Diner met proeverij van Franse wijnen

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 114,66

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van vier Franse wijnen en een diner van topklasse in een uitstekende Parijse wijnbar tijdens deze 2,5 uur durende culinaire belevenis. U neemt samen met de andere wijnliefhebbers plaats in de gewelfachtige proefruimte van de bar en u geniet onder leiding van een ervaren sommelier van vier voortreffelijke wijnen, waaronder champagne, die speciaal zijn uitgekozen voor de geserveerde gerechten van die avond. Leer de herkomst van elke wijn kennen en ontvang tips van een insider over het proeven van wijn, welke wijnsoorten het beste bij een bepaald gerecht passen en nog veel meer. Geniet in een gezellige ambiance van een digestief zoals Calvados ter afsluiting.

Hoogtepunten

 • Diner inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Kom op eigen gelegenheid naar het in het centrum van Parijs gelegen wijnbar-restaurant waar de proeverij plaatsvindt.

Bij het betreden van de wijnbar vraagt u naar de elegante, kelderachtige proeverijruimte, die volledig uit stenen muren en gewelven bestaat, waar u uw professionele sommelier en de overige deelnemers van uw groep met wijnliefhebbers ontmoet.

Neem plaats aan de gemeenschappelijke eettafel en laat de sommelier u vertellen wat u allemaal te wachten staat. Uw sommelier heeft vier Franse topklasse wijnen uitgekozen, waaronder champagne, die passen bij het menu van die avond (het menu verandert per seizoen) en geeft een fascinerende inleiding bij elke wijnsoort en waarom deze zo perfect aansluit bij de verschillende gerechten.

Vervolgens begint u aan een heerlijk driegangenmenu met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert (zie Reisplan voor een voorbeeldmenu) dat met aandacht bereid is door de Franse Cordon Bleu-chef. Tijdens het eten geniet u van de heerlijke wijn die geschonken wordt en krijgt u informatie over elke variëteit en het wijngebied.

Terwijl u van uw champagne nipt, krijgt u te horen hoe deze wordt gemaakt en wat deze wijn zo speciaal maakt. Naarmate het diner vordert, vergroot u uw wijnkennis door de informatie die de sommelier biedt met concepten als 'terroir' – het type natuurlijke omgeving waarin een wijn wordt geproduceerd. Praat samen met de andere gasten over wijn en doe uw voordeel met de tips van uw deskundige sommelier over wat de beste manier is om wijn te proeven en welke wijnen het beste bij bepaalde gerechten passen.

Geniet van uw wijn in een gezellige sfeer en proef na het dessert van een klassiek digestief zoals Bas-Armagnac, Cognac of Calvados.
Aan het eind van de avond krijgt u een informatieblad over de wijnen die u hebt geproefd. Neem afscheid van de sommelier en de andere gasten voordat u naar uw hotel terugkeert.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Bij Les Halles, centrum van Parijs
Vertrektijd:
20:15 uur
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Diner met proeverij van Franse wijnen

French Wine Tasting Dinner

Inbegrepen:
 • Wijnproeverij met een glas van de volgende dranken: champagne, 3 wijnen en 1 digestief
 • 3-gangen diner
 • Professionele sommelier
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Het aantal deelnemers aan elk diner met wijnproeverij varieert van 6 tot 25 personen
 • Minimumleeftijd 18 jaar.
Reisplan:
Voorbeeldmenu:
Voorgerecht:
 • Zelfgemaakte foie gras van eend met appel- en mangochutney en gelei van rode ui
Hoofdgerecht:
 • Magret de canard (borstfilet van eend gemest voor de foie gras) met pompoenvelouté (saus gebonden met boter of room)
Nagerecht:
 • Moelleux au chocolat (chocoladefondant) met zelfgemaakt vanille-ijs
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie