Viator

Vervoer per touringcar van Parijs naar Versailles en terug

 • Locatie: Paris, Frankrijk
 • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)
Van USD 36,26

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Profiteer van praktisch, eenvoudig en voordelig vervoer van Parijs naar Versailles en terug met deze shuttleservice per touringcar. Maak u geen zorgen om treintijden of dure taxi's, maar geniet van een comfortabele reis in een touringcar met airco die 's ochtends en 's middags vertrekt. Laat het rijden aan uw chauffeur over en ontspan tijdens de rit van 45 minuten naar het wereldberoemde Versailles dat u ongeveer vier uur lang bezoekt voor u weer terugkeert naar Parijs.

Hoogtepunten

 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
Stap 's ochtends of 's middags vlak bij de Eiffeltoren in onze touringcar met airco. Laat u door onze professionele chauffeur van Parijs naar Versailles rijden en ontspan tijdens de rit van circa 45 minuten.

U wordt bij het Paleis van Versailles afgezet. De entree voor het paleis is in deze shuttleservice niet inbegrepen. U kunt zelf een van tevoren gekocht en afgedrukt toegangsbewijs meenemen of een toegangskaartje kopen aan het loket in Versailles. Afhankelijk van de duur van de reis hebt u ongeveer vier uur de tijd om Versailles te bezoeken.

Na uw bezoek aan Versailles stapt u op de afgesproken plaats weer in de touringcar voor de rit terug naar Parijs. U komt in de vroege middag of de vroege avond aan op dezelfde locatie vlak bij de Eiffeltoren.

Let op:
entree voor het Paleis van Versailles is bij deze shuttleservice niet inbegrepen. U moet uw eigen toegangskaartje kopen. In drukke perioden kan er een lange wachtrij zijn voor het paleis.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Parijs, 75007
Vertrektijd:
Varieert
Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek in de middag
Code: VEXTRPM

Vervoer per touringcar (retour) van het centrum van Parijs naar Versailles, met vertrek om 14:00 uur en retour om ongeveer 18:00 uur

Van
USD 36,26
Prijsgegevens
Vertrek in de ochtend
Code: VEXTRAM

Vervoer per touringcar (retour) van het centrum van Parijs naar Versailles, met vertrek om 8:00 uur en retour om ongeveer 12:30 uur

Van
USD 36,26
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Vervoer per touringcar van Parijs naar Versailles en terug

Paris to Versailles Round-Trip Coach Transfer

Inbegrepen:
 • Heen- en terugreis per touringcar met airco
Niet inbegrepen:
 • Entree voor het Paleis van Versailles
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Entree voor het Paleis van Versailles is niet inbegrepen. Deze shuttleservice bestaat alleen uit een heen- en terugreis
 • Deze tour is bedoeld voor een dagdeel. Als u de ochtendtour kiest, maar besluit 's avonds terug te keren, kunnen we niet garanderen dat er zitplaatsen beschikbaar zijn. De reistijd terug naar Parijs is een schatting en is afhankelijk van de verkeersomstandigheden.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.