Wandeling met wijnproeverij op de linkeroever in Parijs

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 94,66

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de beroemde wijncultuur van Parijs tijdens deze 3 uur durende Wijn- en wandeltocht naar de bruisende linkeroever, Montmartre, of Notre Dame. Kies voor de linkeroever, Montmartre of Notre Dame, en ontdek vervolgens met een gids en wijnkenner de hoogtepunten en verborgen schatten tussen stops bij wijnbars of cafés. Geniet van drie wijnproeverijen en kom alles te weten over Franse wijnbereiding en bewonder bezienswaardigheden zoals de kathedraal Notre Dame, Sacré Coeur en Parijs’ laatst werkende wijngaard, afhankelijk van het door u gekozen district. Geweldig voor zowel wijnexperts als -beginners die tegelijkertijd liefhebber van Parijs zijn.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Boek uw wijntour in de Linkeroever, in Montmartre of in Notre Dame, en ga op eigen gelegenheid naar het vertrekpunt. Na kennismaking met uw gids, tevens wijnexpert, gaat u naar de door u gekozen wijk en stopt u onderweg bij verschillende wijnbars en cafés die populair zijn onder de lokale bevolking.

Geniet tijdens uw tour van drie wijnproeverijen en bekijk tussendoor de hoogtepunten en verborgen hoekjes van de wijk. Bewonder de bezienswaardigheden, loop verborgen straatjes in en proef de sfeer van de stad terwijl uw gids dieper ingaat op de lokale geschiedenis en de manier van leven. De routes variëren maar duren ongeveer 3 uur.

Wijn- en wandeltocht Linkeroever (3 uur) . 
Ontmoet uw gids op de levendige linkeroever van Parijs in de buurt van de rivier de Seine. Verken de geplaveide Rue Mouffetard, bekend om de winkeltjes en markten met eetwaren.

Kom alles te weten over de geschiedenis van de straat en de relatie met de auteur Ernest Hemingway, voordat u een bezoek brengt aan een wijnbar voor uw eerste wijnproeverij. Daarna hervat u uw tour en gaat u op weg naar het Panthéon, een tempel die in opdracht van de Franse koning Lodewijk XV in 1744 werd gebouwd. Onderweg komt u langs de kerk van Saint-Médard en een bar die beroemd werd door de film Amélie.

Nadat u het Panthéon hebt bewonderd, stopt u voor een tweede wijnproeverij. Daarna loopt u verder langs de universiteit de Sorbonne richting de rivier de Seine, voordat u een wijnwinkel instapt met lokale favorieten en een seizoensgebonden assortiment.

Eindig uw tour bij een buurtbistro voor uw derde wijnproeverij.


Wijn- en wandeltocht Montmartre (3 uur)
Ga op eigen gelegenheid naar de wijk Montmartre, maak kennis met uw deskundige gids en ga naar uw eerste stop: de laatste nog producerende wijngaard van Parijs.

Bekijk de wijnstokken die worden geflankeerd door huizen en luister naar de informatie over de geschiedenis en de wijnproductie. Vervolgens maakt u een wandeling in het pittoreske Montmartre tot de met bomen omzoomde Place du Tertre, met kraampjes met kunst. Kom alles te weten over hoe het gebied artiesten zoals Renoir en Picasso inspireerde en dwaal rond de geplaveide straten om te zoeken naar de beste wijnbars.

Stop bij drie traditionele bars en proef een heerlijke wijn in elk daarvan terwijl u leert hoe deze wordt gemaakt door een aantal van de kleinere Franse producenten. Drink, en praat over de kenmerken van de wijn met uw gids en de rest van de groep.

Tot slot loopt u naar de heuveltop van Basilique du Sacré Coeur en kunt u genieten van het adembenemende uitzicht over Parijs. Eindig de tour vervolgens met een derde wijnproeverij.

De Notre Dame Wijn- en wandeltocht (3 uur) is een gelegenheid voor een speciaal bezoek met gids aan de kathedraal van Notre Dame.

