Viator

Stadstour van Parijs met riviercruise op de Seine en lunch in de Eiffeltoren

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 5 - 5,5 uur
Van USD 150,06

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zie alle hoogtepunten van Parijs in een ochtend- of avondtour, inclusief lunch in de Eiffeltoren en een riviercruise op de Seine. U ziet de bekendste attracties en bezienswaardigheden van Parijs in een tour van een halve dag, wat u een prima overzicht van de stad geeft en daarna tijd om op uw eentje te verkennen.

Talen tour

Audio Engels
Audio Nederlands

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Lunch inbegrepen
Tijdens deze tour per touringcar met airco komt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs, waaronder Place de l'Opéra, Place de la Concorde, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Place du Trocadéro, de Eiffeltoren, Invalides, Pont Neuf, Notre-Dame, Jardin du Luxembourg, Saint-Germain-des-Prés en vele andere.

U maakt vervolgens een boottocht over de Seine en komt meer te weten over de 2000 jaar oude geschiedenis van Parijs. Er wordt voor u een lunch geserveerd in restaurant 58 Tour Eiffel op de eerste verdieping van de Eiffeltoren. Dit restaurant bevindt zich op 95 meter hoogte en heeft grote ramen met prachtig uitzicht over de Seine in de richting van het Trocadéro.

Als u 's middags vertrekt, begint u met de sightseeingtour, gevolgd door een lunch om 14:00 uur. U sluit de tour af met een boottocht die aan de voet van de Eiffeltoren begint.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Pyramides, centrum van Parijs
Vertrektijd:
 • 9:00 uur
 • 12:00 uur
Duur:
5 - 5,5 uur
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij de Eiffeltoren

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 09.00 uur
Code: PF0900

Vertrekt om 9:00 uur

Engels
Nederlands
Van
USD 150,06
Prijsgegevens
Vertrek om 12.00 uur
Code: PF1200

Vertrekt om 12:00 uur

Engels
Nederlands
Van
USD 150,06
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Stadstour van Parijs met riviercruise op de Seine en lunch in de Eiffeltoren

Paris in One Day Sightseeing Tour

Inbegrepen:
 • Boottocht over de Seine (1 uur)
 • Sightseeingtour Parijs per touringcar (1,5 uur)
 • Lunch in de Eiffeltoren 
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De tour is niet geschikt voor rolstoelen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: F.G. S , juli 2014

Een stadstour door Parijs waarbij we veel beroemde gebouwen wel (en ook heel veel niet) hebben gezien. Jammer genoeg begon de bustour ruim 20 minuten te laat (de reden werd niet aangegeven), waardoor het eerste gedeelte moest worden overgeslagen (?!). Na ruim een uur kwamen we bij de Eiffeltoren, waar onze nerveuze gastvrouw amper wist waar ze ons naar toe moest brengen. In de Eiffeltoren (na een wachttijd van meer dan een uur) naar het restaurant op de 1e verdieping, er was blijkbaar niet op ons gerekend want er was amper plaats. We kregen de and quot;volledige and quot; lunch in een mandje aangeleverd, het smaakte goed en was voor de eerste uren voldoende qua hoeveelheid. Voor het laatste deel van de stadstour waren we op onszelf aangewezen, de gastvrouw was vertrokken. Op eigen houtje nog op de 2e verdieping van het schitterende uitzicht genoten, daarna naar de Seine voor de boottocht (uitleg in 8 talen, maar geen Nederlands, dit in tegenstelling tot de bustour); het eind van de stadstour was toen we de boot verlieten, op 2,5 km afstand van de plek waar we 's ochtends op de bus waren gestapt. Toch handig dat je van te voren weet dat je zelf maar moet uitzoeken hoe je weer terug komt! Al met al was het niet helemaal wat we ervan hadden verwacht (alles bij elkaar veel te veel wachttijd), vooral mensen die wat slechter ter been zijn kunnen beter apart een bustour of een riviercruise boeken! Ook verdient het aanbeveling zelf wat extra te drinken en te eten mee te nemen!