Dagtocht naar Bourgogne vanuit Parijs inclusief Chablis, Vézelay en Château de Bazoches in kleine groep

 • Tourcode: 5045BURGUNDYDAY
 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 12 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Geniet van een dag vol prachtige wijngaarden, Franse cultuur en een wijnproeverij tijdens deze dagtocht van Parijs naar de Bourgogne. Tijdens deze kleinschalige groepsreis per minibus leert u van alles over de geschiedenis, cultuur en pracht van Frankrijks mooie wijnstreek: de Bourgogne. U brengt een bezoek aan het Château de Bazoches en aan de Basilique St-Marie-Madeleine in Vézelay, die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, gevolgd door een wijnproeverij in het charmante stadje Chablis.

Aan deze groepstour kunnen slechts 18 personen deelnemen om een meer persoonlijke ervaring te garanderen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Lunch inbegrepen
 • Kleine groepstour
Nadat u 's ochtends vroeg bij een centrale locatie in Parijs bent opgehaald, wordt u tijdens een fraaie rit van 2,5 uur met een minibus naar de schitterende wijnstreek Bourgogne gebracht, met zijn pittoreske wijngaarden. Hier maakt u een wijnproeverij mee, bezoekt u charmante dorpjes en bekijkt u een prachtig chateau.

Als u in het noorden van Bourgonge aankomt, zult u versteld staan van het schitterende landschap van glooiende met wijngaarden bedekte heuvels en oude dorpjes. Begin met een bezoek aan het Château de Bazoches, een 12e eeuws kasteel op een heuvel op de plek waar zich vroeger een oude Romeinse post bevond op de weg naar de Morvan. Verken de binnenplaats en het interieur van het kasteel samen met uw gids, die u alles vertelt over de geschiedenis van het gebouw en de familie die het kasteel al enkele eeuwen bewoont.

Later in de ochtend gaat u naar Vézelay, waarschijnlijk een van de mooiste dorpjes in Frankrijk. Vroeger diende Vézelay als een bedevaartsoord op de weg naar Santiago de Compostela en was het de toegangspoort tot de Morvan; tegenwoordig is het goed bewaarde dorp vooral bekend om zijn witte wijn. Dwaal door de stad en breng een bezoek aan de Basilique St-Marie-Madeleine, een hoogtepunt van Romaanse kunst dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Gebruik uw lunch in La Coquille in Vézelay voordat u de middag in Chablis doorbrengt met een wijnproeverij. Chablis is een beroemde wijnstreek en tevens de stad die wereldberoemd is vanwege zijn chardonnay.

Ontdek de kronkelige straten met kinderkopjes van Chablis en bezoek de 13e eeuwse Saint-Martin-kerk samen met uw gids. Daarna gaat u naar een wijnkelder waar u lokale wijnen proeft en meer te weten komt over de kunst van het wijn maken in de Bourgogne.

Werp nog een laatste blik op het pittoreske landschap van de Bourgogne terwijl u in de minibus stapt en aan uw ontspannen rit terug naar Parijs begint, waar u vroeg in de avond aan zult komen.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Centrum van Parijs
Vertrektijd:
6:40 uur
Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Aanvullende informatie

Dagtocht naar Bourgogne vanuit Parijs inclusief Chablis, Vézelay en Château de Bazoches in kleine groep

Small-Group Burgundy Day Trip from Paris Including Chablis, Vezelay and Chateau de Bazoches

Inbegrepen:
 • Tour met een kleine groep
 • Vervoer per minitouringcar met airconditioning
 • Lunch
 • Wijnproeverij in Chablis
 • Toegangsbewijzen voor Château de Bazoches en Basilique St-Marie-Madeleine
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Wettelijke leeftijd voor alcoholconsumptie in Frankrijk is 18. Er wordt geen alcohol geserveerd aan kinderen jonger dan 18 jaar.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.