Gedeelde transfer bij aankomst: van de vliegvelden van Parijs naar de hotels van Disneyland Parijs

 • Locatie: Paris, Frankrijk
 • Duur: Flexibel
Van USD 26,64

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van een zorgeloze rit vanaf de vliegvelden Charles de Gaulle (CDG) of Orly (ORY) naar uw hotel in Disneyland® Parijs, dankzij deze gedeelde transfer. Vermijd bij aankomst in Parijs het drukke verkeer of het reizen met het openbaar vervoer en ga lekker zitten en relax in een comfortabele shuttlebus die u van het vliegveld naar uw hotel brengt. Spaar uw energie voor uw bezoek aan de themaparken, dankzij deze snelle optie die de hele dag beschikbaar is.

Hoogtepunten

 • Ideaal voor families
 • Geliefd bij kinderen
 • Directe bevestiging
Als u aankomt bij een van de twee grote vliegvelden van Parijs, is deze gedeelde transfer naar uw hotel in Disneyland Parijs een verademing. U hoeft geen auto te huren of uw bagage mee te slepen in het openbaar vervoer. U hoeft alleen maar in uw schone, comfortabele shuttlebus te stappen voor een snelle, eenvoudige rit naar uw hotel.

Vanaf het vliegveld Charles de Gaulle (CDG) vertrekken regelmatig bussen van 9:00 tot 17:30 uur (plus een vertrek om 18:45 uur en 20:00 uur) vanaf Terminal 2E/2F; 20 minuten later stoppen ze bij Terminal 1 en ze gaan naar alle Disney®-hotels. De maximale wachttijd die u kunt verwachten is 45 minuten, maar in drukke perioden vertrekt er om de 15 minuten een pendelbus. Driemaal ‘s ochtends en vijfmaal 's middags vertrekt er een bus naar geselecteerde hotels buiten de parken.

Vanaf het vliegveld Orly (ORY) vertrekken pendelbussen elk uur van 9:00 tot 19:50 uur (Orly Sud en 10 min later voor Orly Ouest). Deze gaan naar alle Disney-hotels in de parken. In drukke perioden vertrekt er om de 15 minuten een bus. Ongeacht het vliegveld van aankomst kunt u uitstappen op het busstation van Disneyland Parijs en daar overstappen op de eigen shuttledienst van het park, die om de 15 tot 20 minuten tussen alle hotels in de buurt en de parken rijdt.

Voer gewoon uw gegevens in terwijl u boekt, en uw gedeelde transfer wordt direct bevestigd. Toon nadat u bent geland uw voucher aan de bestuurder, en stap in het voertuig. De shuttlebus biedt plaats aan maximaal 69 personen.

Inbegrepen hotels:Disney® -hotels:Disneyland® Hotel, Disney's Hotel New York, Disney's Newport Bay Club, Disney's Sequoia Lodge, Disney's Hotel Cheyenne, Disney's Hotel Santa Fé, Disney's Davy Crockett Ranch.

Geselecteerde en partnerhotels:Vienna International Dream Castle Hotel, Vienna International Magic Circus Hotel, Algonquin de Explorers Hotel, Kyriad Hotel.

De shuttlebus stop ook bij het busstation van Disneyland Parijs. 

Als u in een hotel verblijft dat niet in deze lijst wordt vermeld, kunt u de shuttle naar het busstation van Disneyland Parijs nemen en daar overstappen op de parkshuttlebus die regelmatig rijdt tussen de hotels in de buurt en de parken.

Frequentie van service: Vanaf het vliegveld Charles de Gaulle (CDG) vertrekken regelmatig bussen van 9:00 tot 17:45 uur en ze gaan naar alle Disney®-hotels. De maximale wachttijd die u kunt verwachten is 45 minuten, maar in drukke perioden vertrekt er om de 15 minuten een pendelbus. Driemaal ‘s ochtends en vijfmaal 's middags vertrekt er een bus naar geselecteerde hotels buiten de parken.

