Eiffeltoren, riviercruise op de Seine en Moulin Rouge-show

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 7 uur (circa)
Van USD 285,12

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van een onvergetelijk avondje uit in Parijs door een bezoek aan de Eiffeltoren en een riviercruise op de Seine te combineren met een cabaretshow in de Moulin Rouge. Dineer in restaurant 58 Tour Eiffel in de Eiffeltoren gevolgd door een één uur durende riviercruise, of dineer tijdens een dinercruise op de rivier de Seine gevolgd door een één uur durend bezoek aan de 2e verdieping van de Eiffeltoren. Bij beide opties sluit u uw avond af in de geboorteplaats van de cancan, de beroemde Moulin Rouge in het Boheemse Montmartre.

Talen tour

Audio Engels
Audio Nederlands

Hoogtepunten

 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Neem een geliefde mee naar iets speciaals
 • Diner inbegrepen
U kunt kiezen uit de volgende pakketten voor dineren in Parijs

Diner in de Eiffeltoren:
Geniet van een heerlijk driegangendiner in 58 Tour Eiffel, het speciaal ontworpen restaurant in ruimteschipstijl op de eerste verdieping van de Eiffeltoren. Dit elegante restaurant bevindt zich 95 meter boven zeeniveau en 58 meter boven de grond en heeft grote ramen met prachtig uitzicht over de Seine in de richting van het Trocadéro. Na het diner neemt u een avondcruise van één uur over de Seine langs de verlichte monumenten van Parijs bij nacht.

Dinercruise over de Seine:
Geniet van een heerlijk driegangenmenu aan boord van restaurantboot Marina de Paris die rustig over de Seine vaart. Tijdens de cruise kunt u de verlichte monumenten van Parijs bewonderen. U mag de Notre Dame, het Louvre, de Eiffeltoren en de prachtige, romantische bruggen van Parijs zeker niet missen! Na het diner brengt u een bezoek van een uur aan de tweede verdieping van de Eiffeltoren om van het prachtige uitzicht over de hele stad te genieten.

Moulin Rouge Parijs

Daarna gaat u naar het kloppende hart van het nachtleven in Parijs: Montmartre en de Moulin Rouge! Beleef de magie van de nieuwe 'Féerie' en geniet van de essentie van het Parijse cabaret. U wordt vermaakt door een groep van 100 artiesten, waaronder 60 legendarische Doriss-dansers in hun exotische kostuums met veren, paletten en bergkristallen. De prachtige sets en het levendige lichtspel van 'Féerie' zorgen voor een kleurrijke achtergrond voor optredens met een briljante choreografie op roltrappen, in een gigantisch aquarium, op schommels en in tuinen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Pyramides, centrum van Parijs.
Vertrektijd:
Optie voor Seine-dinercruise: 18:00 uur
Optie voor Eiffeltoren-diner: 18:15 uur
Duur:
7 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour zet u weer af in de buurt van uw hotel in Parijs

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Dinercruise op de Seine
Code: CDTMC

Vertrekt om 18:00 uur. Driegangenmenu aan boord van de Marina de Paris terwijl u over de Seine vaart. Na het diner brengt u een bezoek van een uur aan de tweede verdieping van de Eiffeltoren, gevolgd door een voorstelling in de Moulin Rouge en een halve fles champagne.

Engels
Nederlands
Van
USD 316,14
Prijsgegevens
Seine Dinner Cruise Option 2
Code: CDTM

Departs at 6pm. 3-course meal on Marina de Paris boat, sailing down the Seine. After dinner take 1-hour visit to 2nd floor of the Eiffel Tower followed by Moulin Rouge show & a glass of champagne.

Engels
Nederlands
Van
USD 285,12
Prijsgegevens
Diner in de Eiffeltoren
Code: DECMC

Vertrekt om 18:15 uur. Driegangenmenu in restaurant 58 Tour Eiffel op de eerste verdieping van de Eiffeltoren. Verken de eerste verdieping vóór een rondvaart van een uur over de Seine, gevolgd door een voorstelling in de Moulin Rouge en een halve fles champagne.

Engels
Nederlands
Van
USD 351,93
Prijsgegevens
Eiffel Tower Dinner Option 2
Code: DECM

Departs at 6:15pm. 3-course meal at 58 Tour Eiffel restaurant on 1st floor of Eiffel Tower. Explore 1st floor before 1-hour Seine River cruise, followed by Moulin Rouge show & a glass of champagne.

Engels
Nederlands
Van
USD 320,91
Prijsgegevens
Dinner & Cruise Option
Code: DOCM

Departs at 6:15pm. 3-course meal at Les Ombres restaurant. After dinner take 1-hour Seine River cruise followed by Moulin Rouge show & a glass of champagne.

Engels
Nederlands
Van
USD 320,91
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Eiffeltoren, riviercruise op de Seine en Moulin Rouge-show

Eiffel Tower, Seine River Cruise and Moulin Rouge Show, Eiffel Tower, Seine River Cruise and Moulin Rouge Show
©,

