Vanaf

US$ 27,51

Selecteer data en reizigers

Reizigers invoeren

Time
2,5 uur (ong.)
Ticket
Elektronische voucher

Overzicht

Deze toch neemt u niet alleen mee op de rivier de Seine, maar ook op het Saint Martinkanaal, zodat u kunt genieten van een uniek zicht over oud Parijs. Vanaf de boot ziet u heel wat bekende attracties, zoals de Nôtre Dame en het Louvre. Vaar door sluizen en onder tunnels en bruggen terwijl u de stad verkent vanaf het water en Parijse wijken ontdekt die minder drukbezocht zijn door toeristen. Kies een vertrektijd in de ochtend of middag, afhankelijk van uw dagplanning.

Beoordelingen

3,5
676 beoordelingen
5 Star
4 Star
3 Star
2 Star
1 Star
, jul 2014

Trekt op niks!!! Je kan de gids heel moeilijk begrijpen, hij spreekt veel te snel Frans en zijn Engels is onverstaanbaar!! Er zijn onderweg 4 dubbele sluizen, wat niet vermeld wordt op internet. Je vaart dus eigelijk niet over de kanalen maar je zit continu in stinkende uitlaatgassen te wachten tot de sluizen open gaan.

, jul 2014

Vertrekpunt moeilijk te vinden.
Relatief te veel sluizen, waardoor veel oponthoud.
Varen door de kanalen van Parijs is bij benadering niet vergelijkbaar met een rondvaart door de kanalen van Amsterdam.
Wel comfortabele boot en goede gids.

, jul 2014

het Engels van de gids was grotendeels onverstaanbaar.

, apr 2014

De tocht was prima. Echter, het was volkomen onduidelijk waar we moesten opstappen. Het bbassin dat op de boekingssite/formulier staat aangegeven, is meer dan een kilometer lang. Omdat we deze reis maakte met mijn ouders die slecht ter been waren, was dit gezoek heel vervelend ! Verder was het engels van de gids nauwelijks verstaanbaar. De tocht door de vele ssluizen met het grote verval maakte veel goed !

, feb 2014

De cruise viel ons tegen. De tijd die we vaarden was nog niet de helft van de 2,5 uur der cruise. Het stilliggen in de sluizen is 1 of 2 keer leuk, maar daarna niet meer.
Bij de internet informatie kwam dit aspect niet naar voren. Pas in de brochure die op de boot lag stond dat er een aantal malen geschut zou worden.
Als we alles van tevoren geweten hadden, hadden we deze cruise niet gemaakt.


Phone
Is het niet mogelijk om online te boeken?
Bel naar +1(702) 648-5873.
Bel naar +1(702) 648-5873.

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden