Grand cru-wijnproeverij in Parijs

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 178,51

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Een grand cru-wijnproeverij is de Franse wijnproeverij bij uitstek. Tijdens deze 2 uur durende wijnproeverij proeft u zes wijnen van hoge kwaliteit, waaronder enkele grands cru's, premiers cru's en oudere wijnen, in een prachtige ruimte in het centrum van Parijs. Leer alles over de beroemde Franse wijnen en de belangrijkste Franse wijnstreken van uw deskundige sommelier en gids. Ontdek een aantal uitstekende proeftechnieken en geniet van Franse kaas en charcuterie om uw wijn te complementeren terwijl u zich ontspant in deze typisch Parijse sfeer.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Gratis drankjes inbegrepen
Breidt uw kennis van wijn uit met een middag wijnproeven in een prachtig gerenoveerde wijnkelder in het centrum van Parijs vlak bij het Louvre. Tijdens deze 2 uur durende wijnproefsessie, geschikt voor zowel wijnkenners als niet-ingewijden, kunt u eens echt genieten van zes heerlijke wijnen uit verschillende streken in Frankrijk.

De wijnen, geselecteerd uit de beste wijnhuizen van het land, omvatten grand cru's (een classificatie van Franse wijn, die een uitzonderlijk hoge kwaliteit aangeeft), premiers cru's (de op een na hoogste classificatie) en oudere wijnen.

Vergroot uw kennis van Franse wijnen dankzij de uitleg van uw deskundige sommelier en gids over de belangrijkste streken in Frankrijk en de classificatie van Franse wijn. Ontdek wat een wijn tot een goede wijn maakt, leer de beste technieken voor het proeven van wijn en leer meer over Franse wijnetiketten.

Uw sommelier past de wijnproeverij aan uw voorkeuren aan zodat u er zeker van bent dat u leert wat u interesseert in een gezellige en informatieve sfeer. Tijdens het wijnproeven kunt u ook een aantal soorten Franse kaas en charcuterie van hoge kwaliteit proeven, de perfecte begeleiders bij deze fantastische wijnen!

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Wijnbar vlakbij het Louvre.
Vertrektijd:
17:30 uur
Duur:
2 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Grand cru-wijnproeverij in Parijs

Grand Cru Wine Tasting in Paris

Inbegrepen:
 • Wijnproeverij van zes hoogwaardige Franse wijnen, waaronder de legendarische Château d'Yquem
 • Professionele sommelier als gids
 • Kaas- en charcuterieschotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking.
 • Het aantal deelnemers bij elke wijnproeverij varieert van 6 tot 25 personen.
 • Minimumleeftijd 18 jaar.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.