Tour langs de kerstverlichting van Parijs

 • Locatie: Paris, Frankrijk
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 31,14

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Haal het meeste uit uw kerstvakantie in Parijs en verken de bezienswaardigheden van de stad vanuit een open dubbeldekker tijdens deze 1,5 uur durende tour. Kruip gezellig onder uw warme winterdeken en geniet van een drankje terwijl de lichten van de stad schitteren en flikkeren tegen de nachtelijke hemel. Rijd langs het prachtige Palais Garnier, de Champs Elysées, de Eiffeltoren en het Louvre en bekijk de beroemdste bezienswaardigheden van Parijs met kerstverlichting. Kom meer te weten over de geschiedenis van Parijs terwijl u over de met bomen omzoomde boulevards en beroemde pleinen van de stad rijdt tijdens deze tour van de kerstverlichting van Parijs!

Talen tour

Audio Engels
Stap vroeg in de avond in de open dubbeldekker bij het weelderige Palais Garnier - de nationale Franse opera - en begin uw tour langs de kerstverlichting van Parijs. Parijs wordt algemeen beschouwd als de meest romantische stad ter wereld en in deze tijd van het jaar is Parijs echt onovertroffen. Naarmate de avond valt en de kerstverlichting aangaat, licht de stad op van de feestvreugde.
Neem plaats in de tourbus en ga lekker zitten onder uw winterdeken. Geniet van een warm bekertje koffie, thee of warme chocolademelk en kijk uit over het glinsterende stadsgezicht. Luister naar informatief commentaar terwijl u beroemde bezienswaardigheden passeert zoals het Palais Garnier, de Champs Elysées, de Eiffeltoren, het Louvre en meer - allemaal feestelijk verlicht voor het kerstseizoen.
Bewonder de prachtige architectuur en monumenten van Parijs, verlicht tegen de nachtelijke hemel. Als u Kerst in Parijs doorbrengt, wordt u vakantie met deze avondbustour echt onvergetelijk!
Na 1,5 uur van kijken naar de bezienswaardigheden in deze stad stapt u bij het Palais Garnier uit de bus en eindigt uw tour langs de kerstverlichting van Parijs.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Nabij de Opéra Bastille, in het centrum van Parijs
Vertrektijd:
18:00 uur
Duur:
90 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour langs de kerstverlichting van Parijs
Code: TIN

Tour langs de kerstverlichting van Parijs. Zorg ervoor dat u er om 17:45 uur bent.

Engels
Van
USD 31,14
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Tour langs de kerstverlichting van Parijs

Paris Christmas Lights Tour

Inbegrepen:
 • Verlichtingstour in een touringcar met open dak
 • Audiocommentaar met individuele oortelefoon in: Duits, Engels, Chinees, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Russisch
 • Een warm drankje in de vorm van koffie, thee of warme chocolademelk en een deken
 • Opgenomen commentaar met kerstliedjes
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Vindt plaats onder alle weersomstandigheden
 • De tour langs de kerstverlichting van Parijs wordt uitgevoerd aan boord van een open dubbeldekker. Houd daar rekening mee bij uw kledingkeuze. We raden u aan een warme jas te dragen, handschoenen en een hoed of muts. U krijgt een deken en warm drankje.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie