Tour met toegang zonder wachtrij tot het Kasteel van Versailles met hoteltransfers

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 103,19

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Sla de wachtrij over en betreed direct het Kasteel van Versailles en de prachtige tuinen voor een tour van een halve of hele dag vanuit Parijs. Kom meer te weten over de Franse koninklijke familie en bekijk de Grote Appartementen, de beroemde spiegelzaal, de schitterende tuinen van Versailles en nog veel meer.

Talen tour

Audio Engels
Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Vermijd de wachtrijen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Audio-commentaar via koptelefoon
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
U wordt opgehaald bij uw hotel in Parijs voor de rit naar een van de beroemdste kastelen ter wereld voor een tour van een halve dag, die begint om 9:00 of 14:00, of voor een dagtour, die begint om 9:00 uur en 8 uur duurt.

Uw gids neemt u mee naar het Kasteel van Versailles, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat, waarbij u de wachtrij overslaat. U ontvangt op uw ochtend- of middagtour een audiogids die u voorziet van inzichtelijke informatie over de Franse koninklijke familie, de Grote Appartementen, de beroemde spiegelzaal en de slaapkamer van de koningin.

Daarna hebt u de gelegenheid om te genieten van een wandeling rond de buitenkant van het kasteel, het verblijf van Lodewijk XIV, de Zonnekoning. Daarnaast hebt u wat vrije tijd om rond te lopen in de beroemde tuinen van Versailles.

Belangrijk: dit is geen volledig begeleide tour. Uw gids haalt u op bij uw accommodatie in Parijs begeleidt u tot in het Kasteel van Versailles, zonder wachtrij. Daarna kunt u het kasteel zelfstandig bezoeken. Uw chauffeur haalt u, afhankelijk van uw keuze, om 12:00 uur of 16:00 uur op bij het Kasteel van Versailles voor de terugreis. Alleen in de appartementen van het Kasteel van Versailles wordt een begeleide tour aangeboden. Het kan zijn dat dit een andere gids is dan uw chauffeur/gids.

Belangrijke informatie:
De muzikale fonteinshow vindt 's zomers in de tuin plaats. Tijdens de muzikale fonteinshow is toegang tot de tuin vereist op zaterdag, zondag en dinsdag van maart t/m oktober, alsmede op vrijdag van juli t/m september. U kunt echter genieten van uw bezoek aan de tuin als u gekozen hebt voor de Versailles-tour van een hele dag of een andere optie inclusief de muzikale fonteinshow.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal gelegen hotels in Parijs
Vertrektijd:
Dagelijks om 9:00 uur. (Deze tijd is een schatting. Dit kan soms variëren).

U wordt ongeveer 30-60 minuten vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Champs Elysees/Arc de Triomphe

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Half Day Tour
Code: TG1

Ophalen en afzetten bij het hotel bij Champs-Élysées - Audiogids - Tuinen (Tuin wordt verrekend tijdens de muzikale fonteinshow. Lees de gedetailleerde beschrijving van de tour voor de datum van de muzikale fonteinshow)

Engels
Engels
Van
USD 103,19
Prijsgegevens
Full Day Tour
Code: TG2

Dagtrip omvat bezoeken aan het kasteel, de Châteaux de Trianon, het landgoed van Marie-Antoinette en de tuinen met muzikale fonteinshow. Duur: 8 uur

Engels
Engels
Van
USD 137,97
Prijsgegevens
Guided Tour
Code: TG3

Tour met gids van een halve dag binnen het paleis, vervoer van en naar hotel & tuin. Exclusief muzikale fonteinshows. Lees de gedetailleerde beschrijving van de tour voor de datums. Duurt 4 uur

Engels
Engels
Van
USD 133,33
Prijsgegevens
Tour van een halve dag en fonteinshow
Code: TG42

Deze tour is inclusief entree zonder wachtrij tot het kasteel, hoteltransfer vanuit Parijs en muzikale fonteinshow in de tuin. Duur: 4 uur

Engels
Engels
Van
USD 126,38
Prijsgegevens
Tour met gids&fonteinshow
Code: TG43

Tour met gids van een halve dag met vervoer van en naar hotel & muzikale fonteinshow

Engels
Engels
Van
USD 149,56
Prijsgegevens
Tour van een halve dag met afzetten bij het hotel
Code: TG44

Vervoer terug naar het hotel - Kasteel - Audiogids - Tuinen (Tuinen voor extra toeslag tijdens de muzikale fonteinshow)

Engels
Engels
Van
USD 121,74
Prijsgegevens
Tour van een hele dag met afzetten bij het hotel
Code: TG45

Vervoer van en naar het hotel - het paleis (met audiogids) - de Châteaux de Trianon - de tijdelijke tentoonstellingen - de tuinen en het park - de muzikale fonteinshows - La Galerie Des Carrosses - Duur: 8 uur

Engels
Engels
Van
USD 150,71
Prijsgegevens
Tour met gids met afzetten bij het hotel
Code: TG46

Vervoer terug naar het hotel - Rondleiding van 1,5 uur door het paleis - Tuinen (tuin voor een extra toeslag tijdens de muzikale fonteinshow) Lees de gedetailleerde beschrijving van de tour over de datums. Duur: 4 uur.

Engels
Engels
Van
USD 150,71
Prijsgegevens
Tour van een halve dag - Musical - Afzetten bij het hotel
Code: TG47

Deze tour is inclusief toegang zonder wachtrij voor het paleis, ophalen en afzetten bij het hotel en de muzikale fonteinshow in de tuin. Duur: 4 uur

Engels
Engels
Van
USD 115,93
Prijsgegevens
Tour met gids - Musical - Afzetten bij het hotel
Code: TG48

Rondleiding van 2 uur - Ophalen bij het hotel - Afzetten bij het hotel - De musical of fonteinshow - Duur: 4 uur

Engels
Engels
Van
USD 162,31
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour met toegang zonder wachtrij tot het Kasteel van Versailles met hoteltransfers

Versailles Palace Tour&Transfers

Inbegrepen:
 • Entree
 • chauffeur en gids
 • Live commentaar aan boord
 • Audiogids in het museum
 • Ophalen bij hotel en afzetten bij Champs Elysees/Arc de Triomphe (of bij het hotel als deze optie is geselecteerd)
 • Gegarandeerd voorbij aan lange wachtrijen
 • De muzikale fonteinshow (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
 • U moet 5 minuten voor de geplande vertrektijd klaar staan bij het ontmoetingspunt.
 • Annuleringen die minder dan 48 uur vóór de tourdatum worden gemaakt komen niet in aanmerking voor restitutie.
 • Als u een dagtour boekt, is het raadzaam om te lunchen voordat u begint met uw bezoek aan Petit Trianon, Grand Trianon, het landgoed van Marie Antoinette, het Franse paviljoen, Le Hameau de la Reine en de andere bezienswaardigheden.
 • Uw chauffeur/gids haalt u aan het eind van de dag op bij het Kasteel van Versailles en rijdt u terug naar Parijs. U wordt aan het einde van de tour afgezet bij de Champs Elysees/Arc de Triomphe (of bij het hotel als deze optie is geselecteerd)
 • Op de hieronder genoemde dagen is entree voor de muzikale fonteinshow niet inbegrepen bij de prijs van een tour van een halve dag. Op zaterdagen en zondagen van 31 maart tot 1 november 2017, op dinsdagen van 26 mei t/m 30 juni 2017, en op een aantal extra data (vrijdag 3 april, vrijdag 8 mei, donderdag 14 mei en dinsdag 14 juli 2017).
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 20 procent gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.