Sla de wachtrij over: tickets voor Eiffeltoren en rondleiding in kleine groep

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 79,92

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Boek uw ticket zonder wachtrij voor de Eiffeltoren en sla de lange wachtrijen over! Dit is een volledig begeleide tour door een ervaren, Engelssprekende gids die u naar het tweede niveau van de Eiffeltoren zal begeleiden. Voordat u zelf rondkijkt, hoort u van uw gids interessante anekdotes en vermakelijke feiten over de toren en de bouw ervan. Zo zijn er verhalen over verschillende huwelijksaanzoeken en publiciteitsstunts die de toren moest 'verduren' in de loop der jaren.

U kunt overdag op diverse tijdstippen vertrekken, maar ook 's avonds of tijdens zonsondergang (varieert afhankelijk van de tijd van het jaar). Een uiterst comfortabele manier om de Parijse bezienswaardigheid te bezoeken die u niet mag missen. U kunt op uw gemak rondlopen op de verschillende niveaus en genieten van het adembenemende uitzicht over Parijs vanaf dit unieke uitkijkpunt! Het maximum aantal personen voor deze wandeling in de Eiffeltoren met een kleine groep is 20, wat u ervan verzekert dat uw reisgids u persoonlijke aandacht kan geven.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Ideaal voor families
Bekijk een paar straten van de Eiffeltoren en sla de wachtrij over. Dit kan u wel twee uur schelen tijdens de zomermaanden! Een vooraf geboekt ticket zonder wachtrij geeft u voorrang voor de lift van de Eiffeltoren. U kunt zodoende direct naar het tweede niveau gaan nadat u meer te weten bent gekomen over de interessante geschiedenis van het bouwwerk.

U hoort het verhaal van de man achter de toren, Gustave Eiffel, en u krijgt informatie over de wonderen achter deze architectonische en technische prestatie terwijl u ernaar kijkt. Ook hoort u over de Wereldtentoonstelling van 1889, het jaar waarin de toren werd gebouwd. Op het eerste niveau is een mooi filmtheater waar u exclusieve video's kunt zien over de meer dan 120-jarige geschiedenis van de toren. Er staat ook een van de oorspronkelijke wenteltrappen, die Gustave zelf dagelijks gebruikte om zijn kantoor op het hoogste niveau te bereiken.

Tweede niveau Eiffeltoren
Op het tweede niveau krijgt u voldoende tijd van uw gids om te genieten van het beste uitzicht op Parijs. Er zijn twee lagen op het tweede niveau, zodat er genoeg ruimte is om uw gids te horen vertellen over de talloze stunts en anekdotes uit het verleden van de toren. U hoort verhalen over gekke prestaties (zoals vliegtuigen die onder de toren door vlogen) en de rol van de toren in van alles en nog wat, van oorlogen tot Hollywoodfilms.

Eerste niveau Eiffeltoren en de top (derde niveau)
Aan het einde van de tour hoeft u de Eiffeltoren niet te verlaten. De prijs is inclusief tickets voor het eerste niveau en de top van de toren. Op het hoogste niveau kunt u een glas champagne kopen om van te genieten terwijl u uitkijkt over de Lichtstad. De toegang zonder wachtrij die u hebt voor de eerste twee niveaus, geldt niet voor het derde niveau. Iedereen moet wachten op één lift, maar de wachttijd is meestal niet langer dan 30 minuten. Meer dan de moeite waard om op de top van de Eiffeltoren te kunnen staan!

Bij deze tour kunt u de wachtrij overslaan, maar alle procedures en veiligheidseisen voor de Eiffeltoren zijn van toepassing.

Kaartjes zijn tot 90 dagen voor uw gekozen reisdatum beschikbaar.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het centrum van Parijs, 7e arrondissement
Vertrektijd:
Varieert
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Aan het einde van uw Eiffeltoren-tour kunt u samen met uw gids naar beneden gaan, of zelfstandig verdergaan naar het derde niveau om nog langer van het uitzicht over Parijs te genieten!

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

10:15 uur Rondleiding Eiffeltoren
Code: EN1015

Vertrek om 10:15 uur (uiterlijk 10:00 uur aanwezig) om de lange wachtrijen voor de Eiffeltoren over te slaan. Gegarandeerde groepstour met nooit meer dan 20 mensen

Engels
Van
USD 79,92
Prijsgegevens
12:15 uur Rondleiding Eiffeltoren
Code: EN1215

Vertrek om 12:15 uur (uiterlijk 12:00 uur aanwezig) om de lange wachtrijen voor de Eiffeltoren over te slaan. Gegarandeerde groepstour met nooit meer dan 20 mensen

Engels
Van
USD 79,92
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: tickets voor Eiffeltoren en rondleiding in kleine groep

