Viator

Patisserieworkshop croissants en traditioneel ontbijt in Parijs

  • Locatie: Parijs, Frankrijk
  • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 119,53

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Neem de lekkerste souvenirs mee naar huis na deze 3 uur durende tour. U leert de techniek voor het maken van heerlijke boterachtige croissants. Dat is niet iets wat veel mensen kunnen zeggen.

Talen tour

Gids Engels
Croissants werden vroeger gemaakt van gewoon brooddeeg, maar tegenwoordig worden ze gemaakt van pâte feuilletée levée (gelaagd gistdeeg). Het is zeker een van de meest ingewikkelde soorten deeg uit de Franse pâtisserie.

Na 3 uur met onze chef-kok heeft u genoeg kennis opgedaan om croissants te maken die niet alleen licht zijn, maar waarvan de buitenkant knapperig is en de binnenkant smelt in uw mond. U leert elke stap in het bereiden van klassieke botercroissants en croissants met amandelen, maar u leert ook pain au chocolat (chocoladecroissants), pain aux raisins (croissants met rozijnen) met banketbakkersroom, en andere variaties van de croissant te maken, die zowel heerlijk als onverwacht zijn.

U leert een aantal specifieke technieken:
  • U maakt de Detrempe: een mengsel van bloem, water, zout, boter, gist, zoals gebruikt bij de bereiding van croissants.
  • U maakt de Beurrage: waarbij u boter toevoegt aan het deeg genaamd pâton.
  • Pâton: het croissantdeeg nadat de boter in de detrempe is gevouwen en zo een envelop vormt.
  • U werkt om de beurt: u mag om en om het croissantdeeg (pâton) rollen en vouwen.
  • Feuilleter (lagen maken): u smeert de boter op een laag deeg en vouwt en rolt het deeg om dunne lagen of vellen te maken.
  • Abaisser (uitrollen): u rolt een enkele laag deeg met een deegroller uit tot de gewenste dikte voor u het vel in stukken snijdt.
  • Volg la pousse (het gisten en het rijzen): het gefermenteerde deeg zet uit vanwege de gist.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Parijs
Vertrektijd:
9:30 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Het eindpunt is hetzelfde als het vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Patisserieworkshop croissants en traditioneel ontbijt in Parijs

Croissant class

Inbegrepen:
  • Professionele Franse chef-kok
  • Patisserieworkshop en proeverij
  • Kleine groepen (maximaal 6 deelnemers)
  • Engelstalige vertaling van de recepten
  • Schorten
  • Alle apparatuur
  • De mogelijkheid om uw eigen creaties mee naar huis te nemen
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Transport naar/van bezienswaardigheden
Aanvullende informatie:
  • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
  • Maximaal 6 personen per boeking
  • Deelnemers aan onze kooklessen croissants maken moeten minimaal 15 jaar oud zijn. Scholieren ouder dan 15 jaar, maar nog steeds beschouwd als minderjarigen, moeten worden vergezeld door een volwassene die zich heeft aangemeld voor de cursus. Het is uiterst belangrijk dat uw kind geniet van gebak maken, en dat hij dat wil doen gedurende 2 of 3 uur.
  • Geef eventuele allergieën of specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
  • U wordt verzocht ten tijde van de boeking uw contactgegevens in Parijs door te geven. Deze informatie bewaart de touroperator alleen om eventueel contact met u op te kunnen nemen
  • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
  • Gelaagd gistdeeg vergt veel voorbereidingstijd, bij voorkeur de dag van tevoren. De beperkte tijd en technische kant maken het bereiden van croissants zo ingewikkeld. Daarom voeren we het bereidingsproces in stappen uit om er zeker van te tijd dat u aan het eind van de les van uw eigen creaties kunt genieten. In de loop van de cursus houdt u steeds deze stappen aan.
  • Wij verzoeken u comfortabele vrijetijdskleding en platte comfortabele schoenen te dragen. Lang haar moet in een staart worden gedragen.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.