Entreebewijs voor het dakterras van La Grande Arche in de Parijse wijk La Défense

  • Tourcode: 60582P1
  • Locatie: Paris, Frankrijk
  • Duur: 60 minuten (circa)
Van USD 17,84

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
  • Gegevens
Geniet van het grootste terras in Parijs op het dak van La Grande Arche. La Grande Arche heeft een voetgangersbrug van 100 meter lang die een prachtig uitzicht biedt over alle belangrijke historische monumenten van Parijs, van het Louvre tot de Arc de Triomphe en de Eiffeltoren.
Met uw entreebewijs hebt u toegang tot het dak van La Grande Arche, gelegen in de moderne wijk La Défense. Vanaf het dakterras van ruim 1000 m² hebt u een prachtig en uniek uitzicht over Parijs!

La Grande Arche biedt u ook een geweldig uitzicht over het grootste Franse openluchtmuseum op het onderliggende plein van La Défense. In de tentoonstellingsruimte zijn 69 monumentale stukken tentoongesteld, waaronder Le Stabile van Calder en Le Pouce van César.

Wanneer bezoekers arriveren bij La Grande Arche zien ze als eerste de indrukwekkende, witte marmeren trap waarop honderden mensen heerlijk buiten in het zonnetje kunnen zitten. Na het beklimmen van de trap kunnen bezoekers genieten van een geweldige rit naar beneden, met een prachtig panoramisch uitzicht van Parijs en omstreken. Wanneer bezoekers vervolgens een ritje maken in de panoramische liften van La Grande Arche, worden ze getrakteerd op een adembenemend uitzicht tijdens de rit naar boven. De rit van ruim 100 meter omhoog is een onvergetelijke, spectaculaire ervaring! Het is een duizelingwekkende klim te midden van een paar van 's werelds meest indrukwekkende hoge gebouwen die zijn ontworpen door de grootste Franse en internationale architecten.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
La Grande Arche in La Défense
Vertrektijd:
Dagelijks geopend van 10:00 tot 19:00 uur (laatste toegang om 18:30 uur)
Duur:
60 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Entreebewijs voor het dakterras van La Grande Arche in de Parijse wijk La Défense

La Grande Arche Paris rooftop

Inbegrepen:
  • Entreebewijs voor het dakterras
Niet inbegrepen:
  • Rondleiding
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Gratis toegang voor kinderen jonger dan 3 jaar
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.