Privétour: 2CV-tour langs de hoogtepunten van Parijs

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 71,58

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bewonder de hoogtepunten van Parijs tijdens een 1,5 uur durende tour met een vintage Deux Chevaux, een Frans icoon. Laat het rijden over aan een privégids en maak een ontspannen ontdekkingstocht langs alle bezienswaardigheden van de Franse hoofdstad terwijl u meer leert over de stad. Kies uit verschillende vertrektijden 's ochtends, 's middags en 's avonds en bewonder attracties als de Eiffeltoren, de Notre-Dame, Opera Garnier en meer!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Na de kennismaking met uw privéchauffeur, in uw hotel in het centrum van Parijs of dichtbij Opéra Garnier, neemt u plaats in de 2CV. U hoeft niet op het drukke verkeer te letten, want uw gids is de chauffeur; geheel ontspannen kunt u uw aandacht richten op de bezichtiging van de stad. Geniet van de vele fotostops, terwijl uw gids u van alles vertelt over de mooie stad en over de auto waarin u zit.

De opvallende 2CV van Citroën was zuinig in het gebruik en werd, na zijn verschijning op het toneel van de Franse auto-industrie in de jaren '40, al gauw een must. Hoewel het uiterlijk door de jaren heen is veranderd, hebben de Fransen de eerste serie modellen - waartoe het tijdens deze rondrit gebruikte exemplaar behoort - meteen in hun hart gesloten. Geniet tijdens uw rondrit in een originele vintage 2CV met softtop van de aandacht van Parijzenaars en bezoekers van de stad.

U rijdt langs alle belangrijke bezienswaardigheden in het centrum van Parijs, waaronder de wereldberoemde Eiffeltoren. Luister naar hoe dit staaltje van architectonische vormgeving de voor Parijs zo kenmerkende bezienswaardigheid werd en toer langs andere iconische monumenten zoals de Arc de Triomphe en de Notre Dame.

Kom meer te weten over het artistieke erfgoed van de stad als u langs het Musée d'Orsay – dat een enorme collectie impressionistische kunst herbergt – en het Louvre aan de kunstzinnige linkeroever van Parijs rijdt. Bewonder de weelderige neobarokke gevel van de Opéra Garnier en geniet van uw rit over de Avenue des Champs-Élysées. Andere hoogtepunten zijn: het Place de la Concorde, Les Invalides en het Trocadéro. Vertel het uw gids, als u in het centrum van Parijs graag nog een andere attractie wilt zien!

U keert, na 1,5 uur lang de stad te hebben verkend, terug naar uw hotel in het centrum van Parijs of naar Opéra Garnier waar uw rondrit met de 2CV eindigt.

Let op: 2CV's zijn klein vergeleken met moderne auto's. Om redenen van comfort kunnen er daarom niet meer dan drie personen per auto worden ingeschreven, met één gids per trio. Als uw groep groter is, is dat geen probleem: maximaal zes personen kunnen deze privétour boeken en elke groep van twee heeft een eigen auto die samen met de andere auto's een kleurrijke stoet vormt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Parijs
Duur:
90 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour om 9:00
Code: EN0900

Ochtendtour, vertrek om 9:00 uur

Engels
Van
USD 71,58
Prijsgegevens
Trip 11.00 uur
Code: EN1100

Ochtendtour, vertrek om 11:00 uur

Engels
Van
USD 71,58
Prijsgegevens
Tocht om 13:00 uur
Code: EN1300

Middagtour, vertrek om 13:00 uur

Engels
Van
USD 71,58
Prijsgegevens
Trip 15.00 uur
Code: EN1500

Middagtour, vertrek om 15:00 uur

Engels
Van
USD 71,58
Prijsgegevens
Tocht om 20:00 uur
Code: EN2000

Avondtour, vertrek om 20:00 uur

Engels
Van
USD 85,89
Prijsgegevens
Tocht om 22:00 uur
Code: EN2200

Avondtour, vertrek om 22:00 uur

Engels
Van
USD 85,89
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: 2CV-tour langs de hoogtepunten van Parijs

Private Tour: 2CV Paris City Highlights Tour

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel (arrondissementen/districten 1 t/m 20) of centraal gelegen ontmoetingspunt
 • Privégids
 • Vervoer per particulier voertuig (2CV)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Als u boekt voor slechts één persoon, mag u op de betreffende dag zonder extra kosten verschijnen met een persoon naar keuze
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Anke B , december 2013

Top! Doen op zondagmorgen, als Parijs nog rustig is.