Vanaf het vliegveld Orly (ORY) vertrekken pendelbussen elk uur van 9:00 tot 20:25 uur. Deze gaan naar alle Disney-hotels in de parken. In drukke perioden vertrekt er om de 15 minuten een bus. Ongeacht het vliegveld van aankomst kunt u uitstappen op het busstation van Disneyland Parijs en daar overstappen op de eigen shuttledienst van het park, die om de 15 tot 20 minuten tussen alle hotels in de buurt en de parken rijdt.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Parijse vliegvelden - Charles de Gaulle (CDG) of Orly (ORY)
Vertrektijd:
Van CDG naar de Disney-hotels:
Vertrektijden van 9:00 tot 20:00 uur
Van CDG naar geselecteerde hotels dicht bij Disneyland Parijs (zie volledige lijst in het reisplan):
Vertrektijden van 9:00 tot 16:30 uur elke 25 minuten, plus 17:00, 17:30, 18:45 uur en 20:00 uur
Van ORY naar de Disney-hotels:
Vertrektijden van 9:00 tot 19:50 uur
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
Uw Disney-hotel of geselecteerde hotels in de buurt van Disneyland Parijs

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Magische shuttle: CDG naar Disney
Code: TG1

Gedeeld vervoer van vliegveld Charles de Gaulle (CDG) naar Disney®-hotels, het busstation van Disneyland Paris en geselecteerde hotels nabij Disneyland Paris

Van
USD 53,28
Prijsgegevens
Magische shuttle: ORY naar Disney
Code: TG2

Alleen gedeeld vervoer van vliegveld Orly (ORY) naar Disney®-hotels en het busstation van Disneyland Paris

Van
USD 26,64
Prijsgegevens
Magische shuttle: gezinsaanbieding
Code: TG3

Voor elk geboekt kinderkaartje krijgt u een tweede kinderkaartje voor dezelfde reis gratis. Een kaartje voor twee volwassenen is vereist. Deze aanbieding is beschikbaar voor een gezin van vier personen.

Van
USD 53,28
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Gedeelde transfer bij aankomst: van de vliegvelden van Parijs naar de hotels van Disneyland Parijs

Shared Arrival Transfer: Paris Airports to Disneyland Paris Hotels

Inbegrepen:
 • Gedeelde transfer - enkele reis
 • Afzetten bij alle Disney-hotels in het park
 • Afzetten bij een aantal geselecteerde hotels dicht bij Disneyland Parijs (alleen voor CDG)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Kosten voor extra bagage (indien van toepassing)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Schema van het vliegveld CDG naar de Disney-hotels:
  Terminal 2E/2F: eerste vertrek om 9:00 uur - laatste vertrek om 20:00 uur
  Terminal 1: eerste vertrek om 9:20 uur - laatste vertrek om 19:35 uur
  Schema van het vliegveld CDG naar Val d'Europe en geselecteerde hotels:
  Terminal 2E/2F: eerste vertrek om 9:00 uur - laatste vertrek om 16:30 uur
  Terminal 1: eerste vertrek om 9:20 uur - laatste vertrek om 15:05 uur
  Schema vanaf het vliegveld Orly:
  Orly Sud: van 9:00 tot 19:50 uur vertrek om gemiddeld elke 40 minuten
  Orly Ouest: van 9:10 tot 20:00 uur vertrek om gemiddeld elke 40 minuten
 • De duur van de transfers is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en de verkeersomstandigheden
 • Er zijn geen kinderzitjes beschikbaar
 • Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 draagtas meenemen. Voor extra of buitengewoon grote bagage (b.v. surfboards, golfclubs of fietsen) kunnen beperkingen gelden. Vraag de touroperator voordat u reist om te bevestigen of uw extra bagage acceptabel is
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • De transferservice stopt alleen bij hotels die in het reisplan staan vermeld. Als u in een hotel verblijft dat niet in deze lijst wordt vermeld, kunt u de shuttle naar het busstation van Disneyland Parijs nemen en daar overstappen op de parkshuttlebus die regelmatig rijdt tussen de hotels in de buurt en de parken
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie