Sla de wachtrij over: wandeltour door Paleis en Tuinen van Versailles

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 84,18

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar de grandeur van het paleis en de tuinen van Versailles met een kleine groepstour vanuit Parijs of Versailles (u kunt zelf kiezen)! Profiteer van toegang zonder wachtrij en verken daarna het paleis en de tuinen in een kleine groep. Er hangt een zekere betovering in de lucht in het Paleis van Versailles. Dit majestueuze Europese kasteel, verborgen voor de moderne wereld aan de rand van Parijs, is een perfect bewaard gebleven voorbeeld van de roekeloze overdadigheid van de Franse monarchie.

Het beroemde Paleis van Versailles vertegenwoordigt het Parijse leven in zijn meest luxe vorm, met verguld meubilair, hemelbedden met mooie spreien en weelderige uitgestrekte gazons zo ver het oog reikt. Verwonder u over de enorme afmetingen van het Paleis van Versailles, een van de mooiste kastelen ter wereld met maar liefst 700 kamers.

Talen tour

Gids Engels
Deze kleine groepstour is de beste manier om het paleis te bezichtigen. Bij deze tour is toegang zonder wachtrij inbegrepen, dus u hoeft niet in de lange rij te gaan staan.

In het paleis kunt u de ongelofelijke verzameling kunstwerken bewonderen evenals het complexe ontwerp van de 1250 open haarden terwijl u het hele paleis doorkruist, met inbegrip van de statievertrekken van de koning en koningin, de kapel, de kroningszaal, de spiegelzaal en de Salon de l'Abondance. Uw gids vertelt over de kamers terwijl u door de kamers loopt, de ene totaal anders dan de volgende. En net wanneer u denkt dat u alles hebt gezien in het Paleis van Versailles, komt u weer buiten in het stralende zonlicht en maakt u kennis met de schitterende tuinen, die meer dan 730 hectare beslaan.

Paleis en tuinen van Versailles

Toegang tot het Paleis. De fonteinshows en de muzikale tuinvoorstellingen vinden plaats in de tuinen van Versailles op zaterdag, zondag en dinsdag.

Paleis van Versailles + show
Toegang tot het paleis plus
 • Fonteinshow Versailles: zie de schitterende fonteinshow in Versailles, ook bekend als de Grandes Eaux. Dit is een geweldig liveconcert dat in de tuinen wordt gehouden, ontworpen door André Le Nôtre, waar u kunt zien hoe de fonteinen op de muziek uiteen barsten. De show wordt gehouden op dinsdag (8, 15, 22 t/m 26 en 29 mei), en zaterdag, zondag (1 mei t/m 28 oktober). Geen show op donderdag.
of

 • Voorstelling muzikale tuinen: laat u betoveren door deze muzikale gebeurtenis in de tuinen, Jardins Musicaux genoemd. Geniet met volle teugen van klassieke muziek die in de tuinen van Versailles wordt gespeeld. Dit muzikale evenement in de tuinen vindt plaats op dinsdagen (1 t/m 15 mei en 3 juli t/m 23 oktober). Geen voorstelling op donderdag, zaterdag of zondag.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Parijs
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt in het centrum van Parijs

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Paleis en fonteinen: ochtend
Code: FOUNTAINSPARISAM

Tour vertrekt vanuit Parijs om 8:45 uur (uiterlijk 8:30 uur aanwezig).

Engels
Van
USD 103,79
Prijsgegevens
Paleis en fonteinen: Parijs 2018
Code: FOUNTAINSPARIS145

Van 1 april t/m 11 november 2018 vertrekt de tour vanuit Parijs en begint deze om 13:45 uur. Zorg dat u uiterlijk 13:30 uur aanwezig bent.

Engels
Van
USD 103,79
Prijsgegevens
Paleis en tuinshow: Parijs
Code: GARDENSPARIS

Tour vertrekt vanuit Parijs en begint om 13:00 uur. Zorg dat u uiterlijk 12:45 uur aanwezig bent.

Engels
Van
USD 103,79
Prijsgegevens
Paleis en tuinen: Parijs 2018
Code: PALACEGARDENPARISSUMMER

Van 1 april t/m 11 november 2018 vertrekt de tour vanuit Parijs en begint deze om 9:45 uur. Zorg dat u uiterlijk 9:30 uur aanwezig bent.

Engels
Van
USD 84,18
Prijsgegevens
Palace No Show - 1:45pm
Code: TG7

Tour departs from Paris and starts at 1:45pm. Arrive strictly at 1:30pm.

Engels
Van
USD 84,18
Prijsgegevens
Palace & Fountains - 1:00pm
Code: TG8

Tour departs from Paris and starts at 1:00pm. Arrive strictly at 12:45pm.

Engels
Van
USD 103,79
Prijsgegevens
Palace & Gardens Show - 1:45pm
Code: TG9

Tour departs from Paris and starts at 1:45pm. Arrive strictly at 1:30pm.

Engels
Van
USD 103,79
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: wandeltour door Paleis en Tuinen van Versailles

Skip the Line: Versailles Palace Walking Tour

Inbegrepen:
 • Toegangsbewijs voor het Paleis van Versailles
 • Toegangsbewijs voor de Tuinen van Versailles
 • Hoofdtelefoon om de gids duidelijk te horen
 • Tour met kleine groepen
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per bus heen en terug onder begeleiding 
 • Tour met kleine groepen: maximumcapaciteit van 25 passagiers per tour.
Niet inbegrepen:
 • Fooien
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Let op: busvervoer van Parijs naar Versailles met een vertegenwoordiger van de plaatselijke organisator
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Buggy's of kinderwagens zijn niet toegestaan op deze tour
Reisplan:
De wandeltour door het Paleis van Versailles omvat, maar is niet beperkt tot:
 • Paleis van Versailles + Tuinen - Statievertrekken van de koning en koningin, de kapel, de 17e-eeuwse galerijen en de spiegelzaal, de Herculessalon, de Salon de l'Abondance, de Venuszaal, de Dianazaal (met een borstbeeld van Lodewijk XIV door Bernini), de Marszaal, de Mercuriuszaal, de Apollozaal, de Oorlogszaal, de Vredeszaal, het slaapvertrek van de koning, de slaapkamer van de koningin, de Salon der Edelen, de kroningszaal, de koninklijke kapel
 • Paleis van Versailles + Fonteinshow: bekijk de schitterende Versailles fonteinshow, ook bekend als de Grand Eaux. Dit is een geweldig liveconcert dat in de tuinen wordt gehouden, ontworpen door André Le Nôtre, waar u de fonteinen tot leven ziet komen op de maat van de muziek. Geen show op donderdag.
 • Paleis van Versailles + Muzikale Tuinenvoorstelling – laat u betoveren door deze muzikale gebeurtenis in de tuinen - de Jardins Musicaux, zoals het bekend staat. Geniet van de schoonheid van klassieke muziek die in de prachtige omgeving van de tuinen van Versailles wordt gespeeld. Het muzikale tuinenevenement vindt plaats op dinsdag. Geen voorstelling op donderdag, zaterdag of zondag.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie