Sla de wachtrij over: exprestour met kleine groep naar de meesterwerken in het Louvre

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 81,02

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek één van 's werelds mooiste musea tijdens deze 1,5 uur durende tour zonder wachtrij naar het Louvre. Bewonder beroemde werken zoals de 'Venus van Milo' de 'Nikè van Samothrace', 'Het vlot van Medusa' van Géricault en het meesterwerk van da Vinci, de 'Mona Lisa'. Het is altijd druk bij de ingang van het Louvre en wachtrijen zijn lang. Profiteer van directe toegang zonder wachtrij en ga meteen naar de meest indrukwekkende schatten van de galerie. Luister vervolgens naar het inzichtelijke commentaar van uw gids over de oude kunstwerken. Deze tour is voor een kleine groep van maximaal zes personen, voor een meer persoonlijke ervaring.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Vermijd de wachtrijen
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
U ontmoet uw gids 's ochtends bij de ingang van het beroemde Parijse Louvre en u profiteert van directe toegang om de wachtrijen over te slaan en rechtstreeks naar binnen te gaan. Het Louvre wordt algemeen beschouwd als een van de mooiste musea ter wereld, en is een goudmijn met een aantal van de belangrijkste kunstwerken van onze beschaving.
Het zou weken duren om de volledige collectie met werken van het oude Egypte tot de Italiaanse renaissance in het museum te bekijken. Volg uw gids naar hoogtepunten van de galerieën en luister naar de verhalen die er over verteld worden.
Bewonder Antonio Canova’s Amor en Psyche, een neoclassicistisch meesterwerk uit de 18e eeuw. Luister naar de achtergrondverhalen van uw gids over deze twee tegengewerkte geliefden en bewonder de fijne kneepjes van de gebeeldhouwde vorm.
Aanschouw de Venus van Milo, het wereldberoemde beeld van Afrodite, de godin van liefde en schoonheid en vandaag de dag door velen beschouwd als het mooiste voorbeeld van de oude Griekse beeldhouwkunst. Ontdek andere hoogtepunten zoals de Nikè van Samothrace en het 19e-eeuwse olieschilderij van Géricault, Het vlot van Medusa, en luister naar de verhalen en folklore achter deze fascinerende sculpturen en schilderijen.
Loop door de gewijde gangen van het Louvre en bekijk Leonardo da Vinci's kostbare meesterwerk, de Mona Lisa. Luister hoe uw gids het mysterieuze onderwerp van het schilderij tot leven brengt en praat over de verschillende theorieën over haar identiteit.
Na 1,5 uur in de galerieën en gangen van het museum eindigt uw tour. Blijf nog iets langer en loop zelfstandig nog wat rond. U kunt ook van de rest van uw dag in Parijs genieten.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Nabij het Louvre, centrum van Parijs
Vertrektijd:
Varieert
Duur:
90 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij museum het Louvre

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour om 11:30 uur
Code: LATEMORNING1130AM

Louvre Express-tour begint om 11:30 uur, verzamelen om 11:15 uur.

Engels
Van
USD 81,02
Prijsgegevens
Rondleiding om 14:30 uur
Code: AFTERNOON

Louvre Express-tour begint om 14:30 uur, verzamelen om 14:15 uur.

Engels
Van
USD 81,02
Prijsgegevens
Tour om 9:15 uur
Code: MORNING

Louvre Express-tour begint om 9:15 uur, verzamelen om 9:00 uur

Engels
Van
USD 81,02
Prijsgegevens
6:30PM
Code: TG5

Louvre Express tour starts at 6:30pm; meeting time 6:15pm

Engels
Van
USD 81,02
Prijsgegevens
3:30PM
Code: TG6

Louvre Express tour starts at 3:30pm; meeting time 3:15pm

Engels
Van
USD 81,02
Prijsgegevens
9:45am Tour in English
Code: TG7

Skip the Line: Louvre Museum Walking Tour including Venus de Milo and Mona Lisa in English. Depart at 9:45am (arrive strictly at 9:30am)

Engels
Van
USD 81,02
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: exprestour met kleine groep naar de meesterwerken in het Louvre

Best of Louvre in 1.5 hours

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Toegang tot het Louvre
 • Gegarandeerd voorbij aan lange wachtrijen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Het spijt ons dat we geen gasten met rolstoel of andere hulpmiddelen die speciale ondersteuning nodig hebben kunnen ontvangen. Groepsreizen zijn ook niet geschikt voor wandel- of kinderwagens.
 • Met toegang zonder wachtrij en door zorgvuldig te plannen kan de drukte worden vermeden, maar houd er desondanks rekening mee dat bepaalde locaties tijdens standaarduren altijd druk zijn
 • Mogelijk zijn er op sommige locaties extra controles, vanwege aangescherpte beveiliging. Bij toegang tot deze locaties kan er sprake zijn van vertraging vanwege de verplichte beveiligingscontroles. Mogelijk zijn er ook beperkingen voor de grootte van de tassen die u mee naar binnen mag nemen. Om overlast te voorkomen en om te voorkomen dat u de toegang wordt geweigerd, raden we u ten zeerste aan om geen grote (hand)tassen of rugzakken mee te nemen tijdens de tour.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie