Sightseeingtour door historisch Parijs, inclusief de Notre-Dame

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 70,26

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de historische bezienswaardigheden van Parijs per touringcar en krijg een uitgebreide rondleiding door de Notre-Dame tijdens deze fascinerende sightseeingtour. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs en leer allerlei wetenswaardigheden over hun geschiedenis, waaronder Palais Garnier, Jardin du Luxembourg, het Louvre, Place de la Bastille en het Quartier Latin. Afhankelijk van het jaargetijde geniet u van een boottocht over de Seine, of reist u per touringcar naar het Île de la Cité voor een bezoek aan de Notre-Dame. Bewonder de adembenemende gotische architectuur van de kathedraal van buiten en bezichtig het grandioze interieur, terwijl uw gids u vertelt over de geschiedenis en de belangrijke rol van dit geliefde monument.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
U ontmoet uw gids net na 9:00 uur in het centrum van Parijs en stapt aan boord van een kleine, luxe touringcar met airco voor een sightseeingtour langs de oudste en intrigerendste delen van de Franse hoofdstad. Uw gids vertelt u over de geschiedenis van de bezienswaardigheden die u tijdens deze tour bezoekt.
U komt langs het achthoekige Place Vendôme en bewondert het Palais Garnier, het wereldberoemde operagebouw dat als decor diende voor The Phantom of the Opera. U krijgt de geweldige architectuur van het Louvre te zien, het drukst bezochte museum ter wereld, en het imposante Hotel de Ville (stadhuis).

Berg uw camera niet te snel op, want u komt hierna langs Place de la Bastille, waar de Franse revolutie uitbrak. Bekijk de oude herenhuizen in de wijk Marais en proef de jeugdige energie van het Quartier Latin, waar zich verschillende universiteitsgebouwen van de Sorbonne bevinden.

De tour voert u vervolgens langs de Jardin du Luxembourg (Luxemburgse tuin), het op een na grootste openbare park van Parijs, en Saint-Germain-des-Prés, een geliefde wijk van beroemde schrijvers en filosofen als Ernest Hemingway, Simone de Beauvoir en Jean-Paul Sartre.

In de warmere maanden (april t/m oktober) maakt u een boottocht over de Seine naar Île de la Cité, het eiland in het midden van Parijs waar zich de beroemde Notre-Dame bevindt. In de winter wordt u per touringcar naar de Notre-Dame gereden. U bezoekt de kathedraal (voor toeristen gesloten op zondagen en tijdens de mis) en leert van uw gids over de rijke en kleurrijke geschiedenis van deze beroemde kerk. U komt bijvoorbeeld te weten dat de eeuwenoude gotische kathedraal tijdens de Franse Revolutie werd beschadigd en later in zijn oude staat is hersteld.

Na uw bezoek aan de kathedraal steekt u de Seine weer over, waarna deze vier uur durende tour langs de historische bezienswaardigheden van Parijs wordt afgesloten met een rit terug naar het centrum van Parijs.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Pyramides, centrum van Parijs
Vertrektijd:
9:15
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour in het Engels
Code: PHEN

Rondleiding door historisch Parijs en in de kathedraal Notre-Dame met Engelstalige gids

Engels
Van
USD 70,26
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sightseeingtour door historisch Parijs, inclusief de Notre-Dame

Historical Paris Sightseeing Tour Including Notre Dame Cathedral

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Toegangskaartje voor de boottocht over de Seine (behalve in de winter)
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De kathedraal is zondags en tijdens bepaalde missen gesloten voor toeristen. Buiten op het plein zal uw gids u over de kathedraal vertellen
 • In de koudere maanden (nov t/m maart) wordt de boottocht over de Seine mogelijk geannuleerd. U wordt dan per touringcar naar de Notre-Dame gebracht. Dit is ook het geval als het water in de zomer te hoog staat
 • Er is gepaste kleding verplicht bij de Notre Dame. Met korte broeken, jurken met blote schouders, minirokjes, e.d. kunt u deze kathedraal niet binnentreden.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.