Tijdens stops bij de wijnbars en cafés op de route leert u over de gastronomische tradities en hun betekenis voor de Franse geschiedenis, de juiste volgorde van het serveren van wijn tijdens de maaltijd en de do's en don'ts van wijn drinken.

Aan het eind van de rondleiding hoort u verhalen over Parijs als een belangrijke wijnhaven terwijl we genieten van ons laatste glas wijn aan de oever van de rivier.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Parijs
Vertrektijd:
15:30 uur
Duur:
3 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Wijnproeverij en wandeling langs de linkeroever
Code: LEFT

Wijnproeverij en wandeling van 3 uur langs de linkeroever in Parijs

Engels
Van
USD 94,66
Prijsgegevens
Wijnproeverij en wandeling door Montmartre
Code: MONTMARTRE

Wijnproeverij en wandeling van 3 uur door Montmartre in Parijs

Engels
Van
USD 94,66
Prijsgegevens
Notre Dame Wine Promenade
Code: TG3

Notre Dame inside visit and wine tasting promenade ending on the banks of the river Seine.

Engels
Van
USD 94,66
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Wandeling met wijnproeverij op de linkeroever in Parijs

Paris Left Bank Wine Tasting and Walk

Inbegrepen:
 • Wandeling
 • Proeverij van drie wijnen
 • Wijnexpert als gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Extra wijn en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid

 • Kaas en vleeswaren zijn niet inbegrepen in de tour, maar het staat u vrij een plankje te bestellen in een van de bars die u bezoekt
 • De route kan op de dag zelf worden aangepast aan openingstijden
Reisplan:
Wandeling naar de linkeroever en wijnproeverij
Ontmoet uw gids op de levendige linkeroever van Parijs in de buurt van de rivier de Seine. De wijk strekt zich uit langs de geplaveide Rue Mouffetard, en staat bekend om de winkeltjes en markten met eetwaren. 

Kom alles te weten over de geschiedenis van de straat en de relatie met de auteur Ernest Hemingway, voordat u een bezoek brengt aan een wijnbar voor uw eerste wijnproeverij. Daarna hervat u uw tour en gaat u op weg naar het Panthéon, een tempel die in opdracht van de Franse koning Lodewijk XV in 1744 werd gebouwd. Onderweg komt u langs de kerk van Saint-Médard en een bar die beroemd werd door de film Amélie.

Nadat u het Panthéon hebt bewonderd, stopt u voor een tweede wijnproeverij. Daarna loopt u verder langs de universiteit de Sorbonne richting de rivier de Seine, voordat u een wijnwinkel instapt met lokale favorieten en seizoensgebonden assortiment.

Neem plaats in het traditionele interieur voor uw derde wijnproeverij en sluit vervolgens uw tour af in een nabijgelegen bistro.

Wandeling naar Montmartre en wijnproeverij
Ga op eigen gelegenheid naar de wijk Montmartre, maak kennis met uw deskundige gids en ga naar uw eerste stop, de laatste, nog producerende wijngaard van Parijs.

Bekijk de wijnstokken die worden geflankeerd door huizen en luister naar de informatie over de geschiedenis en de wijnproductie. Wandel vervolgens de pittoreske wijk Montmartre in richting het met bomen omzoomde Place du Tertre, waar buiten allemaal kraampjes met kunst staan. U hoort hoe deze wijk artiesten inspireerde als Renoir en Picasso, en duik vervolgens de geplaveide straten in, op zoek naar de beste wijnbars.

Stop bij drie traditionele bars en proef in elke bar een heerlijke wijn. Ondertussen wordt u verteld hoe deze wijnen worden gemaakt door de kleinere producenten van Frankrijk. Terwijl u geniet, praat u met uw gids en de rest van de groep wat na over de eigenschappen van de wijn.

Wandel ten slotte de heuvel op richting de Sacré Coeur en geniet van het weidse uitzicht over Parijs. Sluit uw tour vervolgens af met een derde wijnproeverij voordat u afscheid neemt van uw gids.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 4 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.