Viator

Privétour: geheimen van Parijs in een 2CV

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 75,03

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek geheime plekjes en bezienswaardigheden in Parijs op een privétour met een vintage 2CV-cabriolet! Op deze tour gaat u de menigten bij de bekende monumenten in de stad uit de weg en bezoekt u een aantal minder bekende maar even mooie bezienswaardigheden in Parijs. Kies een starttijd die u schikt en ga coole straatkunst, glorieuze landhuizen in de wijk Le Marais en elegante pleinen zoals Place Vendôme bekijken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
Maak op de Avenue des Champs-Élysées of bij uw hotel in het centrum van Parijs kennis met uw privégids en stap in uw 'lelijke eend'. Ga lekker in de passagierstoel zitten en bewonder het uitzicht terwijl uw gids rijdt. Tijdens uw tour krijgt u diverse fotomomenten en praat u met de gids over de minder bekende plekken in Parijs en uw 2CV-auto.

De economische Citroën 2CV-auto's werden halverwege de jaren 40 geïntroduceerd en waren al snel populair op de Franse wegen. Het ontwerp van de auto's is veel veranderd tijdens de afgelopen decennia, maar de originele modellen zijn nog steeds geliefd. Tijdens uw tour rijdt u rond in één van deze geliefde originelen: een vintage 2CV-cabrio.

Deze tour vermijdt de drukke locaties in het stadscentrum en richt zich op de verborgen juweeltjes van de stad. Ontdek het chique Place Vendôme, een elegant plein dat wordt omringd door boetieks, juweliers en luxe hotels. Kom langs Kiosque des Noctambules, eigentijdse straatkunst gemaakt door de Franse kunstenaar Jean-Michel Othniel, en neem even de tijd om foto's te maken bij de Strawinski-fontein. De fontein is versierd met kleurrijke sculpturen die stromend water voorstellen.

Bezoek de wijk Le Marais om het vredige plein Place du Marché Sainte-Catherine te bewonderen en laat uw gids u vertellen over de straatartiesten en andere kunstenaars in de buurt. Andere bezienswaardigheden in Le Marais die de moeite waard zijn, zijn onder meer Hôtel de Sully en Hôtel de Sens, twee weelderige privélandhuizen.

Na een tour van 1,5 uur door de stad wordt u met de 2CV teruggebracht naar Opéra Garnier of naar uw hotel in het centrum van Parijs.

Let op: de 2CV is klein vergeleken met moderne auto's. Om redenen van comfort kunnen er daarom niet meer dan drie personen per auto worden ingeschreven, met één gids per drie personen. Geen zorgen als u met een grotere groep bent! Deze privétour kan voor maximaal negen personen worden geboekt, waarbij drie personen (plus de chauffeur) per auto achter elkaar aan rijden.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Parijs
Duur:
90 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip 11.00 uur
Code: EN1100

Ochtendtour, vertrek om 11:00 uur

Engels
Van
USD 75,03
Prijsgegevens
Tour om 9:00
Code: EN0900

Ochtendtour, vertrek om 9:00 uur

Engels
Van
USD 75,03
Prijsgegevens
Tocht om 13:00 uur
Code: EN1300

Middagtour, vertrek om 13:00 uur

Engels
Van
USD 75,03
Prijsgegevens
Trip 15.00 uur
Code: EN1500

Middagtour, vertrek om 15:00 uur

Engels
Van
USD 75,03
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: geheimen van Parijs in een 2CV

Private Tour: 2CV Secret Paris Tour

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel (arondissementen/districten 1 t/m 20) of handig ontmoetingspunt op de Avenue des Champs-Élysées.
 • Privégids
 • Vervoer per particulier voertuig (2CV)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Als u boekt voor slechts één persoon, mag u op de betreffende dag zonder extra kosten verschijnen met een persoon naar keuze
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.