Zonder wachtrij: Fondation Louis Vuitton Paris-ticket

 • Tourcode: 43620P1
 • Locatie: Paris, Frankrijk
 • Duur: 3 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
De Fondation Louis Vuitton, een icoon van de 21ste eeuw, bevindt zich in het Bois de Boulogne in Parijs. Het spectaculaire gebouw is ontworpen door de architect Frank Gerhy en gewijd aan hedendaagse kunst. Met dit op datum gestelde kaartje voor toegang zonder wachtrij kunt u genieten van de tentoonstellingsgalerieën, inclusief de vaste collectie, tijdelijke tentoonstellingen en in opdracht vervaardigde werken. Geniet tijdens uw bezoek van het adembenemende uitzicht op Parijs vanaf de gelaagde dakterrassen van het museum, ontdek de enorme galerieën, en eindig uw bezoek met een wandeling in de Jardin d'Acclimatation. Profiteer van 22 oktober 2016 tot en met 20 februari 2017 van de nieuwe tentoonstelling over een van de meest iconische figuren van de moderne kunst: Sergei Sjtsjoekin.

Met dit kaartje kunt u niet alleen van de vaste collectie en in opdracht vervaardigde werken genieten, maar ook van de nieuwste tentoonstelling van de Fondation Louis Vuitton, genaamd "Iconen van de moderne kunst. De Sjtsjoekin-collectie. Hermitage - Poesjkin-museum". Deze tentoonstelling, die loopt van 22 oktober 2016 tot en met 20 februari 2017, gaat over Sjtsjoekin, een van de meest iconische figuren van de moderne kunst.

Aan het einde van de 19e eeuw begaf de belangrijke Moskouse industrieel Sergej Sjtsjoekin zich in het Parijse kunstmilieu van die tijd, dat draaide om impressionistische, post-impressionistische en moderne bewegingen. Sjtsjoekin smeedde relaties met verkopers van moderne kunst zoals Paul Durand-Ruel, Berthe Weill, Ambroise Vollard, Georges Bernheim en Daniel-Henry Kahnweiler, en met de beroemde kunstenaars Monet en Matisse. Deze vriendschappen waren van grote invloed op de vorming van zijn collectie, die nog steeds een van de meest radicale kunstcollecties uit die tijd is.

Dankzij de gulle bijdrage van het Hermitage en het Poesjkin-museum, die het project mee hebben opgezet, kan de tentoonstelling een aanzienlijke verzameling bieden van 130 grote werken van impressionistische, post-impressionistische en moderne meesters uit de Sjtsjoekin-collectie, met de nadruk op de kunst van Monet, Cézanne, Gauguin, Rousseau, Derain, Matisse en Picasso, naast werken van Degas, Renoir, Toulouse-Lautrec en Van Gogh.

Dit culturele programma, dat is ontworpen op basis van de tentoonstelling en dat zich richt op dans en muziek, getuigt van de artistieke dialoog tussen Frankrijk en Rusland aan het begin van de 20e eeuw. Een dialoog die nog steeds gaande is in de hedendaagse creaties.


Programmagegevens

Vertrekpunt:
Bois de Boulogne, Parijs
Duur:
3 uur (circa)

Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: Fondation Louis Vuitton Paris-ticket

Fondation Louis Vuitton

Inbegrepen:
 • Toegangskaarten zonder wachtrij voor de permanente collectie en de tentoonstelling
 • Gratis toegang tot de Jardin d'Acclimatation
 • Elke 30 minuten minitours met thema's die betrekking hebben op de architectuur van de Fondation en de laatste tentoonstelling "Iconen van de moderne kunst"
 • De terrassen van de Fondation met kunstwerken van Daniel Buren
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Pendelbus
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar 
 • Gratis toegang en voorrang voor mindervalide bezoekers en hun begeleiders
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.