Privétour: Verken uw favoriete wijk in Parijs

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 42,52

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Leer uw favoriete wijk in Parijs beter kennen door de ogen van een Parijzenaar! Tijdens deze privéwandeltour verkent u de wijk van uw keuze, bijvoorbeeld Eiffeltoren/Champs-Elysées, Opéra/Louvre, Montparnasse, St-Germain-des-Prés, Panthéon/Quartier Latin, Montmartre of Le Marais/Bastille. Naast de populaire bezienswaardigheden laat uw persoonlijke gids (een echte Parijzenaar) u ook het unieke karakter van de wijk zien. Hij toont u verborgen locaties, vertelt u over de lokale geschiedenis en cultuur en geeft u tips voor de beste lokale restaurants, winkels, attracties, activiteiten, openbaar vervoer en nog veel meer.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
Uw ochtend of middag in Parijs wordt volledig aan uw wensen en interesses aangepast. Uw gids neemt voor de tour contact met u op om te bespreken wat u wilt zien, zodat de logistiek en de route van tevoren zijn geregeld. Kies een van de zeven wijken in het centrum van Parijs die u wilt verkennen: Eiffeltoren/Champs-Elysées, Opéra/Louvre, Montparnasse, St-Germain-des-Prés, Panthéon/Quartier Latin, Montmartre of Le Marais/Bastille.

Op de dag van uw tour ontmoet u uw gids bij uw hotel of appartement in het centrum van Parijs. Ga daarna te voet op pad en ontdek uw favoriete wijk in de drie uren die volgen.
Uw persoonlijke gids is een echte Parijzenaar die u tijdens de wandeltour meeneemt naar de belangrijkste bezienswaardigheden en attracties, maar ook naar geheime plekjes die alleen bekend zijn bij de plaatselijke bevolking, zoals de favoriete cafés, bakkerijen, kaaswinkels, chocoladewinkels, boetieks en galerieën.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf uw centraal gelegen hotel of appartement in Parijs
Vertrektijd:
Varieert
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: Verken uw favoriete wijk in Parijs

Private Tour: Explore Your Favorite Neighborhood in Paris
©Unsplash

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Persoonlijke wandeltour door uw favoriete wijk in Parijs
Niet inbegrepen:
 • Toegang tot bezienswaardigheden in uw gekozen wijk
 • Vervoer
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Als u een bezienswaardigheid in uw gekozen wijk wilt bezoeken als onderdeel van uw tour, dient u de toegangsprijs zelf te betalen. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de tourprijs.
 • Als u tijdens de tour gebruik moet maken van het openbaar vervoer, is dat voor eigen rekening
Reisplan:
Eiffeltoren en Champs-Elysées
Bewonder de iconische Eiffeltoren en struin over de glamoureuze Champs-Elysées met winkels en restaurants van wereldfaam in de richting van de majestueuze Arc de Triomphe.

Opéra en het Louvre
Bezoek het historische operagebouw en wandel langs de prachtige Seine naar het wereldberoemde Louvre.

Montparnasse
Deze wijk wordt gekenmerkt door de iconische Tour Montparnasse. Hier vindt u de uitgebreide begraafplaats Cimetière du Montparnasse en de schitterende Jardin du Luxembourg.

St-Germain-des-Prés
Duik enkele beroemde cafés in, zoals Les Deux Magots, in de wijk St-Germain-des-Prés, het centrum van de existentiële beweging in Parijs aan het einde van de 19e en 20e eeuw.

Panthéon/ Quartier Latin
Loop langs de linkeroever van de Seine door het Panthéondistrict, waar u het drukke Quartier Latin, de beroemde universiteit Sorbonne en de prachtige Notre-Dame op het Île de la Cité zult zien.

Montmartre
Loop door de schilderachtige en heuvelachtige wijk Montmartre en kijk waar enkele van de beroemdste impressionistische schilderijen werden geschilderd. Ga naar de Basilique du Sacré-Coeur voor een adembenemend uitzicht over de stad.

Le Marais en Bastille
Ga shoppen in hippe winkels, bezoek het Centre Pompidou in Le Marais en ga daarna naar de plek waar de bestorming van de Bastille plaatsvond, het beginpunt van de Franse Revolutie. Het gebied rond de Bastille is een van de meest historische plekken in het hele land. Tegenwoordig vindt u hier een groot aantal restaurants, winkels, kunstgalerieën, bars, theaters en muziekzalen.

Uw gids brengt u aan het einde van uw tour terug bij uw hotel, nadat u Parijs met andere ogen hebt gezien en opnieuw hebt leren waarderen!
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.