Parfumworkshop in Parijs

  • Locatie: Parijs, Frankrijk
  • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 148,60

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Leer alles over parfum, de geschiedenis en huidige trends, en maak vervolgens verschillende parfums voor uzelf onder leiding van een parfumexpert en tevens beste 'neus' van Parijs.

Talen tour

Gids Engels
De workshop wordt geleid door een expert op het gebied van parfum die les geeft aan professionals op de bekende Parfumerieschool in Versailles, en tevens adviseur is voor bedrijven als L'Oréal. Het eerste deel van de workshop bestaat uit een discussie over de oorsprong van Eau de Cologne in Florence in 1221 in het klooster van Santa Maria Novella, en de belangrijkste ingrediënten en evolutie van de productie van parfum in de stad Keulen rond 1725.

In de eerste helft leert u hoe u moet ruiken en hoe u de ingrediënten van een eau de cologne beschrijft. Verder komt u te weten welke kenmerken bij de verschillende geurfamilies horen. Dit wordt gevolgd door een discussie over de ontwikkeling van verschillende soorten Cologne en Eaux Fraîches die op de markt verkrijgbaar zijn.

De tweede helft van de workshop is het praktische gedeelte. Nadat u de verschillende typen Eau de Cologne en Eaux Fraîches hebt geroken, laat uw docent u een heel gemakkelijke methode zien om zelf de parfum te maken die u ook mee naar huis mag nemen. Er worden zes verschillende parfums gebruikt (klassieke cologne, groene thee, kruidig, fruitig, etherisch bloemig en chypre in verstuivers). Alle grondstoffen voldoen gegarandeerd aan de Europese wetgeving en de aanbevelingen van IFRA.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Parijs
Vertrektijd:
14:00
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:

Keert na afloop terug naar het beginpunt


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Parfumworkshop in Parijs

Perfume Workshop in Paris
©L.Davis

Inbegrepen:
  • Materialen
  • Zelfgemaakte parfum (flesje van 50 ml)
  • Plaatselijke gids
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken
Aanvullende informatie:

  • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 4 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.