Tour van het Louvre zonder wachtrij met een kleine groep

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 2 tot 2,5 uur
Van USD 86,86

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Met deze 2 tot 2,5 uur durende semi-privétour door het Louvre kunt u de wachtrij overslaan en gaat u rechtstreeks de galerieën in met onze deskundige gidsen. Deze tour is beperkt tot slechts 5 personen per groep, en is inclusief een bezoek aan een aantal bekende werken, terwijl u ook meer te weten komt over de geschiedenis achter het gebouw dat groter is dan het paleis van Versailles. Wij geven u een ticket dat de hele dag geldig is zodat u na de tour nog terug kunt rondkijken. U kunt ook een avondtour boeken op woensdag en vrijdag om indien mogelijk de drukte te vermijden. 

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Vermijd de wachtrijen
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Stap terug in de tijd tijdens een historische tour
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Geleid door een plaatselijke gids

Dit is het beroemdste museum ter wereld, en terecht. Vanaf de oorsprong als fort tot de dagen als koninklijke residentie, het Louvre heeft meer geheimen dan enig ander gebouw in Parijs. Wij begrijpen dat u zich een beetje overweldigd voelt door de 35.000 kunstwerken en de rijke architectuurgeschiedenis. Wij helpen u graag. Deze semi-privétour is niet alleen voor bezoekers die voor het eerst komen maar ook voor Louvre-kenners die denken alles al te weten. U bezoekt standbeelden zoals de armloze Venus van Milo en de Nikè van Samothrace zonder hoofd. Praat over schilderijen van Delacroix en Michelangelo. Verken de ondergrondse middeleeuwse gracht en verwonder u over de weelderige Apollogalerij. Van de Mona Lisa tot de meesters uit de 19e eeuw, onze deskundige gidsen laten u alles zien wat u moet zien in het Louvre, en daarnaast nog wat verrassingen onderweg. 

Hoogtepunten zijn onder andere: (als de kunst niet is uitgeleend of wordt gerestaureerd, enz.)
Mona Lisa, Da Vinci 
Venus van Milo 
Nikè van Samothrace 
Vrijheid leidt het volk, Delacroix
De slaven van Michelangelo
De Apollogalerij van Lodewijk XIV
Ondergrondse middeleeuwse gracht


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het Louvre, 75001, centrum van Parijs
Vertrektijd:
10:00 uur
13:00 uur
17:45 uur
Duur:
2 tot 2,5 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour van Louvre met kleine groep: 10:00 uur
Code: TG1

Maak onder leiding van een deskundige gids kennis met een van de populairste musea ter wereld met deze 2,5 uur durende tour door het Louvre in Parijs. Sla de lange rijen bij de ingang over voor een privétour langs meesterwerken zoals de Mona Lisa en de Venus van Milo

Engels
Van
USD 86,86
Prijsgegevens
Tour van Louvre met kleine groep: 17:45 uur
Code: TG43

Maak onder leiding van een deskundige gids kennis met een van de populairste musea ter wereld met deze 2,5 uur durende tour door het Louvre in Parijs. Sla de lange rijen bij de ingang over voor een privétour langs meesterwerken zoals de Mona Lisa en de Venus van Milo

Engels
Van
USD 86,86
Prijsgegevens
1pm Small Group Tour
Code: TG44

Tour met kleine groep om 13:00 uur

Engels
Van
USD 86,86
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour van het Louvre zonder wachtrij met een kleine groep

Small Group Tour limited to 5 People

Inbegrepen:
 • Entree
 • Wachtrijloze toegang
 • Professionele kunsthistoricus als gids
 • Tour met een kleine groep
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Maximaal 6 personen per tour
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. De tour gaat niet door indien er niet minimaal 2 gasten zijn die voldoen aan de vereisten. In dat geval krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie.
 • Opmerkingen: het Louvre kan zonder voorafgaande waarschuwing van het museummanagement zijn gesloten. Wanneer dit gebeurt, bieden we gasten een geschikt alternatief aan als het museum pas meer dan 1 uur later dan de starttijd van de tour opengaat. In dergelijke gevallen wordt er geen restitutie verleend of korting gegeven. Voor het betreden van bepaalde locaties tijdens deze tour geldt een kledingvoorschrift. Grote tassen of koffers zijn niet toegestaan in het museum. Alleen handtassen of kleine platte rugzakken mogen door de beveiliging. Wegens verscherpte veiligheidsmaatregelen bij vele bezienswaardigheden kunnen er rijen ontstaan, ook bij tours met 'Sla de wachtrij over'- of 'Zonder wachten'-toegang. In bepaalde ruimtes in het museum kan het verboden zijn om te spreken of moet men heel stil zijn. In dergelijke gevallen krijgt u van uw gids informatie over deze plaatsen voordat u de speciale ruimtes betreedt waar deze regel geldt. Collecties kunnen gedurende het jaar variëren.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie