Zonder wachtrij: dagtrip vanuit Parijs naar Châteaux de Chambord, Chenonceau en het Loiredal met wijnproeverij

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 12 uur (circa)
Van USD 195,73

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Parijs is prachtig, maar soms is het ook fijn om even aan het stadsgewoel te ontsnappen en een dagtocht te maken naar het Franse platteland. Ga even weg uit de drukte van de stad en ontdek de prachtige kastelen van het Loiredal. Op deze tour van een hele dag vanuit Parijs leidt uw gids u door een aantal van de meest spectaculaire châteaux (Frans voor 'kastelen'). Verwonder u over het complexe karakter van de wijnen van het Loiredal in een prestigieuze plaatselijke wijngaard en geniet van de rust tijdens een gastronomische lunch, die wordt geserveerd tussen de wijnstokken.

Er mogen maximaal 25 personen deelnemen aan elke kasteelrondleiding, waardoor u verzekerd bent van persoonlijke aandacht van uw deskundige gids. Bij deze tour is toegang zonder wachtrij inbegrepen, zodat u de lange rijen voor de ingang van het Château de Chenonceau gewoon voorbij kunt lopen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Kleine groepstour
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
Na het vertrek uit Parijs in een comfortabele bus met airconditioning begint uw dagtrip over de wijnen en kastelen van de Loirevallei bij het Château de Chambord. Dit prachtige kasteel werd in 1519 gebouwd door koning Franciscus I, die het gebruikte als jachthuis. Bewonder de architectuur uit de Franse renaissance, het luxueuze meubilair, de versierde gewelven en de bijzondere trappen en houd uw ogen open voor herten en wilde zwijnen als u door het weelderig groene park van het kasteel loopt.

Vervolgens stopt u voor een heerlijke lunch in de wijngaard van Nitray bij het Château de Nitray. U krijgt niet zomaar een paar broodjes geserveerd, maar u doet zich tegoed aan een uitgebreide warme lunch bereid met verse, lokale Franse ingrediënten en u proeft bovendien enkele van de beste wijnen uit de streek, waaronder een frisse Sauvignon Blanc en een volle Cabernet Franc. Uw gids neemt u mee naar de wijnproeverij en vertelt over de verschillende smaken. U eindigt uw bezoek met een rondleiding door de wijngaard.

Uw laatste stop is het Château de Chenonceau, een elegant 16e-eeuws kasteel dat uw hart zeker zal stelen zodra u het ziet, met zijn gladde witte stenen en gedetailleerd beschilderde houten deur. De wachtrijen kunnen hier behoorlijk lang zijn, vooral in het hoogseizoen in de zomer, maar maakt u zich geen zorgen! Bij deze tour is toegang zonder wachtrij inbegrepen, dus u hoeft niet in de lange rij te gaan staan. Binnen is het kasteel goed onderhouden met origineel stenen beeldhouwwerk, enorme tapijten en een sfeervolle kleine kapel. Het kasteelpark en de vele tuinen zijn bijna net zo mooi. Ze zijn aangelegd door de beroemde dames die het Château des Dames bezaten en het kasteel zijn bijnaam gaven.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Parijs
Vertrektijd:
7:30 uur (u dient uiterlijk om 7:15 uur aanwezig te zijn)
Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: dagtrip vanuit Parijs naar Châteaux de Chambord, Chenonceau en het Loiredal met wijnproeverij

Chambord Castle

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Toegang tot Chambord
 • Entree zonder wachtrij en een rondleiding met gids door Chenonceau
 • Hoofdtelefoon om de gids duidelijk te horen
 • Gastronomische lunch en wijnproeverij bij de wijngaarden van Nitray
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie