Cruise op de Seine en Parijse kanalen

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 2,5 uur
Van USD 23,86

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze toch neemt u niet alleen mee op de rivier de Seine, maar ook op het Saint Martinkanaal, zodat u kunt genieten van een uniek zicht over oud Parijs. Vanaf de boot ziet u heel wat bekende attracties, zoals de Nôtre Dame en het Louvre. Vaar door sluizen en onder tunnels en bruggen terwijl u de stad verkent vanaf het water en Parijse wijken ontdekt die minder drukbezocht zijn door toeristen. Kies een vertrektijd in de ochtend of middag, afhankelijk van uw dagplanning.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
Deze cruise van twee en een half uur op de Seine en het Saint-Martinkanaal biedt een unieke kijk op Parijs. U ervaart zowel de grandeur van de Seine als de rustige intimiteit van het netwerk van kanalen in Parijs, dat in de beginjaren 1800 door Napoleon Bonaparte werd aangelegd. Onderweg krijgt u van uw tolk-gids verhelderende informatie over de geschiedenis van Parijs en de kanalen.

Uw cruise op de Seine begint nabij het Musée d'Orsay en voert u langs verschillende monumenten: het Louvre, het Institut de France, de Notre Dame en het kleine Île Saint-Louis. Daarna vaart u verder op het Saint-Martinkanaal.

In het eerste deel van het kanaal vaart u door een griezelig verlichte tunnel die onder de Place de la Bastille loopt. Als u uit de tunnel komt, ontdekt u de meest romantische 'boulevard' in Parijs: vijf kilometer pure poëzie langs het Saint-Martinkanaal. Weerspiegeld in het water ziet u oude draaibruggen, voetgangersbruggen en het gebladerte van paardenkastanjes.

Een tochtje op het Saint-Martinkanaal onthult een kant van Parijs, die toeristen gewoonlijk niet zien. Het kanaal loopt via een reeks 19e-eeuwse sluizen en betoverende oude wijken naar het Villette Basin, 26 meter boven de Seine. Hier passeert u de openstaande Crimea-brug voordat u arriveert in het Parc de la Villette, waar het wetenschapsmuseum, de Géode en schitterende tuinen op u wachten.

De ochtendtour begint nabij Musée d'Orsay en eindigt bij Bassin de la Villette. Het programma wordt 's middags omgedraaid. U begint dan bij Bassin de la Villette en eindigt nabij Musée d'Orsay.Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Varieert
Duur:
2,5 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

9:45 uur vertrek vanuit Musée d'Orsay
Code: EN0945

9:45 uur vertrek vanaf Pont de Solférino, 12:15 uur aankomst in het Parc de la Villette.

Engels
Van
USD 26,25
Prijsgegevens
14:30 uur vertrek vanuit La Villette
Code: EN1430

14:30 uur vertrek vanuit het Parc de la Villette, 17:00 uur aankomst bij Port de Solférino.

Engels
Van
USD 26,25
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Cruise op de Seine en Parijse kanalen

Paris Canals and Seine River Cruise
©41432818

Inbegrepen:
 • Cruise
 • Live commentaar aan boord
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Udeke H , april 2014

De tocht was prima. Echter, het was volkomen onduidelijk waar we moesten opstappen. Het bbassin dat op de boekingssite/formulier staat aangegeven, is meer dan een kilometer lang. Omdat we deze reis maakte met mijn ouders die slecht ter been waren, was dit gezoek heel vervelend ! Verder was het engels van de gids nauwelijks verstaanbaar. De tocht door de vele ssluizen met het grote verval maakte veel goed !

Beoordeling door: H.W. P , juli 2014

Vertrekpunt moeilijk te vinden.
Relatief te veel sluizen, waardoor veel oponthoud.
Varen door de kanalen van Parijs is bij benadering niet vergelijkbaar met een rondvaart door de kanalen van Amsterdam.
Wel comfortabele boot en goede gids.

Beoordeling door: Marianne R , juli 2014

het Engels van de gids was grotendeels onverstaanbaar.

Beoordeling door: Jan d , februari 2014

De cruise viel ons tegen. De tijd die we vaarden was nog niet de helft van de 2,5 uur der cruise. Het stilliggen in de sluizen is 1 of 2 keer leuk, maar daarna niet meer.
Bij de internet informatie kwam dit aspect niet naar voren. Pas in de brochure die op de boot lag stond dat er een aantal malen geschut zou worden.
Als we alles van tevoren geweten hadden, hadden we deze cruise niet gemaakt.

Beoordeling door: Anke B , december 2013

Bijzonder leuk om het kanaal en de sluizen te doen. Relatief onbekend stuk Parijs. Tot onze grote verbazing stopte de cruise halverwege, omdat de laatste sluis naar de Seine niet toegankelijk was wegens onderhoud. Daar was geen enkel bericht over gegeven. En we hebben wel voor de hele cruise betaald!!!!

Beoordeling door: pascale c , december 2013

zeer slecht aangeduid waar je moest zijn
gids sprak zo vlug frans zodat je er niets van begreep, zijn engels was zowaar nog slechter

Beoordeling door: Stefanie B , juli 2014

Trekt op niks!!! Je kan de gids heel moeilijk begrijpen, hij spreekt veel te snel Frans en zijn Engels is onverstaanbaar!! Er zijn onderweg 4 dubbele sluizen, wat niet vermeld wordt op internet. Je vaart dus eigelijk niet over de kanalen maar je zit continu in stinkende uitlaatgassen te wachten tot de sluizen open gaan.