Kaarten voor Parc Astérix

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: Flexibel
Van USD 58,05

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Parc Astérix ligt 30 km ten noorden van Parijs. Het is het op één na grootste themapark in Frankrijk en heeft alles om het tot de allerleukste plek te maken. Kom ook op het feest! Met een fantastische mix van komische live shows, achtbanen en andere attracties – en dat alles met een dikke laag Gallische humor.
Sensatie, spanning en plezier voor het hele gezin, adembenemende liveshows. Het meest Gallische van alle themaparken biedt meer dan 6 themagebieden en 36 attracties in de open lucht om avonturen te beleven waaraan iedereen plezier beleeft.

Wilt u iets echt spannends doen? Ga dan aan boord van de Goudurix, de indrukwekkende grote achtbaan die de wereld wel zeven keer op z'n kop zet, of probeer de Tonnerre de Zeus uit, een van de grootste houten achtbanen in Europa. Wilt u graag iets bijzonders zien? Bezoek dan een van de geweldige live shows! Met Assurancetourix en de helden van het Gallische dorpje of de Stars of the Empire zijn spanning en sensatie verzekerd.

Ontdek het La Forêt d'Idéfix, een nieuw gebied voor gezinnen dat zich in het hart van het park bevindt en dat vijf nieuwe attracties heeft voor jonge Galliërs van drie jaar of ouder

En om uw avontuur nog wat langer te rekken, kunt u genieten van de legendarische gastvrijheid van het speciale Hôtel des Trois Hiboux in Parc Astérix voor een welverdiende nachtrust in het hart van het woud.

Er is een shuttlebus vanaf Paris Carrousel du Louvre (dichtbij museum het Louvre) naar Parc Astérix. Vertrek om 8:45 uur en terugreis om 18:30 uur. Retourkaartjes voor de shuttle kosten ongeveer 23 euro, direct te voldoen.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Parc Astérix
Vertrektijd:
Openingstijden: 10:00 tot 18:00 uur
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Kaarten voor Parc Astérix

Parc Asterix Tickets

Inbegrepen:
 • Entree
  Niet inbegrepen:
  • Vervoer
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Park is geopend tot 22:00 uur vanaf 22 juli t/m 17 augustus
  Reisplan:
  Nieuwe shows voor het hele gezin!
  • Duik in de gekke wereld van strips en ervaar het laatste gevecht tussen de Romeinse legioensoldaten en de strijdende Galliërs!
  • Jong en oud zal versteld staan van de nieuwe magische show in het Théâtre de Panoramix!
  • In het theater van Bard Assurancetourix zal er worden gedanst en gezongen…met zijn wereldberoemde stem!
  • Bekijk de magnifieke choreografie van de Révérence-show om getuige te zijn van de speciale relatie tussen de dolfijnen en hun verzorgers.
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.