Skip the Line: Eiffel Tower Tickets and Guided Tour

Inbegrepen:
 • Toegangskaarten voor alle verdiepingen van de Eiffeltoren in Parijs 
 • Vooraf geboekte tickets en voorrang voor de lift van de Eiffeltoren
 • Ervaren gids
 • Kleine groepstour (maximaal 20 mensen)
Niet inbegrepen:
 • Toegang tot het derde niveau van de Eiffeltoren zonder wachtrij
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • De prijs voor volwassenen is van toepassing op alle reizigers van 4 jaar of ouder
 • Kinderen van 3 jaar of jonger reizen gratis
 • De top van de Eiffeltoren of de liften kunnen vanwege onderhoud of om veiligheidsredenen op bepaalde dagen gesloten zijn voor het publiek. Afgezien van mogelijke vertragingen bij sluiting van de lift heeft dit geen invloed op uw tour met gids, dus er worden geen restituties of kortingen gegeven.
 • Houd er rekening mee dat het NIET mogelijk is om op de tweede verdieping van de Eiffeltoren
  een kaartje te kopen voor toegang tot de top.
 • U kunt met uw ticket de wachtrij voor de Eiffeltoren overslaan, maar er kan een rij zijn voor beveiliging en tassencontrole, en voor de lift. Let op: messen, scherpe voorwerpen of glazen flessen zijn niet toegestaan.
 • Tours die om 17:30 uur vertrekken, zijn bedoeld om u te laten genieten van de zonsondergang boven Parijs. In september gaat de zon onder tussen 19:30 uur en 20:00 uur. In oktober gaat de zon onder tussen 18:30 uur en 19:30 uur. Afhankelijk van het weer en de datum kunnen gasten het derde niveau verkennen als de zon ondergaat, of de zon gaat onder aan het einde van de tour. In sommige maanden kunt u tijdens avondtours de stad met avondlichten aan zien.
 • Let op: we kunnen niet voorspellen wanneer het erg druk is op de Eiffeltoren. In het algemeen zijn lange rijen gebruikelijk bij grote attracties in de zomer, in de meeste weekends en tijdens drukke reisperioden gedurende het jaar (Kerstmis, Pasen, officiële feestdagen). Met onze speciale tours kunt u een eventuele wachtrij overslaan. Helaas kunnen wij niet voorspellen op welke dagen en tijden er rijen zullen zijn en wanneer niet. Boek en plan van tevoren en u zult gegarandeerd op de Eiffeltoren kunnen genieten van deze tour in kleine groepen.
 • De tour is niet geschikt voor rolstoelgebruikers
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: bernadette a , november 2015

we hebben als gezin met 3 kinderen deze excursie gedaan, het was heel erg goed geregeld. Vlakbij Eiffeltoren verzamelen, uitleg en zonder wachtrij de Eiffeltoren op. Prachtig was het! Ook de kids vonden het super. De uitleg via oortje in het engels was duidelijk te volgen omdat Katrina een native engels spreker was. Daarbij was haar uitleg duidelijk en met humor verteld, erg leuk!

Beoordeling door: Paul M , juli 2014

Echt tof.
Goede organisatie.
Beter dan dat we gedacht hadden.

Beoordeling door: Nicole V , juni 2014

Prima geregelde rondleiding. Zeer efficiënt. het afspreken op een andere plek dichtbij de Eiffeltoren bleek ook goed te zijn. Het verhaal van de gids vond ik erg interessant. Voor de kinderen van 10 en 13 duurde het verhaal iets te lang.

Beoordeling door: Martin v , maart 2014

Dit was zeker de moeite waard, samen met een enthousiaste gids de Eiffeltoren op.
Met als voordeel dat je niet een halve dag in de rij hoeft te staan. Prachtige uitzicht over Parijs.
De gids heeft veel verteld en was een zeer enthousiaste spontane aardige man.

Beoordeling door: Jacinta J , februari 2014

Zonder wachtrijen de Eiffeltoren op, en een fantastische rondleiding en uitleg van onze tourguide Ellen (of helen).

Beoordeling door: Dorien V , februari 2014

Ik vond het een leuke ervaring met veel extra informatie over Parijs. Onze gids was een zeer vlot, grappig en aangenaam persoon. Ze heeft dat goed gedaan!

Beoordeling door: Marina N , december 2014

Då jag reste med min son på 6 år så ville vi ej stå och köa i två timmar så detta passade oss perfekt och vi var mer än nöjda med besöket hos Eiffeltornet.

Beoordeling door: Isabelle B , januari 2014

Zeer vlotte vertelster ,Jessie, goed op de hoogte van de geschiedenis van Parijs, aangenaam en boeiend om naar haar te luisteren. Tegelijk een goed alternatief to skip the line!..

Beoordeling door: Laura K , maart 2015

De toelichting van Vincent was erg leuk. Hij wist een hoop over de Eiffeltoren te vertellen. Helaas zat het weer tegen. Wat niet geheel duidelijk is overgekomen is dat de champagne bar slechts een soort loket was waar je een plastic glas champagne kon kopen. Vincent heeft ons zo langs de rijen geloodst. Prima geregeld.

Beoordeling door: Suzanna B , januari 2016

De trip ging niet door wegens staking van personeel. ik heb via het web-formulier mijn geld terug gevraagd, maar nog geen reactie ontvangen hierop.