Parijs bij nacht: verlichtingstour door Parijs en Moulin Rouge Show

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 171,74

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Parijs is fantastisch overdag, maar onvergetelijk bij nacht. Grijp uw kans om na het diner een verlichtingstour van Parijs bij nacht te maken en de geboorteplaats van de cancan te bezoeken, de beroemde Moulin Rouge. U doet alle verlichte bezienswaardigheden, monumenten en pleinen van Parijs aan op weg naar Montmartre en het cabaret van de Moulin Rouge.

Talen tour

Audio Engels
Audio Nederlands
Gids Engels

Hoogtepunten

 • Zie de bezienswaardigheden bij nachtverlichting
 • Audio-commentaar via koptelefoon
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Meestal snel uitverkocht
Tijdens uw Verlichtingstour Parijs in het donker zult u zien waarom Parijs bekend staat als de "Stad van het licht" terwijl u over de boulevards van Parijs loopt die vol staan met gezellige cafés en omheind zijn door bomen. U ziet de beroemdste bezienswaardigheden van Parijs, waaronder de pleinen Concorde en Vendôme, Pigalle en Blanches, de Opera, de kerk La Madeleine, rue Royale, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Trocadéro, Invalides, de Notre Dame kathedraal en het Châtelet plein.

In de spectaculaire Moulin Rouge, al meer dan 100 jaar de thuisbasis van de Franse cancan, kunt u lekker achterover zitten met uw gratis champagne en met genoegen wachten tot de schitterende 'Féerie'-voorstelling begint. De voorstelling wordt uitgevoerd door een groep van 100 artiesten, waarvan 60 legendarische Doriss-danseressen, gekleed in exotische kostuums van veren, bergkristallen en pailletten. De schitterende decors omvatten onder andere bewegende trappen, een gigantisch aquarium, schommels en een tuin, waarmee een levendige, spannende achtergrond wordt gecreëerd voor het prachtig choreografeerde cabaret.

Boek nu! De Moulin Rouge in Parijs is vaak weken van tevoren al uitverkocht, dus boek ruim van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

In de winter (nov - mrt) ziet u meestal de eerste show om 21:00 uur in de Moulin Rouge. Soms krijgt u in de Moulin Rouge echter zitplaatsen voor de tweede show om 23:00 uur. In dat geval wordt u een gratis riviercruise op de Seine aangeboden, tussen de avondverlichtingstour en de show in. In de zomer (apr - okt) gaat u normaal naar de show van 23:00 uur en als die vol zit, naar de show van 21:00 uur.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Pyramides, centrum van Parijs.
Ophalen is mogelijk (als optie is geselecteerd) van centraal gelegen hotels in Parijs (postcodes 75001-75020)
Vertrektijd:
Varieert
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Standaardtour zomer
Code: IMCENS

Standaardtour met touringcar - maximaal 50 personen. Ophalen en afzetten bij hotel niet inbegrepen. Vertrekt om 21:00 uur vanaf 1 april t/m 31 oktober. Moulin Rouge-show & halve fles champagne.

Engels
Nederlands
Van
USD 207,27
Prijsgegevens
Standaardtour winter
Code: IMCENW

Standaardtour met touringcar - maximaal 50 personen. Ophalen en afzetten bij hotel niet inbegrepen. Vertrekt om 19:00 uur vanaf 1 november t/m 31 maart. Moulin Rouge-show & halve fles champagne.

Engels
Nederlands
Van
USD 207,27
Prijsgegevens
Standard Tour
Code: IMEN

Standaardtour met touringcar - maximaal 50 personen. Ophalen en afzetten bij hotel niet inbegrepen. Vertrekt om 21:00 uur vanaf 1 april t/m 31 oktober. Moulin Rouge-show en een glas champagne.

Engels
Nederlands
Van
USD 171,74
Prijsgegevens
Kleine groep in de zomer
Code: ISMENS

Tour met kleine groep. Vervoer per minibus - maximaal 8 personen. Ophalen en afzetten bij hotel inbegrepen. Vertrekt om 21:00 uur vanaf 1 april t/m 31 oktober.

Engels
Van
USD 235,70
Prijsgegevens
Kleine groep in de winter
Code: ISMENWD

Tour met kleine groep. Vervoer per minibus - maximaal 8 personen. Ophalen en afzetten bij hotel inbegrepen. Vertrekt om 19:00 uur zondag en maandag, 1 november t/m 31 maart.

Engels
Nederlands
Van
USD 235,70
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Parijs bij nacht: verlichtingstour door Parijs en Moulin Rouge Show

Paris by Night Illuminations Tour and Paris Moulin Rouge Show

Inbegrepen:
 • Moulin Rouge-show en champagne
 • Vervoer per voertuig met airconditioning
 • Stadstour door Parijs met audio 
 • Ophalen en afzetten bij hotel (als optie niet is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Elegante kleding vereist (colbert en stropdas zijn niet nodig): geen korte broek, sportschoenen of sportkleding
 • Er worden geen individuele tickets voor de Moulin Rouge in Parijs uitgegeven. De winkel is open indien u een souvenir wilt kopen.
 • Alle gasten krijgen een plaats aan een tafel van 6-8 personen, een tafel voor twee is niet verkrijgbaar
 • Wegens de populariteit van de Moulin Rouge moet u wel verwachten in de rij te staan voordat u wordt toegelaten. De Moulin Rouge in Parijs geeft aan niemand toegangsprioriteit. De zitplaatsen worden 1 uur vóór aanvang van de show toegewezen. Er zijn geen individuele showtickets beschikbaar
 • U krijgt een voorlopige boeking voor de Moulin Rouge-show van 23:00 uur. Heel soms is deze voorstelling uitverkocht. In dat geval gaat u naar de voorstelling van 21:00 uur. In dat geval krijgt u een voucher voor een riviercruise of een bezoek aan de Eiffeltoren (al naar gelang uw keuze) op een andere dag
 • In de zomer (april t/m oktober) vinden de tours gedeeltelijk bij daglicht plaats, omdat het pas veel later op de avond donker wordt
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 16 jaar en jonger
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.