excursie is inclusief entree en begeleide rondleiding door Paleis van Versailles. Inbegrepen is ook de toegang tot een speciale voorstelling van de fonteinshow in Versailles (ongeveer 8 euro per volwassene).

Engels
Van
USD 115,23
Prijsgegevens
Middagtour in het Portugees & fontein
Code: VSPOT

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur (Portugeestalige gids). Excursie is inclusief entree en begeleide rondleiding door Paleis van Versailles. Inbegrepen is ook de toegang tot een speciale voorstelling van de fonteinshow in Versailles (ongeveer 8 euro per volwassene)

Engels
Van
USD 115,23
Prijsgegevens
Middagtour in het Engels & Fontein
Code: VSEN

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur (Engelstalige gids). Excursie is inclusief entree en begeleide rondleiding door Paleis van Versailles. Inbegrepen is ook de toegang tot een speciale voorstelling van de fonteinshow in Versailles (ongeveer 8 euro per volwassene).

Engels
Van
USD 115,23
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour naar Versailles met optionele fonteinshow

Versailles Guided Tour with Optional Fountain Show

Inbegrepen:
 • Gegarandeerd voorbij aan lange wachtrijen
 • Entree voor het paleis
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Verzorgd door een bevoegde gids-tolk (behalve op de eerste zondag van de maand; op deze dagen krijgt u een audiogids)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.