Wandeling door Montmartre en naar de Sacré-Coeur in Parijs

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 23,67

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Duik in de bohemien-geschiedenis van Parijs met deze 2 uur durende wandeltour door Montmartre! Wandel over de geplaveide straatjes langs de Moulin Rouge en andere voormalige hotspots van de beroemde kunstenaars en schrijvers terwijl uw gids vertelt over de lokale legendes. Zie waar Vincent van Gogh woonde en breng een bezoek aan de laatste rustplaats van Edgar Degas en andere kunstenaars op het kerkhof van Montmartre. Voor een inspirerende afsluiting bekijkt u een van de beste uitzichten over Parijs vanaf de trappen van de schitterende Basilique du Sacré Coeur.

Talen tour

Gids Engels
In de late 19e eeuw was de Parijse wijk Montmartre het hart van een levendig artistiek wereldje en een populaire ontmoetingsplek voor vele briljante kunstenaars en schrijvers uit de belle époque. Kies voor een vertrek in de ochtend of aan het begin van de middag en ontmoet uw ervaren gids bij deze legendarische wijk.

Verken de charmante historische straatjes van Montmartre terwijl uw gids anekdotes en feiten over de beroemde voormalige bewoners vertelt. Wandel over het pittoreske Place du Tertre en de geplaveide straatjes van de noordelijke helling van Montmartre. Hier ziet u het huis waar Vincent van Gogh ooit woonde en werkte. 

Loop langs de wijngaarden van Montmartre, een van de laatste overgebleven wijngaarden in Parijs, en breng een bezoek aan de begraafplaats waar beroemdheden als Edgar Degas, Emile Zola en Jacques Offenbach zijn begraven. Stop voor het legendarisch appartementencomplex Bateaux-Lavoir waar allerlei beroemdheden ooit woonden, zoals Pablo Picasso, Henri Matisse, Amedeo Modigliani en Gertrude Stein. U ziet ook de favoriete plekken van de bohemiens, zoals de nachtclubs Moulin Rouge en Lapin Agile, vereeuwigd op schilderijen van Picasso en Henri de Toulouse-Lautrec. 

Uw 2 uur durende wandeling eindigt bij de trappen van de Basilique du Sacré Coeur, waar u geniet van het spectaculaire uitzicht over de stad voordat u afscheid neemt van uw gids.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Parijs, vlak bij Montmartre
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij de Sacré-Coeur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.00 uur
Code: MONTAM

Wandeltocht van 2 uur door Montmartre, vertrektijd 10:00 uur

Engels
Van
USD 23,67
Prijsgegevens
Vertrek om 15.00 uur
Code: 3PMTOUR

Wandeltocht van 2 uur door Montmartre, vertrektijd 15:00 uur

Engels
Van
USD 23,67
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Wandeling door Montmartre en naar de Sacré-Coeur in Parijs

Paris Walking Tour - Montmartre
©4283336

Inbegrepen:
 • Wandeltour met gids door de wijk Montmartre
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Entree
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 7 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid

 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Bjørna R , december 2014

Absoluut een aanrader voor iedereen. We hadden een geweldige gids Ottavia heette ze. Ze vertelde geanimeerd en wist ontzettend leuk de informatie over te brengen en de groep te betrekken. Ook was het fijn dat we nog even gebeld werden omdat we op de verkeerde plek waren. Heel goed geregeld door Viator.