Tour naar Versailles met optionele fonteinshow

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 99,02

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Stel u eens voor hoe de pracht en praal van Versailles onderdeel uitmaakte van het dagelijks leven van Marie Antoinette tijdens een 4 uur durende rondleiding door het paleis met een optionele fonteinshow. Profiteer van directe toegang zonder wachtrijen aan het begin van uw tour. Vergaap u aan de appartementen van de koning en de koningin, en wandel door de schitterende Spiegelzaal, de Zaal van de Oorlog en de Zaal van de Vrede. Verken de uitgestrekte tuinen zelfstandig na de rondleiding door het paleis.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Inclusief alle toegangsprijzen
U ontmoet uw gids voor uw Versailles-tour in de ochtend of de middag bij de Pyramides in het centrum van Parijs. Stap in in de comfortabele bus met airconditioning voor de rit van ongeveer 1 uur naar Versailles.

Het paleis van Versailles werd oorspronkelijk gebouwd als een betrekkelijk bescheiden jachthuis voor Lodewijk XIII in 1623, maar zijn opvolger Lodewijk XIV breidde het uit naar het symbool van luxe en extravagantie dat wij vandaag de dag kennen. Het paleis dat we tegenwoordig zien werd voltooid in 1710 en blijft een van de meest fantastische paleizen in Europa.

Loop met uw gids langs de wachtrijen wanneer u aankomt dankzij uw toegang zonder wachtrij. Volg uw gids terwijl u wandelt door de Koninklijke Appartementen waar de koning en koningin van Frankrijk, Lodewijk XIV en Marie Antoinette, ooit het merendeel van hun tijd hebben besteed.

Bezoek de appartementen van de Dauphin en Dauphine - de kroonprins en kroonprinses. Zie de verschillende zitkamers, privé-studiekamers en slaapkamers waar de koninklijke familie ooit leefde, en probeer u voor te stellen hoe het leven voor hen zou zijn geweest in de 17e en 18e eeuw.

Ga verder naar een van de meest gefotografeerde delen van Versailles, de Spiegelzaal, gebouwd in 1678. Kijk rond terwijl uw gids u vertelt over de belangrijkste kenmerken. De Spiegelzaal leidt via de Koninklijke Appartementen naar de Salon de la Guerre en de Salon de la Paix (de Zaal van de Oorlog en de Zaal van de Vrede).

Aan het einde van uw paleistour heeft u nog wat vrije tijd om zelf op uw gemak de tuinen nader te bekijken. Wandel door de perfecte tuinen, vol met standbeelden en sculpturen, en bewonder de indrukwekkende fonteinen. Op zaterdagavonden in de zomer worden de fonteinen ingesteld op muziek die dateert uit de tijd van Lodewijk XIV voor een onvergetelijke visuele en auditieve ervaring.

Na uw vrije tijd in de tuinen van Versailles treft u uw gids weer bij de afgesproken locatie en stapt u in de bus voor de terugreis naar Parijs.

Let op: bezoeken op de eerste zondag van elke maand zijn zonder gids, en u krijgt dan een audiogids.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Pyramides, centrum van Parijs.
Vertrektijd:
8:45 uur voor de ochtendtour
14:00 uur voor de middagtour en middagtour met fonteinshow
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ochtendtour in het Engels
Code: VAMEN

Ochtendexcursie vertrekt om 8:45 uur met een Engelstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 106,17
Prijsgegevens
Ochtendtour in het Japans
Code: VAMJP

Ochtendexcursie vertrekt om 8:45 uur met een Japanstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 106,17
Prijsgegevens
Middagtour in het Spaans
Code: VAPES

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur met een Spaanstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 99,02
Prijsgegevens
Middagtour in het Frans
Code: VAPFR

Middagtour vertrekt om 14:00 uur met een Franstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 99,02
Prijsgegevens
Middagtour in het Italiaans
Code: VAPIT

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur met een Italiaanstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 99,02
Prijsgegevens
Middagtour in het Portugees
Code: VAPP0

Middagtour vertrekt om 14:00 uur met een Portugeestalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 99,02
Prijsgegevens
Middagtour in het Engels
Code: VAPEN

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur met een Engelstalige gids, inclusief entree en begeleide rondleiding door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 99,02
Prijsgegevens
Middagtour in het Chinees
Code: VAPCH

Middagtour vertrekt om 14:00 uur met een Chineessprekende gids, inclusief entree en tour met gids door het Paleis van Versailles. (Eerste zondag van de maand met audiogids)

Engels
Van
USD 99,02
Prijsgegevens
2PM in German
Code: VAPDE

Afternoon tour departing at 2pm with German speaking guide, including entry and guided tour through Palace of Versailles. (1st Sunday of the month via audio guide)

Engels
Van
USD 99,02
Prijsgegevens
Middagtour in het Spaans & fontein
Code: VSES

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur (Spaanstalige gids). Excursie is inclusief entree en begeleide rondleiding door Paleis van Versailles. Inbegrepen is ook de toegang tot een speciale voorstelling van de fonteinshow in Versailles (ongeveer 8 euro per volwassene).

Engels
Van
USD 106,17
Prijsgegevens
Middagtour in het Italiaans & fontein
Code: VSIT

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur (Italiaanstalige gids). Excursie is inclusief entree en begeleide rondleiding door Paleis van Versailles. Inbegrepen is ook de toegang tot een speciale voorstelling van de fonteinshow in Versailles (ongeveer 8 euro per volwassene).

Engels
Van
USD 109,75
Prijsgegevens
Middagtour in het Portugees & fontein
Code: VSPOT

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur (Portugeestalige gids). Excursie is inclusief entree en begeleide rondleiding door Paleis van Versailles. Inbegrepen is ook de toegang tot een speciale voorstelling van de fonteinshow in Versailles (ongeveer 8 euro per volwassene)

Engels
Van
USD 109,75
Prijsgegevens
Middagtour in het Engels & Fontein
Code: VSEN

Middagexcursie vertrekt om 14:00 uur (Engelstalige gids). Excursie is inclusief entree en begeleide rondleiding door Paleis van Versailles. Inbegrepen is ook de toegang tot een speciale voorstelling van de fonteinshow in Versailles (ongeveer 8 euro per volwassene).

Engels
Van
USD 109,75
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour naar Versailles met optionele fonteinshow

Versailles Guided Tour with Optional Fountain Show

Inbegrepen:
 • Gegarandeerd voorbij aan lange wachtrijen
 • Entree voor het paleis
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Verzorgd door een bevoegde gids-tolk (behalve op de eerste zondag van de maand; op deze dagen krijgt u een audiogids)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.