Inbegrepen:
 • Kaartjes voor Moulin Rouge-show in Parijs en halve fles champagne
 • 3-gangendiner bij La Marina de Paris of het restaurant van de Eiffeltoren
 • Bezoek aan Eiffeltoren (alleen met optie voor dinercruise op de Seine)
 • Riviercruise op de Seine van 1 uur
 • Terugkeer in buurt van hotels in centrum van Parijs
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Ophalen bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Als u voor de dineroptie in de Eiffeltoren kiest, hebt u alleen tijd om te eten. Er is dan niet genoeg tijd om rond te kijken in de toren.
 • Als u voor de dinercruise over de Seine kiest, dient u te weten dat het heel zelden en alleen bij uitzonderlijke omstandigheden voorkomt dat de Eiffeltoren niet kan worden bezocht. In dat geval brengt u een bezoek aan de toren van Montparnasse met prachtig uitzicht over Parijs. In dit geval wordt geen restitutie betaald.
 • U krijgt in beide gevallen een voorlopige boeking voor de Moulin Rouge-voorstelling van 23:00 uur. Heel soms is deze voorstelling uitverkocht. In dat geval gaat u naar de voorstelling van 21:00 uur. In dat geval krijgt u een voucher voor een cruise over de Seine of een bezoek aan de Eiffeltoren (al naar gelang uw keuze) op een andere dag.
 • Alle gasten krijgen een plaats aan een tafel van 6-8 personen, een tafel voor twee is niet verkrijgbaar
 • Er is niet genoeg tijd voor bezoekers om naar de 'top' van de Eiffeltoren te gaan. In de rij staan kan lang duren, wij raden u daarom aan om op een andere dag terug te komen
 • Wegens de populariteit van de Moulin Rouge is de kans groot dat u in de rij moet staan voordat u naar binnen kunt. De Moulin Rouge doet niet aan toegang met voorrang. De zitplaatsen worden 1 uur vóór aanvang van de show toegewezen. Er worden geen individuele showtickets uitgegeven
 • Elegante kleding vereist (colbert en stropdas zijn niet nodig): geen korte broek, sportschoenen of sportkleding.
 • Als u vegetarisch wilt eten, dient u dit ten tijde van de boeking aan te geven
 • De Moulin Rouge Show wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 16 jaar
 • Audiocommentaar is alleen beschikbaar op de cruise over de rivier de Seine. Er is geen audiocommentaar bij de Eiffeltoren, in de bus of in de Moulin Rouge.
Reisplan:
Voorbeeldmenu Restaurant 58 Tour Eiffel:

Voorgerecht
 • Noorse gerookte zalm met mascarpone en ingekookte citrusvruchten
Hoofdgerecht
 • Casserole van geroosterde kippenborst, fondant-aardappels en bonen met een emulsie van truffelolie
Nagerechten
 • Krokante chocoladepraline met crème anglaise (vanilleroomsaus)
Drinken
 • 1 fles wijn per 3 personen - Bordeaux Chateau Lagorce (rode wijn), Chateau Tariquet (witte wijn) of Cotes de Provence Ramatuelles (rosé).
 • Natuurlijk of bruisend mineraalwater

Riviercruise over de Seine Marina de Paris Dinermenu - winter 2016/2017

Diverse voorgerechten
 • Gebakken sint-jakobsschelpen, artisjokroom, citroenkruimeltaart Vlindergarnalen met zout en peper, gekonfijte groenten met komijn, Foie gras van eend, lichtzure appel-éclair Glaasje met linzen en knapperige groenten met rauwe en gekookte tomaten Of Vegetarisch voorgerecht*
Hoofdgerechten
 • Kip suprême, romige risotto met groene asperges, tijm saus Heektaart met citroencrème, geplette aardappels met zeewier Rundvlees, aardappelkoekje, oesterzwammen en gele wortelen (+7 €) Of Vegetarisch hoofdgerecht*
Kaasplankje (+6 €)
Diverse nagerechten
 • Chocoladeroom, gekaramelliseerd verkruimeld koekje en verse banaan Gezouten botercaramel macaron en seizoensfruit Mini-zandkoekjes met sinaasappelmeringue Glaasje kastanjeroom en vanillemousse met geschaafde hazelnoten Of Vegetarisch dessert*
*Vegetarisch menu

De menu's kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Vegetarische maaltijden zijn beschikbaar op aanvraag.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 4 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: rob f , april 2013

ondanks een paar problemen zijn wij zeer tevreden en hebben genoten van een schitterende avond!
de informatie m.b.t. het vertrekpunt was uitermate summier en in ieder geval hebben wij het niet goed begrepen . wij stonden te wachten bij de Eiffeltoren, terwijl wij achteraf begrepen dat we aanwezig hadden moeten zijn bij het reisbureau van Cityrama. een voor ons onbekende organisatie! want wij hadden geboekt via Viator. de informatieverstrekking op dit punt moet en kan beter. wij stonden drie kwartier te wachten in de yzige kou en wind, bij de Eifeltoren. uiteindelijk is gelukkig alles goed gekomen. jullie kunnen er natuurlijk niets aandoen dat er net een bommelding kwam terwijl wij in het restaurant van de Eifeltoren begonnen aan het voorgerecht en onmiddellijk naar buiten moesten via vele trappen....... na enige chaos slaagden wij erin uiteindelijk de reisleider te vinden Niets dan lof voor de man: fantastisch, rustig, vriendelijk en uiterst hulpvaardig. helaas weten we zijn naam niet, alleen dat hij een vuur rode broek droeg. hij zorgde ervoor dat we na alle turbulentie uiteindelijk konden dineren in een voortreffelijk restaurant aan de Champs Elysee. Met als hoogtepunt de show in de Moulin Rouge met royaal champagne. en we werden met de bus tot voor het hotel gebracht. dus eind goed, al goed. gelukkig had ons gezelschap van 9 personen(met een hoogzwangere) de volgende dag de tijd om alsnog de rivercruise te doen.
dus ondanks de spanning en opwinding hebben wij genoten van een schitterende avond. met dank aan de reisleiding van Cityrama!!