Privétour: wandeling Montmartre, diner en Au Lapin Agile-variété

 • Locatie: Paris, Frankrijk
 • Duur: 6 uur (circa)
Van USD 488,40

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van een onvergetelijke avond in de stad van het licht met deze privétour van 6 uur door Montmartre met diner en cabarettentoonstelling van Au Lapin Agile. Verken de kronkelende straatjes onder de Basilique du Sacré Coeur met uw eigen gids. Geniet van het panoramische uitzicht op Parijs en kom meer te weten over het leven hier in de 19e en 20e eeuw, toen Monet en Picasso wandelden over de straten van Montmartre. Geniet van een romantisch diner met wijn in een plaatselijk restaurant, en beëindig uw overnachting in Parijse stijl bij de beroemde cabaretclub Au Lapin Agile.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Diner inbegrepen
 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
U wordt opgehaald bij uw centraal gelegen hotel in Parijs en met een privévoertuig naar Montmartre in het 18e arrondissement gebracht. Dit beroemde deel van Parijs wordt gedomineerd door de Basilique du Sacré-Coeur met zijn witte koepel, het hoogste punt van de stad.

U begint met een wandeling van 1,5 uur langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Montmartre. Uw privégids vertelt over de geschiedenis en cultuur van Montmartre terwijl u door bochtige straatjes wandelt met aan weerszijden interessante winkels, musea, ateliers, uitnodigende cafés en enkele van de meest befaamde uitgaansgelegenheden.

Ontdek het fantastische bohemienleven van de 19e en 20e eeuw dat vele kunstenaars en plezierzoekers naar dit deel van Parijs heeft gelokt. Herbeleef de tijden van Monet, Renoir, Picasso, Toulouse-Lautrec, Dali, Van Gogh en Modigliani, om slechts een paar van de belangrijkste creatieve figuren te noemen die in Montmartre woonden, werkten of feestten.

Na uw wandeling met gids wordt u naar een lokaal restaurant gebracht voor een intiem diner. Geniet van een typisch Franse maaltijd met uw geliefde en proost met een goed glas wijn.

Als klap op de vuurpijl kunt u genieten van amusement bij het legendarische Au Lapin Agile-cabaret. Dit café met zijn authentieke cabaretvoorstellingen was erg populair onder 19e-eeuwse kunstenaars en Au Lapin Agile is tegenwoordig het enige traditionele cabarettheater dat nog actief is in Parijs.

Verwacht geen cancandanseressen met sexy gevederde kostuums - dit is het authentiek Frans cabaret met traditionele muziek en liederen in een intieme, gemoedelijke sfeer. In plaats van topless danseressen, kunt u genieten van zangers die levendige Franse liederen ten gehore brengen onder begeleiding van een pianist, accordeonist of gitarist. De plek heeft de uitstraling van een bar met houten stoelen en een authentiek decor, zodat u kunt ervaren hoe variété was in vroeger tijden.

U krijgt een glas kersenwijn, een traditioneel Frans drankje, aangeboden voor tijdens de voorstelling. Aan het einde van de avond brengt uw privéchauffeur u terug naar uw hotel.

Voorbeeldmenu
Aperitief

Kir

Voorgerecht (één kiezen)
Groenteterrine met een tomatencoulis
Uiensoep met een crouton met gegrilde kaas
Escargots in een saus van knoflook en peterselie

Hoofdgerecht (één kiezen)
Vis van de dag
Eendenbout in sinaasappelsaus
Boeuf Bourguignon

KaasplankjeSelectie van Franse kazen
Dessert (één kiezen)
Tarte tatin
IJs

Drinken
Wijn, frisdrank en koffie

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Parijs (alleen postcodes die beginnen met 75)
Vertrektijd:
17:30 uur
Duur:
6 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: wandeling Montmartre, diner en Au Lapin Agile-variété

Private Tour: Montmartre Walking Tour, Dinner and Au Lapin Agile Cabaret

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Privéwandeling door Montmartre
 • Driegangendiner inclusief drankjes
 • Cabaretvoorstelling met een glas kersenwijn
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Vervoer per particulier voertuig
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Aangezien het Au Lapin Agile-variété een zeer authentieke en traditionele ervaring is, wordt de voorstelling gegeven in het Frans
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.