Kookworkshop in Parijs: desserts en gebak

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 141,71

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verbeter uw kookvaardigheden tijdens een dessertworkshop van 3 uur in Parijs. Een professionele chef ontvangt u in zijn of haar appartement en leert u twee of drie typisch Franse en internationale desserts te maken. Houdt u van zoetigheid, dan is deze workshop echt iets voor u!

Aan deze workshop kunnen maximaal acht personen deelnemen om een meer persoonlijke en intieme ervaring te garanderen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Kleine groepstour
 • Neem een geliefde mee naar iets speciaals
 • Geleid door een plaatselijke gids
Leer desserts maken in de ontspannen en authentieke sfeer van een appartement in Parijs. Nadat u de chef in het centrum van de stad hebt ontmoet, wandelt u samen rustig in vijf minuten naar zijn of haar appartement, waar de kookles gaat beginnen!

Uw gastheer of -vrouw is een professionele chef en beschikt over al het kookgerei dat u nodig hebt. Doe uw schort voor en ontdek de geheimen van het maken van heerlijke desserts en nagerechten uit Frankrijk en andere windstreken.

De desserts die worden bereid, variëren per kookworkshop, maar wees gerust, ze smaken allemaal overheerlijk! Voorbeelden van typisch Franse desserts en gebakjes die u wellicht gaat maken, zijn citroen-madeleines (schelpvormige cakejes) en tarte Tatin (een omgekeerde gekaramelliseerde appeltaart). Daarnaast maakt u mogelijk een of twee desserts die buiten Frankrijk gangbaar zijn, zoals een heerlijke chocoladefondant of gegrilde ananas met rum.

Onder het toeziend oog van uw gastheer of -vrouw maakt u twee of drie verschillende desserts en onderwijl praat u over bakken, koken en alles wat maar lekker is! Wanneer uw creaties gereed zijn, is het tijd om te smullen! U hebt ongeveer 45 minuten om te genieten van uw dessert met thee, koffie of warme chocolademelk.

Nadat u een kookworkshop hebt gevolgd in een van de culinaire hoofdsteden van de wereld, kunt u uw vrienden en familie thuis laten genieten van uw kookkunsten!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Parijs
Vertrektijd:
15:00 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Kookworkshop in Parijs: desserts en gebak

Small-Group Paris Cooking Class: Desserts and Pastries

Inbegrepen:
 • 2 desserts
 • Professionele chef
 • Tour met een kleine groep
 • Een kopie van de recepten
 • Schort, kookgerei en ingrediënten
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimumleeftijd: 6 jaar
 • Er wordt rekening gehouden met vegetarische, veganistische, glucosevrije en lactosevrije diëten. Geef dit aan in het veld Speciale vereisten bij het boeken.
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn, of dat er in één boeking meer passagiers zijn geboekt dan de cursus toelaat. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of ontvangt u volledige restitutie
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.