Zonder wachtrij: avondrondleiding door het Louvre en wijnproeverij

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 123,20

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Sla de wachtrij over voor een avondrondleiding door het Louvre en geniet dan van heerlijke Franse wijn in een Parijse bar! Deze 2,5 uur durende excursie is perfect voor liefhebbers van kunst en goede wijn en biedt u de kans meesterwerken, zoals de Mona Lisa van Leonardo da Vinci, rustig te bekijken zonder dat u last hebt van de drommen mensen die overdag het museum bezoeken. Nadat u van uw deskundige gids allerlei interessante informatie hebt gekregen over de kunst in de galerie, bezoekt u de wijnbar Les Caves du Louvre om een serie wijnen (drie glazen geselecteerd voor uw groep) te proeven in combinatie met charcuterie en kaas.
Kies voor een upgrade van deze tour met de optie "wijnfles-etikettering", waar u uw eigen aangepaste etiket kunt ontwerpen en aan het einde van de ervaring kunt u de fles, gevuld met een heerlijke wijn en versierd met uw unieke, gepersonaliseerde etiket, mee naar huis nemen en genieten.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Gratis snacks inbegrepen
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Dit maakt u maar eens in uw leven mee
 • Vermijd de wachtrijen
 • Meestal snel uitverkocht
Ontmoet uw gids bij de Arc du Carrousel, vlakbij het Louvre in het centrum van Parijs. De wereldberoemde kunstgalerie trekt drommen toeristen en de rijen voor de ingang kunnen, zelfs in de rustigere avonduren, erg lang zijn. Loop de wachtrij voorbij met uw speciale entreekaartje en ga naar binnen om de weelde aan kunstwerken in het Louvre te ontdekken.

Een bezoek aan het Louvre met zijn bijna 3500 kunstwerken kan een overweldigende ervaring zijn. Gelukkig hebt u een goede gids, die u alleen maar hoeft te volgen om alle hoogtepunten van het museum te ontdekken. U komt oog in oog te staan met de Mona Lisa van Da Vinci, een van de bekendste kunstwerken ter wereld, en u hoort interessante verhalen over iconische beeldhouwwerken, zoals de Venus van Milo, een oud standbeeld van de Griekse godin Aphrodite. Ook komt u meer te weten over de verschillende kunstgenres die vertegenwoordigd zijn in de indrukwekkende galerie en krijgt u te horen op welke dingen u moet letten als u door de tentoonstellingsruimte loopt.

Na 2,5 uur in het museum begint de wijnproeverij. Wandel de korte afstand van het Louvre naar het nabijgelegen Les Caves du Louvre - een typisch Parijse bar.

Zoek een plekje in deze gastvrije bar en geniet van de wijnen die u mag proeven: drie glazen van verschillende variëteiten die elk speciaal voor uw groep zijn geselecteerd. Combineer de wijn met wat hapjes en proef van de overheerlijke vleeswaren en sterke kazen terwijl u met uw gids en de overige groepsleden kletst over Franse kunst en Frans eten. Uw tour eindigt in de wijnbar, maar niets let u om langer binnen te blijven.

U kunt ook kiezen voor een upgrade van deze tour met de optie "wijnfles-etikettering", waar u uw eigen aangepaste etiket kunt ontwerpen. Aan het einde van de ervaring kunt u de fles, gevuld met een heerlijke wijn naar keuze en versierd met uw unieke, gepersonaliseerde etiket, mee naar huis nemen en ervan genieten.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Arc du Carrousel, dicht bij het Louvre
Vertrektijd:
15:30 uur/18:30 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt in de wijnbar Les Caves du Louvre in het centrum van Parijs

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 15.30 uur
Code: EN1530

Deze rondleiding van 2,5 uur vertrekt om 15:30 uur Zorg ervoor dat u uiterlijk om 15:15 uur aanwezig bent. Het maximumaantal deelnemers is 25 personen.

Engels
Van
USD 123,20
Prijsgegevens
Vertrek om 18.30 uur
Code: EN1830

Deze rondleiding van 2,5 uur vertrekt om 18:30 uur Zorg ervoor dat u uiterlijk om 18:15 uur aanwezig bent. Het maximumaantal deelnemers is 20 personen.

Engels
Van
USD 123,20
Prijsgegevens
Wijnfles-etikettering 15:30 uur
Code: EN1530UPGRADE

Deze rondleiding van 2,5 uur vertrekt om 15:30 uur Zorg ervoor dat u uiterlijk om 15:15 uur aanwezig bent. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen. Ontwerp uw eigen aangepaste etiket om mee naar huis te nemen en te genieten.

Engels
Van
USD 146,90
Prijsgegevens
Wijnfles-etikettering 18:30 uur
Code: EN1830UPGRADE

Deze rondleiding van 2,5 uur vertrekt om 18:30 uur Zorg ervoor dat u uiterlijk om 18:15 uur aanwezig bent. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen. Ontwerp uw eigen aangepaste etiket om mee naar huis te nemen en te genieten.

Engels
Van
USD 123,20
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: avondrondleiding door het Louvre en wijnproeverij

Louvre by Night

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Hoofdtelefoons, indien nodig
 • Entree voor het Louvre
 • Wijnproeven
 • Vleeswaren- en kaasplateaus
 • Upgrade-optie: "Wijnfles-etikettering"
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Het spijt ons dat er geen gasten mee kunnen die in een rolstoel zitten of beperkingen hebben waarvoor speciale hulp nodig is; er kunnen ook geen wandel- of kinderwagens mee op onze tours
 • Fotograferen is tijdens de hele tour toegestaan, maar u mag niet flitsen in het Louvre
 • Minimumleeftijd 18 jaar.
 • Geef speciale dieetwensen op in het veld 'Speciale eisen' wanneer u boekt
 • Mogelijk zijn er op sommige locaties extra controles, vanwege aangescherpte beveiliging. Bij toegang tot deze locaties kan er sprake zijn van vertraging vanwege de verplichte beveiligingscontroles. Mogelijk zijn er ook beperkingen voor de grootte van de tassen die u mee naar binnen mag nemen. Om overlast te voorkomen en om te voorkomen dat u de toegang wordt geweigerd, raden we u ten zeerste aan om geen grote (hand)tassen of rugzakken mee te nemen tijdens de tour.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.